Overleg gebruiker:84.86.60.31

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door FdeGrijs in het onderwerp Wel of niet relevant
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.372 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

uw bewerking op pagina Lijst van duurst geveilde schilderijen[brontekst bewerken]

Beste Anonieme gebruiker, onlangs heeft u een bewerking gedaan op de pagina Lijst van duurst geveilde schilderijen, ik heb deze bewerking teruggedraaid, reden hiervoor is dat ondanks dat u gelijk heeft, dat niet alle werken op de lijst geveild zijn, wil dan niet zeggen dat ze verkocht worden, er wordt dan ook juist aangegeven in het artikel dat er iedere maand werken worden geveild, en dat de lijst niet compleet is, de prijzen van de werken op de pagina zijn dan ook richt prijzen voor hun veilingswaarde, je kunt hier dus zeker niet al direct een verkoopwaarde aan hangen aangezien de werken nog geveild kunnen worden, waardoor de prijzen zich steeds kunnen aanpassen. Ricodol74 ? 27 mei 2016 18:12 (CEST)Reageren

Peredvizjniki[brontekst bewerken]

Geachte anonieme gebruiker, U heeft het artikel Peredvizjniki aangevuld met een link naar een publicatie over de huidige tentoonstelling in Assen. Bedankt daarvoor. Hierbij heeft u ook de Appendix aangepast, helaas met weglating van het kopje bronnen en de tentoonstellingscatalogus die daar genoemd is. Ik wil u vragen een beetje zorgvuldiger om te gaan met de bestaande content. Hoogachtend, FdeGrijs (overleg) 8 okt 2016 12:46 (CEST)Reageren

Beste FdeGrijs, Volgens mij heb ik de genoemde bron gewoon in de appendix opgenomen? Er stonden twee bronnen lijsten op de pagina, vandaar dat ik alles heb samengevoegd in de appendix. Het is nooit mijn intentie geweest informatie te verwijderen in ieder geval. Mocht dit wel zijn gebeurd, dan mijn excuses. 84.86.60.31 9 okt 2016 00:05 (CEST)Reageren

Bij deze hersteld, zie Peredvizjniki.FdeGrijs (overleg) 11 okt 2016 13:06 (CEST)Reageren

Prima, bron staat er nu wel dubbel: als bron en als referentie 4. Maar snap nu wat je bedoelt, excuses voor verwarring. 84.86.60.31 11 okt 2016 20:55 (CEST)Reageren

Nicolaes Eliasz. Pickenoy[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor het toevoegen van een infobox op het artikel Nicolaes Eliasz. Pickenoy, het artikel ziet er veel netter uit nu.

Vriendelijke groet,

Chielbuseyne (overleg) 8 nov 2016 23:18 (CET)Reageren

Wel of niet relevant[brontekst bewerken]

Geachte anonieme gebruiker,

U heeft in het lemma Ilja Repin een zin doorgestreept met de opmerking: 'niet relevant'. Het gaat over de zin Verschillende vrouwen vielen daarbij flauw; niet zozeer door de intensiteit van het werk, maar vooral door hun extreem ingesnoerde taille, die mode was in die tijd..

Betreffende zinsnede is een uitspraak van een bezoeker aan de tentoonstelling in die tijd; waarschijnlijk van Vladimir Stasov. Volgens mij is dit relevant genoeg om dit te vermelden. Zeker wanneer het gaat over een niet verwachte oorzaak: niet flauwvallen vanwege de gebeurtenis maar vanwege een niet te vermoeden reden.

Om deze reden teruggedraaid. FdeGrijs (overleg) 8 mei 2017 13:59 (CEST)Reageren