Overleg gebruiker:94.211.121.96

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door Edoderoo in het onderwerp Martin Sturkenboom
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 94.211.121.96! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.917 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Martin Sturkenboom[brontekst bewerken]

Hallo, vanwege de editwar op het artikel Martin Sturkenboom heb ik dat artikel voor een week beveiligd. Mocht u het er inhoudelijk niet mee eens zijn, dan verzoek ik u dat op de overlegpagina kenbaar te maken. Elkaars bewerkingen blijven terugdraaien is hier niet de bedoeling. Met vriendelijke groet, LeeGer 25 dec 2011 12:35 (CET)Reageren

Martin Sturkenboom[brontekst bewerken]

Het is not done om zomaar dingen uit artikelen te verwijderen. Niet meer doen, s.v.p. Dank. Kleuske (overleg) 12 feb 2012 13:22 (CET)Reageren

En gelieve niet door te gaan nadat u er hier op bent gewezen. Wiki13 (overleg) 12 feb 2012 13:24 (CET)Reageren
Vermits u tot nu toe herhaaldelijk dezelfde wijziging blijft uitvoeren, ondanks vraag hiermee te stoppen zien we ons genoodzaakt u even een korte blokkade op te leggen. DirkVE overleg 12 feb 2012 13:26 (CET)Reageren
Zie ook OTRS#2012021710005722 voor enige uitleg. Het verhaal van het Algemeen Dagblad wordt leugenachtig en onwaar genoemd. Gaarne roep ik mensen op om de bron en het artikel over Sturkenboom te lezen, om samen met mij te controleren of de bron juist wordt aangehaald. edOverleg 17 feb 2012 13:50 (CET)Reageren

Beste Dirk, Ik heb inmiddels een officiële reactie op mijn Wikipedia pagina van, de opvolger van mijn echtgenoot, de heer van Dop. Ook hij is dezelfde mening toegedaan als ik aangaande de balans en V&V rekening van FC Utrecht bij het vertrek van mijn echtgenoot bij Fc Utrecht ! Hierbij de hele weergave van zijn mail. Wellicht kunt U mij vertellen hoe er nav deze mail kan worden geanticipeerd( waar ik de officiële mail naar toe moet sturen?) op de Wikipedia pagina??

"Beste Martin, Hier mijn reactie op de informatie die over jouw persoon op Wikipedia staat. In jouw jaren als voorzitter heb jij wel degelijk de kosten kunnen saneren en is de club schuldenvrij door jouw achter gelaten. In 2007 heb ik de geledingen, Supporters, Business club en Vrienden, gevraagd wat voor de toekomst het beste was voor de club, aangezien vanaf de sanering de club niet in een situatie kon komen om een jaar positief af te sluiten zonder incidentele baten (transferbaten, beker-inkomsten of Europees voetbal). Zie hiervoor de jaarverslagen vanaf 03/04 t/m 07/08. Zonder eventuele overige opbrengsten was het resultaat in al die jaren negatief (overigens tot op de dag van vandaag).

Vandaar dat ik de geledingen gevraagd heb om hun mening en daarbij 3 opties voorgelegd: 1. afscheid nemen van 4 basisspelers waardoor het structurele tekort van ca 1 mio kon worden teruggebracht naar 0, maar men moest zich wel realiseren dat het elftal zou worden opgevuld van onderaf en dat de komende jaren er gespeeld zou worden voor de plaatsten 13-16. 2. het opzetten van een spelersfonds, in navolging van Feyenoord en FC Groningen. 3. ruimte geven aan een externe partij als investeerder/aandeelhouder. Conclusie: alle partijen waren voor meer dan 75% voorstander van optie 3.

Ik heb jou nooit een verwijt gemaakt, in tegendeel, jij hebt juist in jouw tijd heel veel goed gedaan voor de club, de kosten gesaneerd tot een zeer acceptabel niveau en er moest weer gebouwd worden, waarmee ik bedoel uitbreiden van de inkomsten. Bij jouw vertrek leed FC Utrecht GEEN miljoenenverlies. Het jaar 2004/2005 werd afgesloten met een kleine plus van 7508, hierin zat een overige opbrengst van 1.295.378 te weten transferopbrengsten.

Iedere keer is er weer de discussie met de media (vaak sportjournalisten die helaas weinig kennis van financien hebben) of transferopbrengsten nu wel of niet kunnen worden toegerekend tot het resultaat van de normale bedrijfsuitoefening. Het feit dat clubs in het huidige licentiesysteem in hun begroting een bedrag mogen opnemen voor transfer opbrengsten ter hoogte van ik meen 50% van het afschrijvingsbedrag op spelers zegt voldoende en weerlegt het verhaal van de schrijver van Wikipedia en van de journalist van het AD. In jouw laatste jaar een opbrengst van 1.295.378 tegenover een afschrijvingslast van 1.122.403.

Ik ben het dus geheel eens met jouw conclusie n.a.v.de huidige weergave van jouw persoon in Wikipedia, deze is op dat vlak geheel onjuist.

ik hoop dan ook dat de persoon die verantwoordelijk is voor deze weergave op Wikipedia deze feitelijke onjuistheden zo spoedig mogelijk corrigeert.

met vriendelijke groet,

Jan Willem van Dop"

Ik zal proberen via OTRS deze reactie te archiveren, om het wat officieler/formeler te maken zeg maar, zodat we er hopelijk het artikel mee kunnen verbeteren. edOverleg 27 feb 2012 09:27 (CET)Reageren
Zie OTRS ticket=2012022710005276