Overleg gebruiker:Adwin888

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door ErikvanB in het onderwerp Titelwijzigingen
Hallo Adwin888, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.848 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Liam Venter[brontekst bewerken]

Hallo Adwin888, ik heb je artikel Liam Venter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Kattenkruid (overleg) 10 mei 2014 22:32 (CEST)Reageren

Chelsea in het seizoen 2014/15[brontekst bewerken]

Beste Adwin888, gelieve de pagina Chelsea FC in het seizoen 2014/15 enkel aan te passen indien nodig. Bijna al de aanpassingen die je hebt doorgevoerd, zijn gebaseerd op geruchten (rugnummer van Thibaut Courtois) of volledig onjuist (uitleenbeurt van Thorgan Hazard aan Valencia).

Groeten, Zotteteen1

World Series by Renault 2015 - Formule 1 in 2015 - etc[brontekst bewerken]

Beste Adwin888, gelieve geen coureurs bij te voegen die nog niet bevestigd zijn. Alle toevoegingen zonder betrouwbare bronvermeldingen werden intussen terug gedraaid. Mvg DirkVE overleg 5 dec 2014 10:59 (CET)Reageren

Lijst van duurste voetbaltransfers[brontekst bewerken]

Hallo Adwin888,

Ik zie dat je de laatste dagen druk bezig bent op Lijst van duurste voetbaltransfers.

De mogelijke transfer van Kevin De Bruyne is, volgens De Morgen nog niet definitief: de medische keuring moet nog volgen, over punten en komma's wordt nog gesproken en de handtekeningen zijn nog niet gezet. Heb jij een bron dat deze transfer wel definitief is? Zo ja, dan wil ik je vragen om die op te nemen in het lemma, zoals ook bij diverse andere transfers bronnen zijn opgenomen. En het ligt voor de hand dit dan ook op de pagina van de speler te vermelden, die volgens de huidige informatie nog bij Wolfsburg speelt. Is een dergelijke bron er niet, dan wil ik je vragen voorlopig wat terughoudend te zijn met het vermelden van dergelijke transfers.

Wat de vermelding van verenigingen betreft, het is in principe niet wenselijk om meerdere keren in een tabel naar dezelfde informatie te linken. Een tijdje geleden heb ik alle dubbele vermeldingen van verenigingen verwijderd. Ik zie nu geleidelijk aan een nieuwe reeks herhaalde verwijzingen, deels ook nog over redirects, verschijnen. Het zou fijn zijn als je meehelpt om deze pagina schoon te houden.
Dat ik daarbij de dubbele vermelding van Hernan Crespo niet gezien heb, is slordig. Bedankt voor het verwijderen daarvan!

Met Kevin De Bruyne komt de lijst van Belgische transfers inderdaad op 25. Je vermelding van dat aantal was een beetje voorbarig, daar de lijst slechts 24 namen had. Dat was voor mij ook de reden om daar eerder het (inderdaad afwijkende) aantal van 22 te plaatsen.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 27 aug 2015 12:10 (CEST)Reageren

Titelwijzigingen[brontekst bewerken]

Beste Adwin888, je hebt in het verleden verschillende Russische namen in paginatitels veranderd, zoals Nikolaj in Nikolay, Sergej in Sergey, Oroedzjev in Orudzhev en Kvjat in Kvyat. De Engelse taal (waaraan je waarschijnlijk dacht) gebruikt echter een andere spelling dan het Nederlands. Poetin is daar Putin, Michail Gorbatsjov is daar Mikhail Gorbachev, Brezjnev is daar Brezhnev enzovoort. We gebruiken op de Nederlandse Wikipedia zo goed mogelijk de juiste transcriptie van het Russisch, die niet altijd eenvoudig is. Over de transcriptie van andere talen is ook algemene informatie te vinden. Een heel enkele keer is het wel eens mogelijk de Engelse spelling te gebruiken, bijvoorbeeld als een Rus de Amerikaanse nationaliteit heeft aangenomen. Mijn advies is daarom om heel voorzichtig te zijn met het uitvoeren van hernoemingen van pagina's. Met vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 6 dec 2016 13:23 (CET)Reageren