Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Anda Blok

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Gouwenaar in het onderwerp Verwijderen en vervangen van een link
Hallo Anda Blok, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.333 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Externe link[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Anda Blok, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Johannes de Doperkerk (Vledder), zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Verwijderen en vervangen van een link[brontekst bewerken]

Dag Anda Blok, het artikel over de Johannes de Doperkerk in Vledder gaat over het monumentale kerkgebouw en niet over een kerkelijke gemeente. U verwijderde de link naar deze gearchiveerde pagina met interessante informtie over het beschreven kerkgebouw. De door u teruggeplaatste link bevat die informatie niet. De door u gelinkte pagina bevat een oproep aan mensen om met u mee op weg te gaan. Het is niet de bedoeling om dit soort oproepen via Wikipedia (een neutrale encyclopedie) te verspreiden. Zie ter toelichting "Wat Wikipedia niet is". Met vriendelijke groet, Gouwenaar (overleg) 3 okt 2020 22:16 (CEST)Reageren

Hallo Anda Blok, ik zag je vraag op de overlegpagina (OP) van Gouwenaar en heb meteen even gekeken naar de link die je geplaatst had. Die is wat mij betreft prima, dankjewel. Wel ziet het er mooier uit als je ook een linktekst meegeeft. Dat kan met [link linktekst].
In dit geval: [https://vledder.protestantsekerk.net/geschiedenisdorpskerkvledderorpskerk/ Geschiedenis Dorpskerk te Vledder].
Dat levert op: Geschiedenis Dorpskerk te Vledder.
Je zult misschien gezien hebben, dat ik een andere vorm gekozen heb: ik heb de paginagegevens van die pagina automatisch opgevraagd en aan de link toegevoegd. Daardoor staat 'Human Content B.V.' als auteur van de tekst vermeld; ik neem aan dat dit een tekstbureau is. Dat ziet er een beetje raar uit en ik heb er geen moeite mee om dit gedeelte te schrappen. Dat kun je ook zelf doen.
Een heel ander puntje: Op overlegpagina's van Wikipedia is het een goede gewoonte om je reactie gewoon onder het oorspronkelijke bericht te plaatsen, anders raakt het zo versnipperd. Het was dus niet nodig om naar de OP van Gouwenaar te gaan. De vaste bewerkers van Wikipedia, waaronder Gouwenaar en ik, hebben allemaal een volglijst, waarmee ze zien wat er gebeurt op pagina's die recent bewerkt zijn. Gouwenaar zou dus je bericht hier, op jouw OP, zeker gezien hebben. Als hij nog reageert, zal hij dat waarschijnlijk hier doen.
Met vriendelijke groet — bertux 4 okt 2020 13:45 (CEST)Reageren

Vervangen link Johannes de Doper kerk te Vledder[brontekst bewerken]

Goedemiddag

Gisteren heb ik een poging gedaan De link van onze nieuwe website te vervangen. Terecht merkt u op dat ik daarbij een steek heb laten vallen. Maar de link die er stond, was van de oude website. Ik heb een hernieuwde poging gedaan. Ik hoop dat u zich hierin wel kunt vinden. Met vriendelijke groet, Anda Blok – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Anda Blok (overleg · bijdragen) 4 okt 2020 13:07

Ja, dat is een correcte link met interessante informatie over het kerkgebouw. Ik heb uw reactie verplaatst naar deze pagina vanwege de reden die Bertux hierboven heeft uitgelegd (waarvoor dank). Met vr. groet, Gouwenaar (overleg) 4 okt 2020 15:47 (CEST)Reageren