Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Aruna Matten

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 maanden geleden door Sumurai8 in het onderwerp ... en nogmaals ...
Hallo Aruna Matten, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.121 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Mondo (overleg) 5 feb 2024 15:08 (CET)Reageren

Nominatie van Getatoeëerde Scherven[brontekst bewerken]

Beste Aruna Matten, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Getatoeëerde Scherven voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, Mondo (overleg) 5 feb 2024 15:10 (CET)Reageren

Dag Mondo, ik heb het boek zelf geschreven dus ik kan geen aantoonbare toestemming geven. Ik heb dus mijn eigen teksten geschreven en dit naar wikipedia vertaald. Ee is dus geen auteursrechtschending.
Met vriendelijke groeten
Aruna Matten Aruna Matten (overleg) 5 feb 2024 15:18 (CET)Reageren
Dag @Aruna Matten

Op basis van een gebruikersnaam kunnen we niet vaststellen of u echt de schrijfster in kwestie bent. Een ander probleem is, als u inderdaad de schrijfster bent, dat de vraag is of de rechten op de tekst bij u of bij de uitgever liggen. Bovendien zal de uitgever dan ook de tekst op hun website moeten vrijgeven onder een geschikte licentie.

Hoe u een en ander kunt vrijgeven kunt u hier lezen: Wikipedia:Contactpunt/Mijn eigen tekst

Als u verder nog vragen heeft, hoor ik het wel. 🙂

Met vriendelijke groet, Mondo (overleg) 5 feb 2024 15:35 (CET)Reageren
Dag Mondo,
Is het een oplossing als ik de tekst herschrijf?
Zo ja, hoe kan ik dit doen?
Met vriendelijke groet,
Aruna Matten Aruna Matten (overleg) 5 feb 2024 16:01 (CET)Reageren
Dag @Aruna Matten,
De tekst herschrijven valt nog steeds onder auteursrechtenschending. Een tekst in volledig eigen bewoording, die niet overeenkomt met de tekst op de website van de uitgever of een andere site, is het beste. 🙂
Met vriendelijke groet, Mondo (overleg) 5 feb 2024 16:04 (CET)Reageren

Nieuwe nominatie van Getatoeëerde Scherven[brontekst bewerken]

Hallo Aruna Matten,

Vanwege meerdere problemen heb ik het artikel over het boek Getatoeëerde Scherven zojuist op de beoordelingslijst geplaatst. Op die beoordelingslijst kan ook op de nominatie gereageerd worden. Mocht je vragen hebben: dan kan je die hieronder stellen, ik zal ze dan ook hier beantwoorden. Dqfn13 (overleg) 12 feb 2024 15:59 (CET)Reageren

... en nogmaals ...[brontekst bewerken]

Hallo,

Meermaals geplaatst, nu ter directe verwijdering opgegeven. Joostik (overleg) 4 mrt 2024 18:58 (CET)Reageren

Waarom blijft mijn pagina niet goed? Ik heb nochtans gedaan wat jullie gevraagd hadden. Aruna Matten (overleg) 4 mrt 2024 19:11 (CET)Reageren
Hoi Aruna,
Wikipedia is een encyclopedie. Dit betekent dat over een onderwerp geschreven wordt omdat het bekendheid heeft, niet om bekendheid te verwerven voor een onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan een boek dat een prijs heeft gewonnen. Het artikel is eerder verwijderd als een boeksamenvatting van een boek zonder encyclopedische relevantie. U kunt op de beoordelingspagina nalezen welke argumenten zijn aangedragen. Het artikel lijkt na opnieuw aanmaken nog steeds voornamelijk een boeksamenvatting te zijn waar niet uit blijkt wat het relevant maakt voor opname binnen de encyclopedie.
Ik zag dat Gebruiker Mondo er nu mee bezig is. Ik heb het artikel op een persoonlijke (kladblok)-pagina gezet zodat hij er rustig aan kan werken. Sum?urai8? 4 mrt 2024 19:53 (CET)Reageren