Overleg gebruiker:Davidmarcelsmits

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom op Wikipedia, Davidmarcelsmits! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.721 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Nominatie Franc Lovrenčak[brontekst bewerken]

Hallo Davidmarcelsmits, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Franc Lovrenčak. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Probeer de relevantie van Lovrenčak aan te tonen. Bijvoorbeeld met onafhankelijke reacties op zijn werk. Groeten, Mikalagrand (overleg) 14 okt 2020 18:18 (CEST)[reageer]

David, heeft de discussie op de beoordelingspagina je inmiddels duidelijk gemaakt dat ik je artikel nomineerde omdat er zo weinig over deze man te vinden is? Aangezien het daardoor lastig is om de relevantie van Lovrenčak te bepalen. In plaats van dat ik vond dat hij geen artikel op wikipedia 'verdient', om aangenomen redenen blabla. Mikalagrand (overleg) 18 okt 2020 22:52 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.[reageer]

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Beste Davidmarcelsmits, dit is uiteraard niet de bedoeling. Een eventuele volgende keer zal een dergelijke bewerking leiden tot een blokkade. Mvg, Encycloon (overleg) 18 okt 2020 21:22 (CEST)[reageer]

Veel haters en LOSERS op Wikipedia. Zelfs een artikel over een van de grootste geografische schrijvers van Slovenië wordt niet op prijs gesteld. Echt Sukkels. Niks beters te doen dan mijn pagina's verwijderen. Heel heel slecht. Davidmarcelsmits (overleg) 4 nov 2020 23:29 (CET)[reageer]

Heraanmaak zonder nieuwe inhoud[brontekst bewerken]

Beste Davidmarcelsmits, het is niet de bedoeling om een gisteren verwijderd artikel in dezelfde vorm opnieuw aan te maken. Ik heb de pagina daarom verplaatst naar Gebruiker:Davidmarcelsmits/Kladblok.

Mocht je het oneens zijn met de beoordeling, kun je dat op WP:TERUG aankaarten, maat anders zul je eerst de bezwaren moeten verhelpen voordat het artikel gepubliceerd of op zijn minst herbeoordeeld kan worden.

Mvg, Encycloon (overleg) 29 okt 2020 10:53 (CET)[reageer]

Beste Davidmarcelsmits,

Ondanks de waarschuwing hierboven, vond je het nodig hier toch weer te gaan schelden. Ik heb je daarom een afkoelblokkade opgelegd van 24 uur; lees in die periode (of daarna) gerust WP:GPA en WP:KOEL eens door.

Mvg, Encycloon (overleg) 4 nov 2020 23:45 (CET)[reageer]