Overleg gebruiker:DeejayDave

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

RE: The Great Escape[brontekst bewerken]

Hallo Dave,

Ik heb op diverse sites verschillende tracklists gezocht van The Great Escape, ik heb er echter niet één kunnen vinden waar het duet met Zucchero op stond. De tracklist die ik had neergezet is degene die het meest gangbaar is.

Gr. Erik.

Foto kerk Nibbixwoud[brontekst bewerken]

Deze foto heb jij niet zelf gemaakt maar is afkomstig van http://www.archimon.nl/architects/acbleys.html, laat staan dat jij het recht hebt om deze als GNU vrij te geven. Fnorp 31 okt 2006 12:12 (CET)

Heartbreak away[brontekst bewerken]

Hoi, ik vroeg me af van welke site je hebt gehaald dat Heartbreak away van Sharon Kips op nummer 1 in de top 40 staat, als ik de gegevens over de nummer 1 invul kijk ik meestal op [1], maar daar staat het nu nog niet. Robert 5 mrt 2007 10:08 (CET)

Patrick Jumpen[brontekst bewerken]

Ik vroeg me af hoe je erbij komt dat het nummer van Patrick Jumpen op 10 staat? Bij mijn hitlijst staat ie op 18. Geograaf 5 jun 2007 21:43 (CEST)

Bedankt, mijn bron is kennelijk verouderd. zie hier. Groeten Geograaf 5 jun 2007 22:15 (CEST)

Prince - Guitar[brontekst bewerken]

Hallo Dave,

Ik zag dat je de nieuwe single van Prince in de tipparade hebt gezet, maar twee vragen:

  1. Wat is je bron?
  2. 16 juli is pas volgende week maandag, hoe zit dat?

Groet, --- jeroenvrp 9 jul 2007 23:53 (CEST)

Hallo Jeroen,
De nieuwe top 40 en tipparade wordt wekelijks op maandag bekend gemaakt, maar de officiele datum is altijd de zaterdag er na (16 juli dus). Op verschillende sites zijn de nieuwe lijsten al te bewonderen, zie o.a.: top40web.nl
Groet, DeejayDave 10 jul 2007 16:28 (CEST)
OK, bedankt, maar zaterdag is de 14e, niet de 16e. --- jeroenvrp 10 jul 2007 16:54 (CEST)
Je hebt helemaal gelijk, ik ben even in de war geweest. Mijn fout. DeejayDave 10 jul 2007 23:12 (CEST)

Prince - The One U Wanna C[brontekst bewerken]

Hoi,

Waar heb je dat gezien dat The One U Wanna C de nieuwe single van Prince is? --- jeroenvrp 11 sep 2007 18:12 (CEST)

Hoi Jeroen, de single komt deze week binnen in de tipparade. Zie o.a. [2]. Klik op Top 40, daarna Tip 30. Je zult zien dat Prince op #30 binnenkomt. DeejayDave 11 sep 2007 23:12 (CEST)
Dank je. Ben benieuwd wanneer (of of) die fysiek in de winkel komt. --- jeroenvrp 12 sep 2007 01:49 (CEST)

Verwijderingsnominatie van o.a. Caroline Hoffman[brontekst bewerken]

Beste DeejayDave, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Caroline Hoffman, Niña van Dijk en Djem van Dijk. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080116 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 17 jan 2008 01:16 (CET)

Verwijderingsnominatie Arjan en Erik Snippe[brontekst bewerken]

Beste DeejayDave, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Arjan en Erik Snippe. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080821 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 22 aug 2008 02:03 (CEST)

Beoordelingsnominatie Fouradi[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Fouradi dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130401 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 apr 2013 02:04 (CEST)

Beoordelingsnominatie Oôs Joôs[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Oôs Joôs dat is genomineerd door MoiraMoira. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140118 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 jan 2014 01:05 (CET)

Beoordelingsnominatie Nederland op het Eurovisiesongfestival 2016[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nederland op het Eurovisiesongfestival 2016 dat is genomineerd door Sonuwe. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151006 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 7 okt 2015 02:06 (CEST)

Jake Etheridge[brontekst bewerken]

Hallo DeejayDave, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Jake Etheridge. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - Agora (overleg) 20 okt 2015 10:33 (CEST)

Ter beoordeling[brontekst bewerken]

Hallo DeejayDave, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over New Wave (muziekgroep). Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. KroySquare.jpgDirkVE overleg 19 jan 2016 14:55 (CET)

Nog een tip: dit artikel is al eens eerder verwijderd, maar ik zie dat een moderator die eerdere versies teruggeplaatst heeft in de bewerkingsgeschiedenis. Misschien kun je daar nog informatie uit halen. Wikiwerner (overleg) 19 jan 2016 21:37 (CET)