Overleg gebruiker:Droso123

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, Droso123! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.046.345 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 8 dec 2016 19:25 (CET)
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Welkom![brontekst bewerken]

Welkom op Wikipedia, Droso123. Bedankt voor de aanmaak van het artikel Paul Groot (sterrenkundige). Ik wens je veel succes voor in de toekomst. JP001 (Overleg) FSM Logo.svg 8 dec 2016 19:25 (CET)

Anton Pannekoek Instituut[brontekst bewerken]

Hallo Droso123, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Anton Pannekoek Instituut. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - Agora (overleg) 31 mrt 2017 23:49 (CEST)

Marc Verheijen[brontekst bewerken]

Beste Droso123,

dat iemand zelf niet op Wikipedia wenst te staan is geen reden om een artikel te verwijderen. Zo wenst de Turkse president ook dat zijn artikel wordt gewijzigd, maar wordt hieraan niet toegegeven. Echter, in dit geval denk ik dat het onderwerp mogelijk NE is. Een hoogleraar is namelijk niet automatisch encyclopedisch relevant, en ik zie geen andere redenen voor opname genoemd. Ik zal daarom het artikel nomineren voor verwijdering. Overigens niets persoonlijk, maar ik kan niet aannemen dat jij spreekt namens de persoon in kwestie, enkel omdat je dit zegt, en moet er van uit gaan dat het onderwerp geen mening heeft gegeven.

Ik zal het artikel nomineren als NE.

Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 19 mei 2017 10:58 (CEST)

En terecht. Vdkdaan (Gif mo sjette) 19 mei 2017 13:46 (CEST)
Dank je wel voor je uitleg. En voor het nomineren als NE. Droso123 (overleg) 19 mei 2017 13:49 (CEST)

Re: Dank voor je bijdragen aan de astronomieweek - een van de prijzen komt jouw kant op[brontekst bewerken]

Beste Droso123, De prijs vandaag in ontvangst kunnen nemen. Hartelijk dank voor het opsturen! --Arjuno (overleg) 4 mei 2018 17:21 (CEST)

Categorieën[brontekst bewerken]

Gelieve geen categorieën toe te vogen indien er al sub-categorieën daarvan zijn opgenomen. Zo is de categorie Nederlands astronoom een sub-categorie van astronoom en een hoogleraar aan de RUG een sub-categorie van hoogleraar, dus dubbelop. Paul Brussel (overleg) 7 sep 2020 14:43 (CEST)

O, sorry. Mijn excuses. Dat wist ik niet.Droso123 (overleg) 7 sep 2020 14:51 (CEST)