Overleg gebruiker:Gadogado123

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Gadogado123, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het als ook u hieraan wilt bijdragen.
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.992.067 artikelen. In de loop van de jaren zijn voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer s.v.p. ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al uw vragen over Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die u beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe u ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gestelde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt u bij uw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Woodcutterty

Carlos Correia[bewerken]

Hoi! Wou even laten weten dat ik vind dat je een mooi artikel hebt gemaakt. Bedankt! Basnoordwijk (overleg) 24 sep 2015 22:40 (CEST)

Geba[bewerken]

Beste Gado, leuk dat je over Guinee-Bissau schrijft. Ik hoop dat je daar in de toekomst nog meer over schrijft, en wil je graag wat tips geven om toekomstige lemmas beter te maken. Volg vooral wat anderen met je lemma doen, en leer daaruit. Ga ook spieken in de broncode van gelijkaardige lemmas om bij te leren en om gelijkaardige structuur te gebruiken. Een lemma moet altijd in een categorie horen, die heb ik voor jou toegevoegd. Als je veel over gelijkaardige onderwerpen schrijft, wordt dat makkelijker. Link je lemma ook altijd aan anderstalige lemmas. Nog veel schrijfplezier en groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 20 jun 2019 07:06 (CEST)

Aguieiradam[bewerken]

Hallo,

Allereerst bedankt voor het nieuwe artikel over deze dam! Het ziet er goed uit. Je kunt de pagina linken aan de anderstalige wiki's door links in het scherm op 'koppeling toevoegen' te klikken en vervolgens dit in te vullen. Wat betreft de infobox: deze kopieer ik zelf altijd van een ander artikel en dan vul ik de juiste gegevens in. Als je verder nog vragen hebt kun je die altijd stellen. M.v.g. «BKannen» 19 sep 2019 00:21 (CEST)

     Dank, BKannen, voor je antwoord en je oplossingen!