Overleg gebruiker:Gorhendad

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op Wikipedia! Yorian 22 jan 2006 12:04 (CET)

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)

Beoordelingsnominatie AA Gent in het seizoen 2016/17[bewerken]

Hallo Gorhendad, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over AA Gent in het seizoen 2016/17. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 26 jun 2016 23:44 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[bewerken]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[bewerken]

Wikiproject België[bewerken]

Hallo Gorhendad, Ik zag op je gebruikerspagina dat je van België bent. Zoals je misschien wel weet zijn er allerlei wikiprojecten op Wikipedia die zich richten op een bepaald onderwerpengebied om daarin samen te werken met andere gebruikers. Die wikiprojecten zijn vaak erg succesvol, zoals met sport, biologie en ook bv alle Nedserlandse molens hebben zo een artikel gekregen. Omdat ik merk dat er relatief minder artikelen over België geschreven worden heb ik gisteravond het wikiproject België opgezet. Door samen te werken kunnen we hopelijk proberen dat België net zo goed beschreven wordt op nl-wiki als Nederland beschreven is, en elkaar stimuleren en helpen. Zie voor het wikiproject op Wikipedia:Wikiproject/België. Zie ook de deelnemerslijst en de bijdragen-lijst. Overleg is welkom op Overleg Wikipedia:Wikiproject/België. Hopelijk vindt je het leuk om mee te doen! Wees welkom! Groetjes - Romaine 14 jun 2017 23:08 (CEST)

Nicolas Raskin[bewerken]

Hallo Gorhendad, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Nicolas Raskin. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 8 aug 2017 18:00 (CEST)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

10 jaar actief Deze ster is voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. U bent al meer dan 10 jaar actief, dus deze ster heeft u verdiend! Rode raaf (overleg) 11 feb 2018 22:24 (CET)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Mascotte van AA Gent[bewerken]

Beste Gorhendad, het beste zou zijn dat dit hele hoofdstuk herschreven wordt met hetgeen onafhankelijke bronnen hierover schrijven in plaats van de tekst op de clubwebsite als bron te nemen. Akadunzio (overleg) 12 jun 2018 22:05 (CEST)

Taiwo Awoniyi[bewerken]

Ha Gorhendad, ik vroeg me af wat je hier nou met de statistieken aan het doen bent? In de infobox worden altijd enkel de competitiewedstrijden vermeld en dat lijkt nu algehele totalen. Verder is het kopje overig weg wat juist voor playoff en supercup wedstrijden gebruikt werd. Ik weet dat de Belgen de playoff vaak bij de competitie optellen maar de Nederlanders houden daar juist wel een strikte scheiding bij aan. mvg - Agora (overleg) 16 aug 2018 13:39 (CEST)

Dag Agora, ik heb in de infobox altijd al de totalen ingevuld. In de overzichtstabellen vind je altijd de details, dus vind ik het het meest logisch om in de infobox het totaal te geven. Ik weet dat sommigen het anders doen. Het zou goed zijn dat er daar eens een algemene richtlijn over zou komen. Wat de overzichtstabellen betreft: ik tel de playoffs bij de competitie omdat ze er (in ieder geval in België, maar ik denk ook elders) onlosmakelijk deel van uitmaken. Veel spelers spelen in de loop van hun carrière in heel wat verschillende competities, daarom lijkt het me overzichtelijker om de wedstrijden die tot de nationale competitie horen telkens in dezelfde kolom te geven. Maar ik sta open voor overleg: een algemene richtlijn zou zeker wenselijk zijn. Gorhendad (overleg) 16 aug 2018 16:16 (CEST)
Over de infobox was eigenlijk al wel consensus om dat enkel competitie te doen, dat doet eigenlijk bijna iedereen ook al. Met die playoff is het nogal land afhankelijk. Zoals gezegd zie ik ook dat voor België het meestal opgeteld wordt, maar voor Nederland is dat juist weer helemaal niet gebruikelijk. Grootste bezwaar met de playoffs is vooral dat niet alle clubs even veel wedstrijden spelen. Agora (overleg) 17 aug 2018 23:15 (CEST)

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)