Overleg gebruiker:Hairy35061

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Hairy35061, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.061.830 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Woody|(?) 31 mrt 2012 14:18 (CEST)

Wacht even[brontekst bewerken]

Dag Hairy35061, mag ik u even vriendelijk een halt toe roepen en vragen wat u precies aan het doen bent? U maakt van een volwaardig artikel een redirect en op de eerdere redirect plaatst u het artikel. Waarom doet u dit? Vriendelijke groet, Woody|(?) 31 mrt 2012 14:18 (CEST)

Titels wijzigen[brontekst bewerken]

Beste Hairy35061,

In verband met auteursrechten moet bij het veranderen van de titel van een lemma altijd de titel wijzigen-functie gebruikt worden. Als dat niet kan omdat er al een pagina met de nieuwe titel bestaat dan kan je een verzoek indienen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen. Het kopiëren van de tekst naar de gewenste titel, zoals je bij Sinjhú deed, is niet de bedoeling omdat dan de geschiedenis (en het overleg) niet worden gekopieërd. Het meenemen van de geschiedenis met de auteurs is verplicht in verband met de licentie waaronder de tekst op Wikipedia is opgeslagen.

Met vriendelijke groeten, MrBlueSky (overleg) 1 apr 2012 20:40 (CEST)

Hulde.[brontekst bewerken]

Ookal ben je geen Nederlander, mijn hulde voor je verbeterverzoeken op de Nederlandstalige wikipedia. Though Dutch isn't your native language I appreciate your edits on the Dutch wikipedia. I hope you can write some articles about Taiwan? Halandinh (overleg) 12 mei 2012 15:02 (CEST)

Bedankt voor uw lof. Maar ik kan het programma alleen gebruiken om te vertalen wat ik wil bewerken vanuit het Engels naar het Nederlands. Ik ben bang dat de Nederlandse lezers de vertalingen niet begrijpen.--Hairy35061 (overleg) 12 mei 2012 15:21 (CEST)
You can write one, and when you inform me, we can change the sentences in correct words. Hope that the text is not too long ;) Halandinh (overleg) 12 mei 2012 15:26 (CEST)

boven de A sorteren[brontekst bewerken]

Wat heeft u bij deze bewerking bezield om het artikel niet langer boven de A te sorteren in de "eigen" categorie !? - AGL (overleg) 25 nov 2012 16:16 (CET)