Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:JeRod

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Blueknight in het onderwerp JAS
Hallo JeRod, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.161.059 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

JAS[brontekst bewerken]

Beste JeRod,

Ik heb uw artikel JAS ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) ongeschikt acht voor Wikipedia. De nominatie is te vinden op de beoordelingslijst en dat is ook de plek waar u eventueel kunt reageren. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Een moderator zal over veertien dagen beslissen of het artikel behouden of verwijderd wordt indien de nominatie voor die tijd niet is ingetrokken.

Verwijder in geen geval zelf het nominatiebericht boven het artikel, ook niet wanneer u meent dat het artikel inmiddels voldoet aan de beginselen van Wikipedia en de richtlijnen voor een goed artikel. Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.

Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 7 okt 2012 13:44 (CEST)Reageren

Beste JeRod,
Zonet heb ik het artikel verwijderd, dat oorspronkelijk een redirect was naar een artikel waarin de naam voluit geschreven was. Het op deze manier opnieuw aanmaken is niet de juiste manier; u kunt beter een verzoek tot terugplaatsen indienen (evt. met onderbouwing) en/of de pagina opnieuw aanmaken in uw gebruikersnaamruimte, zoals Gebruiker:JeRod/JAS, en daarbij de hulp vragen van bijvoorbeeld diegene die het artikel voor verwijdering heeft voorgedragen om het artikel zodanig te herschrijven voor plaatsing in de hoofdnaamruimte. Voor het geval dat u nog meer artikelen wilt schrijven kunt u eventueel een coach benaderen voor persoonlijke ondersteuning.
Mvg, BlueKnight 21 okt 2012 07:22 (CEST)Reageren
Beste JeRod,
De tekst van JAS is teruggeplaatst in hoofdnaamruimte: JAS. Diegene die de tekst heeft teruggeplaatst heeft ook deze ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap voor de komende twee weken. Gebruiker:Edoderoo heeft op de terugplaatspagina aangeboden om u te ondersteunen. U heeft zonet hier een tekst voor betreffende artikel geplaatst, dit heb ik ongedaan gemaakt: het is niet de bedoeling om daarvoor overlegpagina te gebruiken.
Met vriendelijke groet, BlueKnight 24 okt 2012 12:42 (CEST)Reageren