Overleg gebruiker:Jelle831

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Jelle831, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.058.443 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Belfort van Brugge[bron bewerken]

Beste Jelle831, je paste nu al minstens twee keer de scheefheid aan in artikel Belfort van Brugge. Twee keer in iets anders dan nog. Als je dit aanpast, wil je dan zo vriendelijk zijn aan te geven waar je die info vandaan hebt? Dan kan iedereen verifiëren dat het klopt. MichielDMN 🐘 (overleg) 3 mei 2016 10:44 (CEST)

Blankenheim[bron bewerken]

Hallo Jelle831. Je wijzigde hier [[Blankenheim (Ahr)|Blankenheim]] in [[Blankenheim (Noordrijn-Westfalen)|Blankenheim]], maar als ik kijk naar de plaatsnaam op de Duitse Wikipedia dan is Blankenheim (Ahr) toch correct. Ik heb het dan ook gewijzigd. Met vriendelijke groet, FifiNix (overleg) 4 mei 2021 15:43 (CEST)

ZLS[bron bewerken]

wat is de bron voor deze wijziging? Rwzi (overleg) 10 mei 2021 13:21 (CEST)

Beste Rwzi ik dacht dat er gekliederd werd op de pagina daarom heb ik het ongedaan gemaakt sorry voor de foute handelingen van mij ik zal er op letten. Jelle831 (overleg) 10 mei 2021 13:24 (CEST)

Vandalismeherstel en markeren als gecontroleerd[bron bewerken]

Hoi, ik zie dat je goed bezig bent om vandalisme terug te draaien. Zou je eraan kunnen denken om de vandalistische of kliederbewerking dan ook als gecontroleerd te willen markeren? Dan kan iedereen zien dat die wijziging is gecontroleerd. Zie Wikipedia:Markeer als gecontroleerd. Nietanoniem (overleg) 10 mei 2021 14:04 (CEST)