Overleg gebruiker:Jonkeren1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 maanden geleden door Nlwikibots in het onderwerp Beoordelingsnominatie Gebruiker:Jonkeren1/Kladblok
   Welkom op Wikipedia, Jonkeren1!


Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgt een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:


  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Zandbak.
  • Je kunt naar wens Wikipedianen naar expertise e.a. aanvullen met je eigen gegevens en gebruik maken van taalsjabloontjes.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden al overleg over is geweest. De overlegpagina kun je bovenaan elk artikel als apart tabblad vinden.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de Beginnetjes. Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". (Dat kan alleen na registratie.) Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kun je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus ~~~~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.


Veel plezier en succes namens alle Wikipedianen!

-x@ndr 16 okt 2005 09:47 (CEST)Reageren

Ulrike Nagel[brontekst bewerken]

Gelieve het artikel Ulrike Nagel te voorzien van enige inhoud. Enkel een aantal data en plaatsen zijn niet genoeg. Zie ook de helplinks hierboven. Groetjes Gerbennn 18 mrt 2007 17:28 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Bestand:Johan-heins-met-paard.jpg[brontekst bewerken]

Beste Jonkeren1,

Bedankt voor het uploaden van Bestand:Johan-heins-met-paard.jpg naar Wikipedia. Ik heb dit bestand echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen bestanden staan alle genomineerde bestanden met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt het bestand verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij het bestand zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Indien je de afbeelding niet zelf gemaakt hebt of indien hierover onduidelijkheden bestaan, kan dit bestand enkel op Wikipedia worden gebruikt na expliciete schriftelijke toestemming. Deze kun je aantonen door middel van een e-mail aan OTRS.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn bestand op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor alle duidelijkheid, bij ieder bestand moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker het bestand heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 12 okt 2009 00:03 (CEST)Reageren

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Hallo, je wijzigde gisteren de naam van je gebruikerspagina via "titel wijzigen". Hiermee kan je de naam van pagina's wijzigen, maar niet je accountnaam wat wellicht de bedoeling was. Je gebruikerspagina hoort echter dezelfde naam te hebben als je accountnaam, dus probeerde ik dat te herstellen. Echter maakte ik daarbij een fout, waarvoor mijn excuses, waardoor ik het niet meer zelf kan herstellen. Dus heb ik het aan de moderatoren gevraagd. Tegen dat je dit bericht leest, hebben zij het wellicht al hersteld. Indien je alsnog je accountnaam wil wijzigen, zie instructies op Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account. Een prettige avond verder. Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 1 jan 2021 17:14 (CET)Reageren

nominatie Ulrike Nagel (journaliste)[brontekst bewerken]

Hallo Jonkeren1, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Ulrike Nagel (journaliste). Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kunt u een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook uzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - vriendelijke groet, vis →  )°///<  ← overleg 5 sep 2023 10:09 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Gebruiker:Jonkeren1/Kladblok[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om Gebruiker:Jonkeren1/Kladblok.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20230905#Ulrike Nagel (journaliste) en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 sep 2023 00:55 (CEST)Reageren