Overleg gebruiker:Joostlek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom op de gebruikerspagina
Van Joostlek

Gebruikerspagina
Die is ervoor om te vertellen over je bijdragen aan de encyclopedie. Aangezien je nog geen bijdrage hebt gedaan is een GP niet de bedoeling. Om gezellig te fröbelen met webpagina's zijn andere websites beschikbaar. Kleuske (overleg) 20 jun 2014 13:43 (CEST)

Prima!

Afbeeldinglink

Hallo Joostlek, Ter informatie: de afbeeldingen die je gebruikt op je gebruikerspagina mogen we alleen maar gebruiken omdat we de licentie waaronder ze zijn vrijgegeven respecteren. Een van de eisen die bij de licentie hoort is dat er vermeld moet worden onder welke licentie het bestand vrijgegeven is en wie de auteur is. Door het gebruik van link= is die verplichte informatie niet meer bereikbaar en dat is dus niet toegestaan. Zie ook: Afbeelding laten linken naar een pagina. Ik heb de links daarom weggehaald. Groetjes - Romaine 20 jun 2014 17:28 (CEST)

MIUI

Hallo Joostlek, ik heb je artikel MIUI ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 20 jun 2014 20:14 (CEST)

Uw recente bewerkingen met de Visuele Editor

Logo Visuele Editor
Hallo, ik zie in de recente bewerkingen dat u af en toe gebruikt maakt van de Visuele Editor. Er is nu een dicussie gaande of deze Visuele Editor klaar is om toegankelijk te worden gemaakt voor niet-ingelogde gebruikers. Omdat u ervaring heeft in het gebruik van de Editor, stellen wij uw mening zeer op prijs.

U kunt zich hier uitspreken voor of tegen het beschikbaar stellen van de Visuele Editor op Wikipedia en u kunt hier feedback geven over uw gebruikservaring en eventueel hinderlijke problemen die u ervaart bij het gebruik van de visuele tekstverwerker.

Dank u, een prettig dag, Stratoprutser, 12 juli 2014

Stratoprutser geeft helaas een onjuiste indruk van de situatie. Er is geen peiling of iets dergelijks gaande, wel is er momenteel een inventarisatie gaande over welke problemen er zijn met de visuele tekstverwerker, je bent daar ook van harte welkom om daar problemen te rapporteren. Romaine 12 jul 2014 00:27 (CEST)