Overleg gebruiker:Lea Manders

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Partij voor Mens en Spirit
Hallo Lea Manders, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.491 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 8 jun 2008 01:30 (CEST)Reageren

Partij voor Mens en Spirit[brontekst bewerken]

Hallo Lea Manders, ik heb je artikel Partij voor Mens en Spirit ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 9 jul 2009 15:52 (CEST)

Hallo Zanaq
Alle teksten op de website van de partij zijn door mij geschreven. Daarnaast ben ik voorzitter van Partij voor Mens en Spirit, zoals u op de site kan zien.
Ik heb geprobeerd objectieve feiten te geven. Graag verneem ik waar dit niet is gelukt. Het feit dat wij niet in kamer of gemeente zitten lijkt me niet zo relevant. Wij staan namelijk officieel als partij geregistreerd en we hebben meer dan 400 leden!
Lea Manders
Dag Lea, wellicht vind je hier meer informatie over de reden waarom het artikel opnieuw op de zogenaamde verwijderlijst is geplaatst. Belangrijker; zie ook de links die Zanaq al had gegeven. Een politieke partij zonder zetels in de lokale politiek en slechts aspiraties om zetels te behalen in de Tweede Kamer, wordt nog niet op encyclopedische waarde geschat. Het officieel als partij geregistreerd staan is niet voldoende. Zie verder de verwijderlijst, waar met meerderen gediscussieerd kan worden over het wel of niet behouden van het artikel.
Als je een reactie plaatst, dan kun je deze ondertekenen met vier tildes ~~~~ wat het voor iedereen gemakkelijker maakt om na te gaan wie wat heeft geschreven. Devon1980  Overleg 1 mei 2010 14:26 (CEST)Reageren
Het lemma is verwijderd want was reeds meermalen i.v.m auteursrechtenschending verwijderd en heeft tevens al tweemaal een beoordeling van 2 weken gehad en is daarna regulier verwijderd bij een verwijdersessie. Mocht u terugplaatsing willen dan kunt u dat gemotiveerd doen op de betreffende verzoekpagina Wikipedia:Verzoekpagina_voor_moderatoren/Terugplaatsen. Overigens kunt u ook gewoon afwachten of uw partij vanzelf encyclopediewaardig wordt als er zetel(s0 behaald zijn bij de tweede kamerverkiezingen. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 1 mei 2010 17:44 (CEST)Reageren