Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Louis Strous

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Sander1453 in het onderwerp 2549 v. Chr.
Hallo Louis Strous, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.678 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Veenweg[brontekst bewerken]

Hallo Louis Strous. Zojuist heb ik een beetje aan "jouw" veenweg gesleuteld. Ik hoop dat je je er in kunt vinden. Ook je 2549 v.Chr. heb ik vooralsnog gemarkeerd als gecontroleerd zoals dat heet, hoewel ik niet zeker weet of individuele jaren uit de onderhavige periode een eigen lemma moeten hebben. De pagina's over de eeuwen maken een voorbehoud over onnauwkeurige dateringen, hoewel die van de veenweg weg tot op het seizoen te determineren bleek. Maar voorlopig staat het artikel niet in de weg. Succes op Wikipedia. Sander1453 (overleg) 29 jan 2014 13:52 (CET)Reageren

2549 v. Chr.[brontekst bewerken]

Hallo Louis Strous. Na overleg met een collega heb ik het 2549 v.Chr. voorgedragen voor verwijdering. In zijn woorden: "De informatie is interessant, maar het is met de techniek niet mogelijk om zo precies en zeker te zijn, waardoor we vanaf 1000 v.Chr. geen artikelen meer hebben over jaren en voor 1499-1490 v.Chr. geen artikelen meer over decennia." Jaarringenonderzoek lijkt een vrij specifieke datering mogelijk te maken, maar ermee kan alleen gezegd worden wanneer het hout gekapt is. Misschien hebben ze het hout wel eerst 10 jaar opgestapeld alvorens het te gebruiken. Niet heel waarschijnlijk, maar toch. Daarom steun ik de analyse. De informatie heb ik wel toegevoegd aan 26e eeuw v.Chr..
Na mijn nominatie staat het artikel twee weken op de beoordelingslijst. Daar is gelegenheid tot inbrengen van (tegen)argumenten - ook voor jou. (Meestal geeft één zo'n pagina al een redelijk beeld van hoe het daar toegaat). Ondertussen kunt u trachten het artikel te verbeteren of uit te breiden, als u dat wilt. Na een termijn van 14 dagen beslist de afhandelend moderator over het artikel, op basis van de ingebrachte argumenten. Groet, Sander1453 (overleg) 30 jan 2014 10:54 (CET)Reageren