Overleg gebruiker:Marc De Moyer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Auteursrechten
Hallo Marc De Moyer, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.484 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie van Iwein van Aalst
Hallo Marc De Moyer, het door u aangemaakte artikel Iwein van Aalst is ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat een medewerker aan de encyclopedie het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie vindt u hier: Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd . De reden voor de nominatie is hieronder te vinden.

Wellicht is het aan te raden eerst de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat reclame hier ongewenst is, niet zomaar teksten van andere bronnen mogen worden overgenomen overnemen en dat de inhoud altijd objectief moet zijn. Heeft u verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik u naar deze pagina of naar de Helpdesk.

**Man!agO** 30 nov 2009 20:23 (CET)Reageren

Vraagje[brontekst bewerken]

Hoi Marc, kun je eens kijken naar dit? groetjes --Narayan 2 dec 2009 14:22 (CET)Reageren

Is deze reactie op mijn overlegpagina soms het antwoord op bovengestelde vraag? Indien ja, waarom beantwoord je deze vraag dan op mijn overlegpagina i.p.v. je eigen of die van Narayan? Ik heb deze vraag nooit gesteld. **Man!agO** 3 dec 2009 08:01 (CET)Reageren
Marc was waarschijnlijk verward door je gebruikersnaam vlak boven dit kopje. @Marc: je kan gerust op je eigen overlegpagina antwoorden op een vraag hoor!groetjes --Narayan 3 dec 2009 11:01 (CET)Reageren

Gulden boterbloem[brontekst bewerken]

Hallo Marc De Moyer, ik heb je artikel Gulden boterbloem ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 7 feb 2010 21:17 (CET)Reageren

Driedelige waterranonkel[brontekst bewerken]

Hallo Marc De Moyer, ik heb je artikel Driedelige waterranonkel ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 7 feb 2010 21:25 (CET)Reageren

Auteursrechten[brontekst bewerken]

Hallo Marc De Moyer

Het is niet toegestaan om teksten van andere websites of bronnen zomaar over te nemen op Wikipedia, zoals je gedaan hebt in het artikel Zilte waterranonkel (van hier). Daarvoor is expliciete toestemming nodig van de auteur van de originele tekst. Herschrijf dit artikel a.u.b. in eigen woorden, want auteursrechtenschending is een legitieme reden om een artikel te verwijderen.

**Man!agO** 21 feb 2010 18:28 (CET)Reageren