Overleg gebruiker:MayaSemm

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo MayaSemm, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.154.725 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Stichting Guardian Angels - NL[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Stichting Guardian Angels - NL hebt aangemaakt. Ik heb je artikel verwijderd omdat het (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst?". Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 15:35 (CEST)[reageer]

Dit geldt ook voor het artikel Foundation Guardian Angels - NL dat volledig Engelstalig was, terwijl dit de Nederlandstalige Wikipedia is. Dqfn13 (overleg) 24 apr 2015 15:37 (CEST)[reageer]

Nominatie[brontekst bewerken]

Beste MayaSemm, tot mijn spijt heb ik het door u aangemaakte artikel Stichting Guardian Angels Nederland moeten voordragen voor verwijdering. Mijn argument daarbij is: NE, dwz niet-encyclopedisch of, in mijn eigen woorden: niet bijzonder genoeg voor een encyclopedie. Het is een soms wat ongrijpbaar begrip, maar het houdt in dat we normen hebben vastgesteld waaraan een onderwerp moet voldoen om opname in Wikipedia te rechtvaardigen. Dat zegt dus niets over de kwaliteit van het artikel. Inzicht in die normen vindt u op Relevantie en meer informatie op Wat Wikipedia niet is.

Ik vind het artikel voldoende aangepast tov de eerder verwijderde versie om het niet onmiddellijk te verwijderen. Toch denk ik dat het ook niet kan blijven. Na mijn nominatie staat het artikel twee weken op de beoordelingslijst. Daar is gelegenheid tot inbrengen van (tegen)argumenten - ook voor u. (Meestal geeft één zo'n pagina al een redelijk beeld van hoe het daar toegaat). Ondertussen kunt u trachten het artikel te verbeteren of uit te breiden, als u dat wilt. Na die 14 dagen beslist de afhandelend moderator over het artikel, op basis van de ingebrachte argumenten, de inhoud en de richtlijnen. Wellicht heeft u bij deze kwestie iets aan de volgende links:

Daarnaast kunt u mij een vraag stellen, direct hieronder, dan kom ik er zo spoedig mogelijk op terug. U krijgt antwoord op de plek waar u de vraag stelt. Met vriendelijke groet, Sander1453 (overleg) 24 apr 2015 23:42 (CEST)[reageer]