Overleg gebruiker:Netraam/archief09

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


La ignorancia es atrevida
Domingo Faustino Sarmiento
Archief
Overleg
2009
Gelieve deze pagina niet te bewerken.
Om een nieuw bericht te schrijven of in te gaan op een van de discussies hieronder, maak ajb een nieuw kopje aan op mijn pagina met lopend overleg

Uittreding[brontekst bewerken]

Dag Maarten, {{nuweg}} leek me iets te veel van het goede voor een al even bestaande pagina. Direct verwijderen is meestal voorbehouden aan net nieuwe pagina's of pagina's waarvan iedereen duidelijk is dat ze zinloos zijn. In dit geval is Uittreding een doorverwijspagina die in ieder geval naar één lemma (Uittreding (parapsychologie) verwijst. Door Uittreding -sec- te verwijderen is er geen directe link meer voor de bezoeker die Uittreding zoekt. Vandaar dat ik je nominatie ongedaan heb gemaakt. Mocht je de pagina alsnog weg willen hebben, zodat een bezoeker bijvoorbeeld direct op de parapsychologische betekenis terechtkomt, dan zou ik je willen aanraden een nominatie langs de "gewone weg" te doen, nl. door {{weg}} te plaatsen en de pagina op de verwijderlijst te melden. Dan is er na de nominatie nog twee weken om het nut van de pagina te bediscussiëren. Mocht je bij dat laatste hulp nodig hebben, meld het even op mijn overlegpagina of op de helpdesk. Mvg, Niels? 9 jan 2009 00:47 (CET)

Formaat afbeelding werelderfgoedsjabloon[brontekst bewerken]

Hallo Maarten,

Ik ben al geruime tijd bezig met het invoegen van werelderfgoedsjablonen bij de UNESCO- werelderfgoederen, maar ik ben er toch nog steeds niet achter gekomen hoe je een passend, niet te groot, maar ook niet te klein formaat foto erin kunt krijgen. Ik probeer tegenwoordig alle foto's op 240 px in te voegen. Meestal leidt dat tot een passend formaat, maar zoals je bij Bordeaux ziet niet altijd. Als je een andere foto van Bordeaux geschikter vindt, dan kunnen we proberen of het daarmee misschien beter lukt.

m.v.gr.

Rialfver 17 jan 2009 12:48 (CET)

Classicisme (literatuur)[brontekst bewerken]

Beste Maarten, bij het controleren van nieuwe artikelen kwam ik Classicisme (literatuur) tegen, van jouw hand. Het artikel eindigt nogal plots met de kopteksten Stijl en Theater en de zin Een classicistisch theaterstuk dient aan drie belangrijke zaken te voldoen.

Voorlopig heb ik de betreffende tekst maar even verborgen, in de hoop dat je meer informatie kunt toevoegen. Zou je er nog even naar kunnen kijken? Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet, Den Hieperboree 17 mrt 2009 23:37 (CET).

Accountnaam[brontekst bewerken]

Hoi Maarten,

Je hebt deze account in 2007 aangemaakt, maar sindsdien niet gebruikt. Zou ik de accountnaam 'netraam' van je over kunnen nemen alsjeblieft? --Gebruiker:Netraam 8 jul 2009 12:35 (CEST)

De account is hernoemd. 17 jul 2009 14:56 (CEST)

Marum[brontekst bewerken]

Moi Maarten, mooie toevoeging, zou haast denken dat je er vandaan komt :-) Moet de ESA niet ook vermeld worden? Altijd gedacht dat die oorspronkelijk net zo bij Marum hoort als de kaasfabriek. Als oud ASA-werknemer heb ik alle kaasfabrieken van de DOMO van binnen gezien, behalve die in Marum, dus die Edammer was nieuw voor mij. Peter b 14 jul 2009 22:41 (CEST)

De ESA staat er ook bij, ik weet er alleen niet zoveel vanaf, dus als je zelf nog een nuttige aanvulling zou kunnen doen --Netraam 17 jul 2009 16:34 (CEST)

Lijst van heraldische deviezen[brontekst bewerken]

Beste Netraam. De Lijst van heraldische deviezen was grotendeels een doublure t.o.v. de lijst met wapenspreuken onder het artikel motto. Daarom heb ik deze twee lijsten samengevoegd. De lijst met wapenspreuken op het lemma motto is nu completer geworden. Aanhouden van de veel kortere Lijst van heraldische deviezen voegt nu dus niets meer toe, vandaar die doorverwijzing. Ik heb er aardig wat tijd ingestopt om e.e.a. af te stemmen, te controleren en samen te voegen. Daarom ben ik er niet erg van gecharmeerd dat je deze bewerking die m.i. een echte verbetering is, zonder uitleg terugdraaide en zonder enig overleg. Daarom heb ik mijn bewerking opnieuw gedaan en nodig ik je uit om eerst eens naar het resultaat te kijken op motto#wapenspreuk. Als je het anders ziet, stel ik voor dat we eerst hierover overleggen en hoor ik graag het hoe, wat en waarom. Met vriendelijke groet, Encyo 31 jul 2009 20:36 (CEST).

Hoi Encyo, je hebt gelijk, jouw lijst is inderdaad een hele verbetering. Ik heb jouw doorverwijzing op de pagina lijst van heraldische deviezen dan ook niet bewust teruggedraaid - we waren deze lijst tegelijkertijd aan het bewerken, alleen heb ik em drie minuten na jou weer opgeslagen en zo onbedoeld jouw laatste wijziging ongedaan gemaakt. Dus ik begrijp je verontwaardiging, maar ik heb tijdens het bewerken van de pagina simpelweg niet gezien dat je hem ondertussen op had geslagen. netraaM • 1 aug 2009 01:11 (CEST)
Dank voor je reactie, dat verduidelijkt e.e.a. Kan gebeuren. No hard feelings. Met vriendelijke groet, Encyo 3 aug 2009 15:15 (CEST)

Markeren van wijzigingen[brontekst bewerken]

Naar aanleiding van deze markering hierbij het dringende verzoek, voortaan terdege te controleren alvorens u markeert. De anoniem voegde meerdere taalfouten toe, hetgeen u (volgens het markeerlogboek) zonder meer goedkeurde. Zoiets kan natuurlijk niet; zo'n uitgebreide edit was dit toch niet ? Op deze wijze markeren maakt het markeersysteem volstrekt zinloos ! Vriendelijke groeten, Maasje 5 aug 2009 16:06 (CEST)

Da's waar. Sorry, ik zal beter opletten netraaM • 7 aug 2009 01:40 (CEST)

Wiu2 op Franse literatuur[brontekst bewerken]

Enige weken geleden alweer plaatste je een wiu2 op Franse literatuur. Zoals wellicht bekend is een wiu2 bedoeld om aan te geven dat er komende uren / dagen werkzaamheden plaatsvinden aan een lemma. Dat lijkt hier niet het geval te zijn. Zou je de wiu2 weer kunnen verwijderen daarom? Alankomaat 31 aug 2009 15:27 (CEST)

gedaan netraaM
Thanx! Alankomaat 1 sep 2009 10:28 (CEST)