Overleg gebruiker:Netraam/archief16

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


It startled him even more when just after he was awarded the Galactic Institute's Prize for Extreme Cleverness he got lynched by a rampaging mob of respectable physicists who had finally realized that the one thing they really couldn't stand was a smart-ass.
The Hitchhiker's Guide To The Galaxy
Archief
Overleg
2016
Gelieve deze pagina niet te bewerken.
Om een nieuw bericht te schrijven of in te gaan op een van de discussies hieronder, maak ajb een nieuw kopje aan op mijn pagina met lopend overleg

Radio Andorra[brontekst bewerken]

dat radio andorra zwembad water gebruikte om er de midden en korte golf zenders mee af te koelen heb ik destijds in 1975 zelf met eigen ogen gezien want ik ben daar op bezoek geweest samen met enkele andere mensen , toen we op weg waren naar playa de aro alwaar de opname studio's zaten van de zeenzender radio mi amigo en laat dat nu net een onderwerp zijn waar ik me als sinds 1974 bezig hou en das al meer dan 40 jaar als je goed kan tellen.

en dat radio caroline nog uitgezonden heeft via radio andorra had te maken omdat de 2 caroline schepen waren binnen gesleept in de haven van amsterdam omdat men de rekeningen niet meer kon betalen voor de tenders van wijsmuller en die info komt van een zeer goeie en bevriende brom die al meer dan 50 jaar bezig is met radio en vooral zeezenders en zijn naam is hans knot uit groningen google maar eens op zijn naam dan kom je er wel van zelf achter wie die meneer is ?

als al die egotrippers denken dat zij alles beter weten mij niet gelaten maar dan doen wij daar dus niet aan mee

bron http://f5nsl.free.fr/andorre/histoireg.html – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 78.21.16.216 (overleg · bijdragen)

Gelukkig Nieuwjaar!
Met vermelding van objectief verifieerbare geschreven bronnen staat het je vrij het artikel van de radio Andorra aan te vullen of aan te passen. Dat van die bronnen is echter wel een vereiste, met eigen ogen zien is niet goed genoeg... Wat je over radio Caroline zegt klopt als een bus en er is ook wel een bron voor te vinden, zoals {http://www.icce.rug.nl/~soundscapes/DATABASES/CAR/car05.shtml deze], voel je dus vrij om dat toe te voegen op radio Andorra.
Het klinkt alsof je zelf actief bent geweest binnen de wereld van de zeezenders, klopt dat? - netraaM • 3 jan 2016 15:47 (CET)

De passage over het koelwater van Radio Andorra kan zonder enige twijfel op dat artikel, maar met dezelfde vraag: heb je er een bron voor?

ja gezien met mijn eigen ogen toen ik daar ter plekke was in de sept 1975 en een medewerker die ons de zender zaal liet zien vertelde dat

maar jullie klojo's echten geen toch geen geloof aan maw ik ben ongeloofwaardig als ik iets mede deel waarvan ik 100 % zeker weet dat het juist

bon ga er nie meer over zagen want aan gasten die het warm water opnieuw willen uitvinden ga ik mijne kostbare tijd nie aan verknallen

Schrijfwedstrijd 2016[brontekst bewerken]

Beste Netraam,

In het verleden ben jij volgens de wiki-boekhouding jurylid geweest van een schrijfwedstrijd op wikipedia.

Nu is Ciell bezig een nieuwe schrijfwedstrijd te organiseren en daarvoor hebben wij juryleden nodig. Zou jij bereid zijn, hieraan mee te werken? Zie voor meer informatie: Wikipedia:Schrijfwedstrijd

Vriendelijke groeten,

Carol (overleg) 7 jul 2016 16:04 (CEST)

Hoi Carol,
het jureren van een schrijfwedstrijd is leuk, maar nogal een inspanning waarvan ik niet weet dat ik die komende maanden op kan brengen. Ik ben wat minder op wikipedia en ik geloof niet dat daar de komende tijd verandering in gaat komen.
Heel veel succes met de schrijfwedstrijd.
90.69.15.31 24 jul 2016 20:08 (CEST) (Netraam)

Hee...[brontekst bewerken]

Alles in orde in Catalonië? We missen je al een poos, zag ik opeens. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 20 jul 2016 03:12 (CEST)

Hoi Erik
Leuk dat je aan me denkt, had ik eigenlijk niet verwacht hier op wikipedia! ik ben de laatste tijd meer bezig met andere dingen waardoor ik minder tijd heb voor wikipedia. Ik ben nog dagelijks hier, maar alleen om dingen op te zoeken of een verloren kwartiertje te vullen met het opdoen van super interessante maar verder niet zo nuttige kennis... als ik nog bijdraag zijn dat meestal alleen stijlcorrecties of het verwijderen van flagrant incorrecte informatie en dat doe ik dan even snel anoniem. Helemaal weg ben ik dus niet. Maar niet meer ingelogd.
Hopelijk gaat het hier op wikipedia allemaal goed, en gaat het jou ook goed.
Vriendelijke groet, Maarten (- Netraam) - 90.69.15.31 24 jul 2016 20:08 (CEST)

Stopzetting coaching[brontekst bewerken]

Goedemiddag Netraam,

Ik wil graag even melden dat ik destijds veel aan je coaching en uitleg had, nu ik al enkele maanden verder ben wil ik ook weer wat leuke activiteiten zelfstandig oppakken op Wikipedia. Zodoende lijkt het mij een idee dat ik zelfstandig ga onderzoeken wat hier allemaal nog te beleven valt. Bedankt voor alle steun die je me wilde geven!

Met vriendelijke groet, Ik (Kloentje2) of Overleggen 26 sep 2016 16:41 (CEST)

Alsjeblieft, hoewel ik meer had kunnen doen aangezien ik de laatste maanden weer heel weinig actief ben geweest.... ik zal de coaching afsluiten. Heel veel succes! - netraaM • 27 sep 2016 11:41 (CEST)