Overleg gebruiker:Stefke3350

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door EvilFreD in het onderwerp WP:TERUG
Hallo Stefke3350, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.916 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Richard 12 aug 2015 10:22 (CEST)Reageren

Wist je dat...[brontekst bewerken]

.. ErikvanB zijn naam met een 'k' schrijft? Knipoog Richard 12 aug 2015 10:22 (CEST)Reageren

Richardw, 

Dank voor de info. Ik beloof plechtig dat ik ErikvanB zijn naam nooit meer zal fout schrijven :-)

Mvg, Stef

Je was er in ieder geval wel consequent mee ;) Richard 12 aug 2015 14:36 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Pim Smit[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Pim Smit dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20150817 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 18 aug 2015 02:02 (CEST)Reageren

In antwoord op uw terugkoppeling[brontekst bewerken]

Hoi Stefke,

Wat wel en niet promotioneel geschreven is, is vaak een kwestie van welke persoon het stuk leest. Het meest eenvoudige is om niet te schrijven over uzelf, danwel iemand waar u erg nauw betrokken bent, omdat dit in de regel altijd promotionele teksten oplevert. Promotioneel schrijven is te herkennen aan teksten waarin aanprijzingen staan, die ook op een neutralere, vaak drogere manier beschreven konden worden. Een voorbeeld van promotioneel is bijvoorbeeld: "Zijn prachtige looks mogen er ook zijn", die beter geschreven hadden kunnen worden als: "Hij heeft een coup soleil en gebruikt dit als signatuur. [X] wordt hierom geprezen door [y] en [z].". Het laatste stuk is gebaseerd op feiten; de lezer kan dan zelf bepalen wat deze hier van vindt.

Dat gezegd hebbende kan ik niet zo snel een bewerking van u vinden waarin iets overduidelijk promotioneel staat. Uw artikel Pim Smit ziet er wat mij betreft prima uit, alhoewel ik zojuist wel een bewerking heb doorgevoerd om het gebruik van "gaat" te vervangen door het werkwoord dat later in de zin stond. Dit leest makkelijker. Het artikel lijkt voornamelijk genomineerd te zijn, omdat het qua opmaak en grammatica niet in orde was ten tijde van de nominatie.

Als u verder vragen heeft, schroom dan niet om deze te stellen op de Help:Helpdesk.

Sum?urai8? 18 aug 2015 19:52 (CEST)Reageren

 

WP:TERUG[brontekst bewerken]

Beste Stefke, je bewerking op WP:TERUG heb ik ongedaan gemaakt. De reden dat ik dat deed is omdat WP:TERUG niet zo werkt. Het is niet de bedoeling om de hele pagina waarvoor je terugplaatsing verzoekt daar te plaatsen, maar om een met redenen omkleed verzoek te doen tot terugplaatsing van het eerder verwijderde artikel. Je dient dus met argumenten te komen waarom de verwijdering onterecht was of met nieuwe feiten die terugplaatsing rechtvaardigen. Daarvoor hoef je niet het hele artikel bij te voegen, aangezien de moderatoren verwijderde artikelen in kunnen zien. EvilFreD (overleg) 12 sep 2015 18:52 (CEST)Reageren