Overleg gebruiker:Tekstman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wat was...[bewerken]

... er foutKlaas `Z4␟` V:  6 jan 2019 01:17 (CET)

Lees de definitie van simultaanvoorstelling nog eens. Het heeft gewoonweg niets met elkaar te maken. Ben je soms alleen op woordovereenkomst afgegaan? Tekstman (overleg) 6 jan 2019 10:25 (CET)
Nee, het heet out of the box redeneren. Stel je voor dat voorstelling betrekking kan hebben op toneel, film en nog meer. Als je denkt dat een film in de bioscoop of op tv niet 'simultaan' gemaakt kan worden kijk je als het ware met oogkleppen op. De allerbeste wensen nog voor 2019+, beste Tekstman. Klaas `Z4␟` V:  6 jan 2019 10:56 (CET) P.S. voortaan graag de bewerkingssamenvatting invullen: die is er namelijk voor een reden!
Het kost me steeds meer moeite je serieus te nemen. Lees de definitie van simultaanvoorstelling nóg eens en durf dan met droge ogen te beweren dat er ook maar enig verband is met "dezelfde film voor verschillende landen met verschillende acteurs opnemen om het taalprobleem op te lossen". Tekstman (overleg) 7 jan 2019 20:27 (CET)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)

Willy Haag[bewerken]

Moi Tekstman, ik zag dat jij wat correcties hebt uitgevoerd op het nieuwe lemma Willy Haag. Ik zie nul google hits, de aanmaker heeft ons eerder verrast met een muzikant die niet te traceren is buiten wikipedia. Heb jij gechecked of Willy Haag bestaat? Peter b (overleg) 27 jun 2019 13:58 (CEST)

Ik had gegoogeld op "basler marsch willy haag" en vond voldoende betrouwbare bronnen. Tekstman (overleg) 27 jun 2019 14:28 (CEST)
PS Eens?

James Earl Jones[bewerken]

Geloof me, ik weet wat ik doe wanneer ik links naar disambiguatie-pagina's oplos. Glimlach The Banner Overleg 14 jul 2019 09:05 (CEST)

Ongetwijfeld. Het betrof een slip of my finger op een terugdraaiknop.. Tekstman (overleg) 14 jul 2019 09:24 (CEST)

Stephen Malkmus[bewerken]

Beste Tekstman, in 2014 heb je de redirect Stephen Malkmus aangemaakt. Ik heb de redirect ter verwijdering aan de gemeenschap voorgelegd. De redirect verwijst door naar Stephen Malkmus and the Jicks, een van Malkmus' projecten. Wanneer naar een artikel over de persoon verwezen moet worden, zoals hier, dan klopt de redirect niet. Daarom is het mijns inziens beter om de redirect te verwijderen en een rode link achter te laten. Maar goed, voor verdere discussie nodig ik je uit op TBP. maarten|wpbe|mp|ytb 13 aug 2019 21:50 (CEST)

Verplaatste bewerkingen[bewerken]

Beste Tekstman,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:10 (CEST)