Overleg gebruiker:Tekstman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wat was...[bewerken]

... er foutKlaas `Z4␟` V:  6 jan 2019 01:17 (CET)

Lees de definitie van simultaanvoorstelling nog eens. Het heeft gewoonweg niets met elkaar te maken. Ben je soms alleen op woordovereenkomst afgegaan? Tekstman (overleg) 6 jan 2019 10:25 (CET)
Nee, het heet out of the box redeneren. Stel je voor dat voorstelling betrekking kan hebben op toneel, film en nog meer. Als je denkt dat een film in de bioscoop of op tv niet 'simultaan' gemaakt kan worden kijk je als het ware met oogkleppen op. De allerbeste wensen nog voor 2019+, beste Tekstman. Klaas `Z4␟` V:  6 jan 2019 10:56 (CET) P.S. voortaan graag de bewerkingssamenvatting invullen: die is er namelijk voor een reden!
Het kost me steeds meer moeite je serieus te nemen. Lees de definitie van simultaanvoorstelling nóg eens en durf dan met droge ogen te beweren dat er ook maar enig verband is met "dezelfde film voor verschillende landen met verschillende acteurs opnemen om het taalprobleem op te lossen". Tekstman (overleg) 7 jan 2019 20:27 (CET)

We hebben je inbreng over communicatie op Wikipedia nodig.[bewerken]

Hallo!

Mijn naam is Trizek. Ik werk bij de Wikimedia Foundation, de organisatie die Wikipedia host.

Momenteel vragen we mensen hoe zij op de wiki's communiceren. Ons doel is om de communicatiemiddelen te verbeteren.

Je hebt een overlegpagina op Wikipedia gebruikt om een discussie te beginnen of een bericht achter te laten. We zouden graag willen weten hoe je dit hebt ervaren.

Zou je de overlegpagina willen bezoeken? Daar worden vijf vragen gesteld. Zou je deze vragen zo goed mogelijk willen beantwoorden? We willen weten wat er goed en minder goed is aan de huidige systemen. We willen graag je mening weten over wat we zouden moeten verbeteren of juist zo laten.

We hebben je mening hard nodig en waarderen deze zeer.

Hartelijk dank voor je hulp! Trizek (WMF) 1 apr 2019 14:55 (CEST)