Overleg gebruiker:VersaceguapKID

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo VersaceguapKID, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Elly (overleg) 28 jun 2019 10:55 (CEST)[reageer]

Link naar Chris Brown[brontekst bewerken]

Beste VersaceguapKID, met deze edit: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Reverse_(producer)&diff=54099572&oldid=52183848 maakte je een link naar Chris Brown. Er zijn echter verschillende artiesten met deze naam, zie Chris Brown. Kan je aangeven welke bedoelt en de juiste link neerzetten? Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 28 jun 2019 10:55 (CEST)[reageer]

Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 7 sep 2019 02:53 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 20 sep 2019 21:03 (CEST)[reageer]

Reminder: Community Insights Survey[brontekst bewerken]

RMaung (WMF) 4 okt 2019 18:56 (CEST)[reageer]

Discografie van Jack $hirak[brontekst bewerken]

Hi VersaceguapKID, ga je nog aan de slag met Discografie van Jack $hirak? Er staat al enige dagen een mee bezig-sjabloon op maar er mist nog veel relevante informatie (ik neem aan dat een aantal nummers wel een tip- of hitparade gehaald hebben). Ik denk overigens dat deze lijst prima gepast had in het artikel Jack $hirak, maar dat terzijde. Ik hoor graag, StuivertjeWisselen (overleg) 28 apr 2021 09:02 (CEST


Hi,

Bedankt voor de reminder. Inderdaad, enkele nummers hebben de hitlijsten gehaald. Ik dacht een apart artikel voor deze discografie te creëren om de hoofdpagina alleszins beknopt te houden.

Anyways, ik vervolledig de pagina binnen 24u. Dan hoor ik graag of we al dan niet de pagina's toch samenvoegen, eventuele andere aanpassingen.

Mvg, VersaceguapKID (overleg) 28 apr 2021 12:12 (CEST)[reageer]