Overleg gebruiker:Volkoomen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door EvilFreD in het onderwerp Je bijdragen
Ongewenste gebruikersnaam
Naam website

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: Naam website). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. 19 jan 2015 09:20 (CET) Auteursrechtenschending op pagina Albertus Magnus
  2. 19 jan 2015 09:20 (CET) Reclame op pagina Albertus Magnus
  3. 18 jul 2015 19:49‎ (CEST) Reclame op pagina Bonifatius (heilige)
  4. 19 jul 2015 07:20‎ (CEST) Reclame op pagina Albertus Magnus
  5. 19 jul 2015 07:30‎ (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Jacob van Maerlant
  6. 19 jul 2015 07:32‎ (CEST) Reclame op pagina Jacob van Maerlant
  7. 19 jul 2015 08:00‎ (CEST) Reclame op pagina Terp
  8. 19 jul 2015 08:05‎ (CEST) Reclame op pagina Geschiedenis van Noord-Holland
  9. 19 jul 2015 08:23‎ (CEST) Reclame op pagina Geschiedenis van Friesland
  10. 19 jul 2015 08:27‎ (CEST) Reclame op pagina Dierenrijk
  11. 19 jul 2015 08:37 (CEST) Reclame op pagina Planten
  12. 19 jul 2015 08:51 (CEST) Reclame op pagina Heilige (christendom)
  13. 19 jul 2015 08:53‎ (CEST) Reclame op pagina Lijst van christelijke heiligen
  14. 19 jul 2015 08:56‎ (CEST) Reclame op pagina Heiligenkalender
  15. 19 jul 2015 09:01‎ (CEST) Reclame op pagina Edelsteen
  16. 19 jul 2015 18:24‎ (CEST) Reclame op pagina Lijst van veelvoorkomende jongensnamen in het Nederlands taalgebied
  17. 19 jul 2015 18:25‎ (CEST) Reclame op pagina Lijst van veelvoorkomende meisjesnamen in het Nederlands taalgebied
  18. 19 jul 2015 18:31‎ (CEST) Reclame op pagina Begrafenis
  19. 19 jul 2015 18:40‎ (CEST) Reclame op pagina William Shakespeare
  20. 19 jul 2015 18:46‎ (CEST) Reclame op pagina Lijst van Nederlandse plaatsen
  21. 19 jul 2015 19:00‎ (CEST) Reclame op pagina Jan Yperman
Hallo Volkoomen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.453 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 22 okt 2007 13:05 (CEST)Reageren

O.a. externe links[brontekst bewerken]

Wikipedia:Wanneer extern linken bevat belangrijke info. Ook de eerste en de tweede van de Vijf zuilen op Wikipedia bevatten dat. Mvg Sonty (overleg) 18 jul 2015 21:05 (CEST)Reageren

Dag. Linken naar websites buiten Wikipedia wordt vrijwel nooit toegestaan. Wikipedia is namelijk een encyclopedie en geen startpagina of dergelijke. Sonty (overleg) 19 jul 2015 09:55 (CEST)Reageren

Je bijdragen[brontekst bewerken]

Beste Volkoomen, het is fijn dat je wilt meehelpen aan het verbeteren en uitbreiden van Wikipedia. Echter, er zijn een aantal richtlijnen en regels die daarbij gerespecteerd dienen te worden. Uiteraard kan het niet verwacht worden dat iedere nieuwe gebruiker deze meteen kent. Daarom staan er in het welkomstbericht dat in 2007 op deze pagina geplaatst werd links naar diverse hulppagina's om het beginnende gebruikers makkelijker te maken. Helaas moet ik constateren dat het je gedurende de periode tussen het registreren van je account en het daadwerkelijk gaan bijdragen (7 jaar en 3 maanden) niet gelukt is om je eigen te maken met de geldende richtlijnen op dit project. Dat is vervelend, want dat leidde ertoe dat al je bewerkingen tot op heden inmiddels allemaal ongedaan gemaakt werden, omdat ze geen van allen in overeenstemming waren met de geldende richtlijnen. Om een lang verhaal kort te maken, zal ik de problematiek met je bijdragen tot op heden hieronder uiteenzetten. Verder heb ik een dossier aangelegd waarin alle problematische bewerkingen genoteerd staan. Dit alles met het oog op voorkoming van herhaling.

  • Ten eerste is er je gebruikersnaam die in strijd is met de daarvoor geldende criteria ("Bedrijfs-, organisatie- of merknamen.") Het is derhalve noodzakelijk om een nieuwe gebruikersnaam te kiezen. Op deze pagina kan je een verzoek indienen ter hernoeming van je account.
  • Ten tweede is er deze bewerking waarbij je een tekst plaatste die overgenomen werd van een niet vrije bron en die dus een auteursrechtenschending is. Het is me uiteraard niet ontgaan dat de pagina waar deze tekst van afkomstig is in jouw beheer is, maar daarmee is het nog niet toegestaan om deze tekst op Wikipedia te plaatsen. Daartoe zal de tekst eerst moeten worden vrijgegeven voor hergebruik door derden. Daarvoor verwijs ik je graag naar deze pagina.
  • Als laatste maar niet minder belangrijk: Wikipedia is geen startpagina en het maken van reclame voor eigen websites is hoogst ongewenst. Informatie van elders dient (auteursrechtenvrij) op Wikipedia geplaatst te worden. Linken naar informatie elders is niet hoe Wikipedia werkt. Wikipedia is geen startpagina. Zie ook de pagina Wikipedia:Wanneer extern linken over wanneer externe links wel en niet zijn toegestaan.

Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd en dat de problematische bewerkingen vanaf nu tot het verleden behoren. Indien er iets niet duidelijk is, hoor ik het graag. Vriendelijke groet, EvilFreD (overleg) 19 jul 2015 21:52 (CEST)Reageren