Overleg gebruiker:Wernervanv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Wikiklaas in het onderwerp E-mail
Hallo Wernervanv, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.986 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Skichalets[brontekst bewerken]

Hallo Wernervanv, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Skichalets. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kun je een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook jijzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Kleuske (overleg) 25 mrt 2015 11:01 (CET)Reageren

E-mail[brontekst bewerken]

Dag, ik zag dat u me een e-mail had gestuurd. De vraag die u daarin stelt is echter op geen enkele manier privacygevoelig (of het zou moeten zijn dat uit uw e-mailadres blijkt dat u voor de organisatie werkt waarover u een artikel aanmaakte) en ik ga dan ook niet per e-mail op de vraag in. Vragen over het verwijderen van artikelen horen gewoon op Wikipedia zelf gesteld te worden, en dienen ook daar beantwoord te worden, zodat iedereen die daar interesse voor heeft, kan meelezen wat er gebeurd is en waarom.

In uw geval ging het om Skichalets, aangemaakt 25 maart 2015 10:58 (CET), op 18 maart 2015 09:43 in in dezelfde vorm aangemaakt als Wintersportchalets en verwijderd omdat het expliciete reclame voor uw organistie was. Onder de titel Skichalets was ook op 25 februari 2015 09:26 (CET) al een artikel aangemaakt dat was verwijderd omdat het schaamteloze reclame betrof. Dat u denkt dat uw artikel van eenzelfde gehalte was als dat over Belvilla zegt veel over uw vermogen om onderscheid te maken. Ik wijs u er daarnaast op dat uw tekst veel fouten bevatte en slecht geformuleerd was, en een verre van objectieve beschrijving was. Het klinkt te mooi om waar te zijn: een encyclopedie die gratis ruimte ter beschikking stelt om reclame voor het eigen bedrijf te maken. Het is dan ook niet waar: de donateurs aan Wikipedia betalen omdat de encyclopedie kennis vrij beschikbaar maakt, niet om handige marketeers kosten te laten besparen. U bent met uw reclamecampagna dus niet welkom op dit project. Maar als u over speciefieke kennis over relevante onderwerpen, gebaseerd op gezaghebbende bronnen, beschikt, en die wilt delen, dan bent u uiteraard van harte welkom om andere bijdragen aan de encyclopedie te leveren. Met vriendelijke groet, WIKIKLAAS overleg 14 apr 2015 20:36 (CEST)Reageren