Overleg gebruiker:WikiKoning001

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo WikiKoning001, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Magere Hein (overleg) 8 okt 2018 00:47 (CEST)[reageer]

Prinsenhof Groot Ammers[brontekst bewerken]

Beste WikiKoning001,

U plaatste net een artikel met de titel Prinsenhof Groot Ammers. Omdat een belangrijk deel van de inhoud gekopieerd is van een webstek voor woningzoekenden lijkt me dit een auteursrechtenschending. Bovendien is Wikipedia niet geschikt voor zulke informatie. Ik heb het artikel dan ook verwijderd. Dat betekent niet dat het onderwerp niet geschikt is voor Wikipedia. er zijn vele artikelen over straten, maar niet in die vorm.

Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 8 okt 2018 00:47 (CEST)[reageer]

Hallo WikiKoning001, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Prinsenhof Groot Ammers. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Rode raaf (overleg) 8 okt 2018 05:43 (CEST)[reageer]

Beste WikiKoning001, bij de beoordelingssessie van 8 oktober 2018, die vandaag is afgehandeld, heb ik het door u gestarte artikel Prinsenhof Groot Ammers verwijderd. Het artikel voldeed niet volledig aan de conventies en de bronvermelding was onvoldoende of zelfs incorrect. Hierdoor was de verifieerbaarheid van de tekst niet voldoende. Een eventueel verzoek tot terugplaatsing kunt u hier doen. Een andere moderator zal deze afweging dan opnieuw beoordelen. Vriendelijke groet, JurriaanH (overleg) 29 okt 2018 13:02 (CET)[reageer]