Overleg gebruiker:84.107.39.195

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Dqfn13 in het onderwerp Henk van der Aa‎
Welkom op Wikipedia!

Vanaf deze account of internetaansluiting zijn zojuist gegevens toegevoegd over uzelf, een vriend(in), familielid, docent, website, social media-account, huisdier, club of vereniging, of een ander onderwerp uit uw eigen omgeving. Op Wikipedia kan iedereen encyclopedische informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Maar eigen informatie hoort daar niet bij; plaats deze liever op bijvoorbeeld een eigen website, een blog of een sociaal netwerk. Zie deze tekst over wanneer iets of iemand wél hier thuishoort.

Wanneer u zichzelf als gebruiker wilt voorstellen aan medegebruikers, kan dat worden gedaan door u in te schrijven en dan de persoonlijke gebruikerspagina aan te maken. Let wel: ook hier geldt dat de inhoud relevant moet zijn voor de Wikipedia-webencyclopedie.

Bedenk tevens dat het niet de bedoeling is om hier de privacy te schenden van derden. Daarover is hier meer informatie te vinden. Meer informatie over hoe serieus bij te dragen staat hier: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

28 jul 2018 18:20 (CEST) de lijst met ongewenste bewerkingen groeit, u loopt het risico op een blokkade

Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 26 jun 2017 13:54 (CEST) Hoogst ongewenste bewerking op pagina Charlie Puth
  2. 22 jul 2017 15:12 (CEST) Doodverklaring Vivianne Miedema
  3. 30 jul 2018 13:31 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina's 1901, 1923 en 1962.
    • En doorgaan
  4. 10 jun 2019 21:10 (CEST) Toevoegen van geboortedatum op pagina Lisa Michels, ondanks dat bron nog steeds ontbreekt.

Beoordelingsnominatie Romeo Benetti[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Romeo Benetti dat is genomineerd door Brimz. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170718 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 19 jul 2017 02:06 (CEST)Reageren

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Henk den Arend. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.

Beoordelingsnominatie Mike Hauptmeijer[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Mike Hauptmeijer dat is genomineerd door Freaky Fries. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20171030 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 31 okt 2017 01:03 (CET)Reageren

Omdat hij derde keeper is, heeft hij nog geen wedstrijd gespeeld. Vreemd genoeg mogen op Wikipedia alleen artikelen over spelers die 1 minuut hebben gespeeld, en politieke partijen alleen als ze een zetel hebben behaald. Om de informatie niet verloren te laten gaan, heb ik een wikidata-item inclusief links naar bronnen aangemaakt. ed0verleg 31 okt 2017 20:08 (CET)Reageren

Ontbreken gebruikersnaam[brontekst bewerken]

Vraag van mij als medewikipediaan: Ik zie dat je diverse mutaties in de nl.wikipedia hebt gedaan, en als ik het goed zie zelfs enige nieuwe artikelen hebt opgezet. Daarom vraag ik mij af: Waarom bedenk je geen gebruikersnaam voor jezelf? Met gebruikersnaam kun je, als je dat wilt, even anoniem blijven als met alleen je IP-adres, maar ben je voor je medegebruikers niet langer alleen maar een nummer. Je kunt dan - als je dat wilt, nog steeds anoniem - iets over jezelf of over je eventuele (wiki)hobby's of -belangstellingen kwijt op je gebruikerspagina (GP), maar alleen een x'je of sterretje op die GP geeft ook al een 'nette' blauwe link. Bovendien kun je met gebruikersnaam en wachtwoord naar keuze op elke computer (bijvoorbeeld ook op scholen of in bibliotheken) terecht. En het bewerken van de wikipedia blijft gratis, het kost je alleen wat van je vrije tijd. Kortom: tel uit je winst als NLNW (niet langer naamloze wikipediagebruiker)!

De Jaren (overleg) 29 nov 2017 12:11 (CET) <DJ-3610>Reageren

Beoordelingsnominatie Thijs Boontjes[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Thijs Boontjes dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180125 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 26 jan 2018 01:08 (CET)Reageren

Floris Kortie[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Floris Kortie. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit betreft een bronloos curriculum vitae van een persoon met werkzaamheden. Geen blijk van encyclopedische relevantie. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. MoiraMoira overleg 19 jul 2018 10:28 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Martijn Kardol[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Martijn Kardol dat is genomineerd door Aeginatetra. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180723 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 24 jul 2018 02:06 (CEST)Reageren

Auteursrechtenschendingen[brontekst bewerken]

U kopieert voortdurend zomaar van websites teksten over personen: dat is niet toegestaan en reden voor directe verwijdering. Gelieve u daar in het vervolg van te onthouden. Paul Brussel (overleg) 24 jul 2018 17:52 (CEST)Reageren

Flip Noorman[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Flip Noorman. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Fred (overleg) 26 jul 2018 17:28 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Diederik Broekhuizen[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Diederik Broekhuizen dat is genomineerd door Paul Brussel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180727 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 28 jul 2018 02:03 (CEST)Reageren

Overlijdensdatums[brontekst bewerken]

Overlijdensdatums worden in een artikel vermeld of onder het kopje 'overlijden', niet op de jaar- of dagpagina onder het kopje 'geboorte'. Dat is een gebruik die niet juist is. Vriendelijk verzoek hiermee te stoppen. Aeginatetra (overleg) 30 jul 2018 13:35 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Roelof de Vries[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Roelof de Vries dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180731 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 1 aug 2018 02:06 (CEST)Reageren

Nick Nicolai[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Nick Nicolai. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Rode raaf (overleg) 7 aug 2018 16:54 (CEST)Reageren

Stefan Jurriens[brontekst bewerken]

Het artikel dat u zojuist aanmaakte werd vorige maand na een tweeweekse sessie verwijderd. Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180630 Daarom heb ik dit artikel voor onmiddellijke verwijdering voorgedragen. Indien u vind dat de verwijdering onterecht was, is het mogelijk om een "second opinion" of gemotiveerd terugplaatsingsverzoek te doen via WP:TERUG. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Rode raaf (overleg) 9 aug 2018 16:33 (CEST)Reageren

Yuki Ito[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat u een artikel hebt geschreven over Yuki Ito. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het betreft een onaffe bronloze machinevertaling met taalfouten, vertaalfouten en stijlfouten. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. MoiraMoira overleg 10 aug 2018 15:49 (CEST)Reageren

Simon Zijlemans[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Simon Zijlemans. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 10 aug 2018 23:32 (CEST)Reageren

Nikki Steigenga[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Nikki Steigenga. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.   Father Of Lies   overleg 3 sep 2018 12:33 (CEST)Reageren

Kerstin Frank[brontekst bewerken]

Je bent er al vaker voor gewaarschuwd, maar ik doe het nogmaals: graag geen artikelen m.b.v. Google Translate meer vertalen. Je levert zo onaffe artikelen af en anderen hebben er veel werk aan om ze op te knappen. Dat is niet zoals het er hier aan toe gaat. Trijnstel (overleg) 17 sep 2018 21:26 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Thomas Schalekamp[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Thomas Schalekamp dat is genomineerd door IJzeren Jan. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181013 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 14 okt 2018 02:05 (CEST)Reageren

Soufyan Gnini[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Soufyan Gnini. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Fred (overleg) 27 okt 2018 13:29 (CEST)Reageren

Avanaysa Neida[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Avanaysa Neida. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. — Mileau (overleg) 28 okt 2018 17:12 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Jorn van Vrijaldenhoven[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Jorn van Vrijaldenhoven. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Rode raaf (overleg) 12 nov 2018 12:34 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Hila Noorzai[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Hila Noorzai. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Rode raaf (overleg) 1 dec 2018 15:46 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Demi van Wijngaarden[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Demi van Wijngaarden dat is genomineerd door SjoerdvDonk. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181204 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 5 dec 2018 01:05 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Jamie Trenité[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jamie Trenité dat is genomineerd door MatthijsWiki. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181207 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 8 dec 2018 01:04 (CET)Reageren

Rutger Etten[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Rutger Etten. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia.Fred (overleg) 20 dec 2018 21:56 (CET)Reageren

Jan Bronninkreef[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Jan Bronninkreef. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Iooryz (overleg) 21 dec 2018 14:28 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie artikel[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Jordan Roy. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Dqfn13 (overleg) 5 jan 2019 12:23 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Joe van der Sar[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Joe van der Sar dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190113 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 14 jan 2019 01:03 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Áron Dobos[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Áron Dobos dat is genomineerd door Verdel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20190122 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 23 jan 2019 01:07 (CET)Reageren

Chris Helt[brontekst bewerken]

Beste, ik heb het artikel Chris Helt op de beoordelingslijst geplaatst. Zowel de minimale inhoud en het gebrek aan bronnen, als de twijfel over de relevantie van de besproken persoon, waren redenen om deze nominatie te doen. De nominatie blijft in ieder geval 2 weken staan. Daarna bekijkt een moderator wat er met het artikel gebeurt. Thieu1972 (overleg) 27 feb 2019 19:17 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Edson da Graça[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Edson da Graça. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden) moeten voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Arch (Overleg) 18 jul 2019 16:13 (CEST)Reageren

Henk van der Aa‎[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker,

Helaas heb ik zojuist het artikel Henk van der Aa‎ ter beoordeling aan de gemeenschap voor moeten leggen. De beoordeling vindt plaats op deze dagpagina. Naar mijn idee maakt het artikel nog niet duidelijk wat Van der Aa relevant maakt voor de encyclopedie. Daarnaast ontbreken bronnen, wat bij een biografie van een levend persoon wel zeer gewenst is. Mochten er vragen zijn: stel die gerust hieronder, dan zal ik ze ook hier beantwoorden. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 27 aug 2019 22:36 (CEST)Reageren