Overleg Wikipedia:Wikiproject/Themaweek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Suggesties[bewerken]

  • Suggestie: themaweek over kastelen. Er zijn nog veel Belgische kastelen onbeschreven, nog een aantal Nederlandse, en als je andere landen erbij neemt, is er meer dan voldoende stof. Je zou het ook over een ander boeg kunnen gooien en kijken naar het feodaal stelsel van pakweg het jaar 900 nemen, en de onderverdelingen van alle graafschappen en hertogdommen aanpakken. Ik weet niet of we hier mensen warm rond kunnen maken. SvenDK (overleg) 21 jun 2017 06:06 (CEST)
  • Suggestie: "Knap er een op" Een uitdaging om beginnetjes of opknappers te verbeteren. The Banner Overleg 3 okt 2018 22:54 (CEST)
    • Ook in het kader van dit wikiproject steun ik The Banners voorstel. En liever wat meer dan één opknapper: dan dus bijvoorbeeld de titel "Opgeknapt staat netjes". Tussen 14 april en oktober zou nog wel een extra themaweek passen lijkt me. Knipoog Encycloon (overleg) 10 feb 2019 23:04 (CET)

Opmerkingen[bewerken]

@Ciell, Romaine: wordt er nog weleens naar deze overlegpagina gekeken of kan het starten van een themaweek beter via een andere weg? (Aangezien deze pagina niet bijzonder druk bezocht lijkt te worden.) Encycloon (overleg) 10 feb 2019 23:04 (CET)

Hoi Encycloon, De suggesties bekijk ik wel, maar meestal kom ik via andere wegen aan geschikte ideeën. Romaine, Taketa en ik zijn natuurlijk niet de enige die een thema- of schrijfweek mogen organiseren. Zoals bij veel dingen bij Wikipedia hebben we aan ideeën geen gebrek, maar wel aan mensen die de handschoen oppakken en iets op poten zetten.
Als je dus een leuk idee hebt, kun je misschien zelf een themaweek organiseren tussen 14 april en oktober? Ciell 11 feb 2019 16:02 (CET)
Bedankt voor je antwoord Ciell. Ik ga er over nadenken en wellicht dan inderdaad de handschoen oppakken. Encycloon (overleg) 11 feb 2019 22:01 (CET) (En als @The Banner: mee wil denken of al eerder een themapagina wil aanmaken is dat prima natuurlijk.)
@Encycloon: Beter dan Ciell had gezegd had ik het niet kunnen verwoorden. Romaine (overleg) 14 apr 2019 17:43 (CEST)