Overleg gebruiker:77.168.194.175

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan die hieronder staan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
Dossier 2012-2014
  • blok - 1 week
 1. 18 sep 2014 16:39 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Dico Koppers
 2. 20 apr 2016 16:50 (CEST) Ongewenste pagina aangemaakt Adfdadfa
 3. 7 jun 2016 14:17 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina Zwitsers voetbalelftal
 4. 7 jun 2016 14:17 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Roemeens voetbalelftal
  • blok 1 jaar
 5. 11 okt 2017 10:35 (CEST) bronloze wijziging op pagina Colombiaans voetbalelftal
 6. 11 okt 2017 10:36 (CEST) idem op pagina Chileens voetbalelftal
 7. 11 okt 2017 10:37 (CEST) idem op pagina Wereldkampioenschap voetbal 2018
  • verzoek uw vele wijzigingen wel in de samenvatting van een bron te voorzien.
 8. in verband met bovenstaande: 3 sep 2018 17:05 (CEST) Bronloze wijziging op pagina Ton Cornelissen
 9. 15 jun 2020 16:21 (CEST) bronloze wijziging op pagina Jurgen Mattheij
 10. 25 jun 2020 11:00 (CEST) daar niet behorende toevoeging op pagina FC Oudewater
 11. 25 jun 2020 10:56 (CEST) bronloze getalswijziging op pagina Bruno Soriano
 12. 25 jun 2020 10:55 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Jacob Lensky
 13. 25 jun 2020 10:59 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Luka Romero
 14. 29 mei 2021 12:07 (CEST) Leeghalen van pagina Wout Weghorst


Beoordelingsnominatie Jonathan Tehau[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jonathan Tehau dat is genomineerd door JurriaanH. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130618 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 jun 2013 02:04 (CEST)

Boy de Jong[bron bewerken]

Beste anonieme bewerker, de door u aangemaakte pagina over Boy de Jong is door een collega genomineerd voor verwijdering. Binnen Wikipedia is het momenteel gebruikelijk dat voetballers opgenomen kunnen worden in de encyclopedie als zij tenminste zijn uitgekomen in de hoogste klasse in hun land. Voor Nederland worden de beide betaalde voetbalcompetities als zodanig beschouwd. Voor zover ik heb kunnen vinden heet De Jong een wedstrijd gespeeld in de Beloften Eredivisie (zie [1]). Dat is geen competitie die meetelt. Als De Jong uitgekomen is in het hoofdteam van PEC Zwolle (of een andere betaald voetbalorganisatie) dan is het vroeg genoeg om hier een artikel over hem te schrijven.
Ik hoop niet dat u door deze ervaring ontmoedigd raakt. Wellicht zien we binnenkort een artikel van uw hand dat wel voor opname geschikt is. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 17 sep 2015 13:15 (CEST)

Beoordelingsnominatie László Kleinheisler[bron bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om László Kleinheisler dat is genomineerd door Dqfn13. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151116 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 nov 2015 01:03 (CET)

Robert Kidiaba[bron bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Robert Kidiaba. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. - ARVER (overleg) 8 sep 2017 07:44 (CEST)

Verzoek[bron bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor uw bijdragen op het artikel Senegalees voetbalelftal. U hebt hier kort na elkaar op dezelfde pagina meerdere bewerkingen gedaan. Iedere bewerking telkens apart opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een pagina echter onoverzichtelijk en vergroot bovendien de kans op bewerkingsconflicten. Daarom is het handiger meerdere bewerkingen in één keer te doen. Door bovenaan de pagina op bewerken te klikken (in plaats van boven een kopje) is die in één keer te bewerken. Door daarna eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe de pagina er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop te gebruiken meerdere bewerkingen doen, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Kunt u tevens een betrouwbare bron aangeven waarop u de wijzigingen baseert? Dat doet u in het kopje samenvatting. Dit is u al eerder verzocht. Bedankt voor uw begrip. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 okt 2017 14:38 (CEST)