Overleg gebruiker:Ciell

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portal Ecke links.gif  Gebruikerspagina Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Mijn overlegpagina Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Mijn afbeeldingen Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Notitieblaadje Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Uitgelicht project Portal Ecke rechts.gif   Portal Ecke links.gif  Rustig aan Portal Ecke rechts.gif  


Berichten die hier geplaatst worden, beantwoord ik hier, berichten op andermans overleg zal ik aldaar volgen.
Voor een vruchtbaar overleg ben ik altijd te vinden, dus laat gerust een bericht achter; doe dit alleen wel graag onderaan deze pagina...


flap-floep (eerlijk gejat)
Interessante spam


Nieuwste serie artikelen GenderGap[bewerken]

Hoi Ciell, zoals je gemerkt hebt zijn er redelijk wat artikelen op TBP genomineerd die een paar dagen geleden in het Rijksmuseum zijn aangemaakt. Ondergetekende is een van de 'schuldigen' aan deze nominaties. Nu me duidelijk is wat de achtergrond is van al deze artikelen (en dat een van de veelgebruikte bronnen - het boek van Els Kloek - wel degelijk een goede bron blijkt te zijn), lijkt het me ook zo fair als ik wat extra energie in deze artikeltjes steek. Ik heb gisteren al enkele artikeltjes aangevuld met tekst en bronnen (Constantia van Nieulandt, Frederica Camper, Johanna Racer, Helene Hulst-Alexander, Margeretha Dedel, Marlies Rohmer), en zojuist heb ik Jeanne Carolina van Lanschot Hubrecht onder handen genomen.
Ik zal de komende dagen deze lijst gebruiken, zoals door jou voorgesteld op TBP. Ik zie dat veel artikelen overigens al OK zijn en ook vaak al zijn afgevinkt als gecontroleerd, dus het valt mee. In ieder geval zijn het weer interessante onderwerpen waarover ik niet veel weet, dus da's mooi meegenomen :-) Thieu1972 (overleg) 28 okt 2019 21:41 (CET)

Hoi Thieu, fijn, bedankt! Ik was vandaag de hele dag in bespreking, maar vanaf morgenmiddag heb ik wat meer vrije tijd en zal ik er ook nog eens naar kijken. Ben je zaterdagavond misschien ook online? Want dan gaan we de avond dus herhalen en komen er hopelijk weer zoveel vrouwen bij. SirIan doet de begeleiding dan ter plekke, maar omdat er op 6 computers gewerkt wordt door redelijk onervaren gebruikers in een hoog tempo, is het voor ons lastig om alles in de gaten te houden. Wij hadden daarom afgesproken de achteraf controle te doen, maar als jij toch online bent, wil je misschien gelijk die nieuwe artikelen oppakken? We gebruiken weer dezelfde 6 accounts. Ciell 29 okt 2019 21:01 (CET)
Hallo Ciell, ook ik heb me zojuist "schuldig" gemaakt aan een aantal nominaties op TBP. Door Encycloon ben ik er net op geattendeerd dat het om een project in het Rijksmuseum gaat. Ik neem aan dat de lemma's nog wel wat beter worden en dan wil ik de nominatie er wel weer af halen. groeten, De Geo (overleg) 2 nov 2019 21:58 (CET)
Hoi Geo, geen probleem, we lopen ze deze week nog weer langs! Ciell 3 nov 2019 14:12 (CET)
Hoi Ciell, sorry, ik zie je reactie nu pas. Normaalgesproken krijg ik een mail of een melding als er een reactie op een OP of artikel is gekomen, maar gek genoeg heb ik dit keer niets gezien. Balen, want nu lees ik het een beetje laat :-(
Ik zag net de nominaties langskomen. Zie hetzelfde euvel als vorige week: zeer summiere samenvattingen van de bron, artikeltjes kunnen nog zeker uitbreiding krijgen en bij voorkeur nog wat extra bronnen. Vanavond was ik nou net een tijdje offline (even Netflix bijwerken) en nu lukt het me niet meer om er naar te kijken (val om van de slaap...). Hopelijk zijn er nog wat collega's die er tijd voor willen/kunnen vrijmaken. Ik zal morgen eens kijken wat er nog mogelijk is. Thieu1972 (overleg) 2 nov 2019 23:10 (CET)
Ik had gisteren zelf ook geen tijd, even kijken of ik dat vandaag wel kan maken! Ciell 3 nov 2019 14:12 (CET)
Voor de helderheid, want ik zie dat er naar deze discussie gelinkt is op WP:TBP: Gebruiker:Sir Iain en ik zijn niet de organisatoren (noch is WMNL dat), maar zijn alleen gevraagd mee te helpen op de avond zelf. Er zijn andere organisaties die dit organiseren. Die hebben van mij wel informatie gehad over hoe en wat op Wikipedia, maar het is best lastig om hier goed je weg te vinden. "Iedereen kan bewerken" is inderdaad wat de organisatie graag wilde laten zien op deze twee avonden, en dat is volgens Ian en mij zeker gelukt! Bedankt dat jullie willen helpen de artikelen op te knappen en uit te breiden, zodat ze behouden kunnen blijven. Ciell 3 nov 2019 20:09 (CET)

Hengelo[bewerken]

Hoi moderator Ik heb de pag. Hengelo willen actualiseren, met comments en correctie. Misschien deed ik dat niet vlgs de regels excuus daarvoor, maar ik vind de feiten belangrijk. Zo is er geen pabo meer, siemens is VDL geworden, het vliegveld is open en ligt in Enschede, college van b&w bestaat uit andere partijen met 20 zetels meerderheid en de tio is uitgebreid met studies. Ik vind het jammer als dat niet geplaatst wordt omdat ik het fout heb opgemaakt. Maar het is wel de situatie van nu. Waarom zet de pagina zich steeds terug naar info die niet klopt ? Met vriendelijke groet , Nico NicoAlto (overleg) 4 nov 2019 13:13 (CET)

Tech News: 2019-45[bewerken]

4 nov 2019 17:47 (CET)

Tech News: 2019-46[bewerken]

11 nov 2019 23:03 (CET)