Overleg gebruiker:ErikJongejans

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 maanden geleden door Dqfn13 in het onderwerp Coaching
Hallo ErikJongejans, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.130 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

 →bertux 20 mei 2023 00:02 (CEST)Reageren

Tall Jacob[brontekst bewerken]

Hallo ErikJongejans,

Ik verbaas me nogal over je bewerkingen op Kijkduin (vuurtoren). Ik neem aan dat je in de artikelgeschiedenis gezien hebt dat je toevoeging Tall Jacob ongewenst wordt gevonden en al drie keer teruggedraaid is. Als je vindt dat die er toch thuishoort, kun je overleg openen op Overleg:Kijkduin (vuurtoren) of de overlegpagina's (OP's) van degenen die je bewerkingen terugdraaien. Was je je bewust van de overlegmogelijkheden?

In een van je bewerkingsamenvattingen stel je dat dit een Engelstalige naam is onder scheepslui, maar deze zoekopdracht geeft geen enkel voedsel aan die gedachte. Voor zover ik kan zien komt de naam nooit zelfstandig voor en dient die alleen als uitleg aan Engelstaligen.

Het zonder overleg herhaaldelijk terugplaatsen van een oude versie is ongewenst, het geldt als een Bewerkingsoorlog en kan je op een blokkade komen te staan. Bij mensen met weinig bewerkingen, zoals jij, wordt dat niet strikt gehandhaafd, maar het kan zo niet doorgaan.

Met vriendelijke groet  →bertux 28 mei 2023 19:23 (CEST)Reageren

Blokkadeverzoek[brontekst bewerken]

Hallo ErikJongejans

Aangezien je de betwiste wijziging nu al voor de vijfde keer op Kijkduin (vuurtoren) plaatst, zonder op bovenstaande opmerkingen (#Tall Jacob) of op bewerkingssamenvattingen te reageren, zal ik een leesblokkade voor je aanvragen op Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/RegBlok#ErikJongejans.

In gevallen zoals deze is overleg en toelichting niet optioneel.

Met vriendelijke groet  →bertux 29 mei 2023 18:24 (CEST)Reageren

Ik heb gebruiker 1 dag geblokkeerd. Hopelijk leidt dit tot het opstarten van overleg over de gewraakte aanpassingen. Thieu1972 (overleg) 29 mei 2023 18:51 (CEST)Reageren

Coaching[brontekst bewerken]

Hoi ErikJongejans,

Ik zie dat je wat moeite hebt met de werking van Wikipedia. Je hebt zelfs een blokkade gehad. Is het een idee als ik je een tijdje help, door je te coachen? Als je dat wilt, geef het dan heironder aan, dan kan ik je gaan helpen met bewerkingen en misschien zelfs met het schrijven van nieuwe artikelen. Dqfn13 (overleg) 2 jun 2023 13:31 (CEST)Reageren

Hoi ErikJongejans, ik zie dat je ook al enige tijd niet actief bent geweest. Mijn aanbod blijft staan, maar ik zet jouw overlegpagina (waar ik dit dus schrijf en waar jij op mijn aanbod kan reageren) nu tijdelijk op mij volglijst. Dit betekent dat ik over een week niet meer een wijziging zie. Je kan dan een coach vragen via deze pagina. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 5 jun 2023 14:39 (CEST)Reageren