Overleg gebruiker:Halandinh/Archief april-mei 2006

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Mail-send-receive.svg Laatste bericht van Bdijkstra
 
Als je in de kar blijft zitten, komt de kar niet vooruit. Als je de kar trekt, kun je vies worden. Maar de kar die je moet duwen is onbestuurbaar.
Mocht je een vraag hebben, of je wil me iets zeggen, klik dan hier. Het mag over van alles gaan, over mijn gebruikerspagina's, maar ook over mijn edits elders. Wanneer je hier klikt, maak je een nieuwe opmerking in mijn gebruikersoverleg.
 
Dit is een gebruikerspagina van Gebruiker:Halandinh. Klik hier, om mijn persoonlijke categorie te bekijken : Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Halandinh
Draaihek.jpg

Overlegbijdragen die ik wel lees, maar niet op reageer, verwijder ik weer, voor het overzicht. Alles is en blijft zichtbaar in de geschiedenis.

 
Archieven

Archief 1 (februari/maart 2006) | Archief 2 (april/mei 2006) | navigatie spoorlijnen | Archier 3 (juni/november 2006) | Archief 4 (december 2006) | Archief 5 (januari 2007) | Archief 6 (februari - half april 2007) | Archief 7 (half april - juli 2007) Overleg 8 (augustus 2007) | Overleg 9 (augustus 2007 - april 2008) juni 2008 - april 2009 | mei 2009 - juni 2010 augustus 2010 - 2011 - april 2012

Beste lezer. Hartstikke leuk, dat je mijn overleg leest of een bericht toe wil voegen. Als je iets nieuws te melden hebt, maak dan een nieuw hoofdstukje aan. Als je hier post, krijg je ook hier antwoord. Graag afsluiten met 4 tildes. Hsf-toshiba 16 mrt 2006 17:00 (CET)

Tramsteden[bewerken]

De toevoeging van Den Bosch in de Lijst van tramsteden in Nederland is misschien niet helemaal op zijn plaats. Dat er vanuit een stad een streektram rijdt maakt het nog geen "tramstad" denk ik zo. Er lijkt me pas sprake van een tramstad als er meerdere lijnen binnen die stad rijden. Er zijn meer steden te bedenken die zo een voormalige tramstad genoemd kunnen worden. T Houdijk 1 apr 2006 01:22 (CEST)

Bloemetje[bewerken]

Ik had je nog niet bedankt voor het bloemetje... bij deze! Sietske Reageren? 1 apr 2006 10:07 (CEST)

Graag gedaan hoor. Hsf-toshiba 1 apr 2006 21:07 (CEST)

Overstapstation[bewerken]

Hoi Ik zag dat je bij Overstapstation min of meer een vraag stelde Wanneer een overstap station belangrijk is, is volgens mij subjectief. Maar als de er veel reizigers overstappen, of veel verbindingen zijn, is het een belangrijk overstap station, misschien dekt de titel knooppunt station de lading beter ? Misja Speur 4 apr 2006 18:24 (CEST)

Weet ik niet. Station Geldermalsen is voor de regio een belangrijk overstapstation. Terwijl Station Boxtel dat niet is. Hsf-toshiba 4 apr 2006 18:34 (CEST)
De meeste stations in deze lijst zijn wel een belangrijk overstapstation, zoals Weesp en Geldermalsen, maar niet echt een knooppunt.
Bij de 'centraal' stations (spoorwegknooppunten) vertrekken treinen in vele verschillende richtingen, en wordt ook veel overgestapt van stoptrein of intercity of andersom. Verder is overstappen van trein op trein daar maar één van de functies. Deze stations vormen ook een belangrijke schakel in het stads- en streekvervoer, veel reizigers reizen daar dus niet per trein verder, maar moeten in de stad zelf zijn. Dat is bij een echt overstapstation veel minder het geval. T Houdijk 4 apr 2006 19:58 (CEST)
Voor Geldermalsen geldt dat het belangrijk is, voor de mensen die vanuit de Betuwe naar Utrecht of Den Bosch moeten gaan. Voor hen, is Geldermalsen een belangrijk overstap station. Hsf-toshiba 4 apr 2006 20:01 (CEST)

Stirling[bewerken]

Ik zou u aanraden nog eens naar het artikel te kijken want op het moment dat u het op de lijst van te verwijderen artikels hebt gezet hebt heb ik nog een paar veranderingen toegevoegd

Als mocht blijken, dat de pagina behouden kan blijven, zal hij over 14 dagen niet verwijderd worden. Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20060405. Daar kun je je betoog houden, over dit artikel. Hsf-toshiba 5 apr 2006 15:31 (CEST)

April 2006 - sportief[bewerken]

Hallo, ik zag dat u alvast een paar berichtjes op de pagina over april gezet had. Dat is nog niet de bedoeling, dit zijn namelijk archiefpagina's waar het oude sportnieuws van In het nieuws - Sport op bewaard wordt. Als u nieuw sportnieuws wilt bijhouden (waarvoor u overigens van harte uitgenodigd wordt, alle hulp is welkom!) is dat daarvoor de aangewezen pagina. En als dan mei een eind op weg is dan zetten we al het oude nieuws uit april op die archiefpagina, als u begrijpt wat ik bedoel. Bij voorbaat dank, en groeten. --Maarten1963 5 apr 2006 22:07 (CEST)

Categorie of lijst? Beide lijkt me overbodig en onzinnig[bewerken]

Hallo

Ik zag dat je een categorie had aangemaakt over stedelijke regio's in Brabant maar ook een lijst stedelijke regio's in Brabant. Dat lijkt me wat overdreven, een van de twee is ruim voldoende gezien het beperkte aantal potentiële onderwerpen. Misschien een lijst met stedelijke regio's in de categorie Noord Brabant? Vijf onderwerpen voor een eigen categorie lijkt me ook wat aan de magere kant. Voorlopig heb ik bij Waalboss nog even de categorie Noord Brabant toegevoeg. LeeGer 7 apr 2006 23:46 (CEST)

Heb de lijst aangepast, zie ook het overleg van de lijst. Ik ben geen voorstander van dubbele categoriën. Zeker niet, omdat Categorie:Noord-Brabant een verzamelcategorie is. Of er in een subcategorie 2, 3, 5, of 100 artikelen zitten, dat mag niks uitmaken. Zie ook Categorie:Weg in Noord-Brabant en Categorie:Media in Noord-Brabant. Hsf-toshiba 7 apr 2006 23:51 (CEST)

Crevecoeur[bewerken]

Oude Landkaart van Empel en Meerwijk

Hallo, gezien jou grote activiteiten op wikipedia over Den Bosch en omgeving vraag ik 't hier maar even: Weet jij iets over Crevecoeur als kern van de gemeente 's-Hertogenbosch? Ik kom niet verder als ware het ooit een fort. Toch word het op Wikipedia genoemd als een kern (in mijn interpretatie is dat meer dan alleen een fort). Groeten LeeGer 9 apr 2006 19:16 (CEST)

Het is een fort idd. Voor zover mij bekend, is het alleen een fort geweest, hooguit met een paar huisjes/boerderijtjes die voor dat fort bestemd waren. Het is niet echt een kern/gehucht te noemen, al heeft het in de Historische Atlas van Noord-Brabant wel een eigen pagina. Maar dat is waarschijnlijk meer vanwege de ligging en de functie van het fort. Maar... ook in de huidige atlassen, wordt Crevecoeur apart genoemd. Maar of het dorpwaardig is? Ik vind van niet. Maar bij Empel en Meerwijk heb ik het er wel bij gezet, omdat overal op wiki Crevecoeur als kern beschouwd wordt.
Hsf-toshiba 11 apr 2006 11:44 (CEST)
Kijk ook eens naar het kaartje, hier rechts. Hsf-toshiba 11 apr 2006 11:48 (CEST)

Wijziging bij mbch331[bewerken]

Jij hebt bij mij de categorie D66 verwijdert. Ik zou graag willen weten waarom jij dit hebt gedaan?

Mbch331 10 apr 2006 08:26 (CEST)

Het is niet gewenst, om gebruikers en gebruikersartikelen toe te voegen aan encyclopedische categoriën. Hsf-toshiba 10 apr 2006 12:17 (CEST)

Zuid-Willemsvaart[bewerken]

Bij het artikel over de Zuid-Willemsvaart heb je categoriën verwijderd. Vanaf de Maas tot en met de regio Uden-Veghel behoort dit kanaal (sindskort) tot het nationaal hoofdvaarwegennet dat geschikt is voor scheepvaart van klasse IV om daarna over te gaan in een kanaal van klasse II richting Maastricht. In wezen betekent dit een nieuw eindpunt tussen de twee scheepvaartklassen, die het vermelden waard is? Graag mag ik je gedachten vernemen. Met vriendelijke groet, Guadalajara 11 apr 2006 18:08 (CEST)

Ik zie daar niks over terug, in het artikel. In weze dus overbodige categorie. Verder, moeten artikelen niet dubbegecategoriseerd worden. Hsf-toshiba 11 apr 2006 18:10 (CEST)

Het staat in de tekst van het artikel vermeld bij het onderdeel projecten, dat wellicht duidelijker omschreven mag worden. Van een dubbele categorisering was geen sprake. Guadalajara 11 apr 2006 18:26 (CEST)

Wat dubbele categorisering betreft, heb ik het over artikelen die in Categorie:Veghel zitten en in Categorie:Uden-Veghel zitten, evenals de artikelen die in de categorien zitten van overige plaatsen. Hsf-toshiba 11 apr 2006 18:29 (CEST)

Ik begrijp inmiddels wat je bedoelt met 'dubbele categorisering' maar is een meervoudige categorisering binnen wiki gemeengoed. Artikelen hebben vaak betrekking op meerdere categoriën. Bij regio's maakt het informatie toegankelijker, voor zowel mensen die wel of niet bekend zijn in een regio. De vraag is eerder (als je het in 'lagen' tracht voor te stellen) tot 'hoe diep' het gewenst is dat bepaalde informatie kenbaar wordt gemaakt? Guadalajara 11 apr 2006 19:28 (CEST)

Daar gaat het op zich niet om. hoeveel lagen, maakt niet uit, maar als je categorie Uden-Veghel hebt, waar Uden en Veghel lid van zijn, dan hoeven de artikelen die lid zijn van Uden, niet afzonderlijk lid gemaakt te worden van Uden-Veghel. Als een artikel betrekking heeft op meerdere categorien, maakt dat niet uit. Maar uden-veghel is voor de artikelen overbodig. Hsf-toshiba 11 apr 2006 20:05 (CEST)

Ik begrijp het punt dat je maakt. De vorige opzet paste niet binnen de wiki-richtlijnen. Gelukkig hebben we elkaar om daar ook op te letten en voldoet het nu dankzij je inspanning. Mijn dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Guadalajara 12 apr 2006 12:44 (CEST)

Het was even veel werk, maar ach..... Orde van het Heilig Kruis deze moet je nog wel even zelf hercategoriseren.... Excuses daarvoor. Hsf-toshiba 12 apr 2006 12:59 (CEST)

Improvisorisch...[bewerken]

Hm, ik heb je reply op mijn overleg-pagina gelezen. Improvisorisch zou de bijvoeglijke versie van "improviseren" zijn. Klinkt geloofwaardig, maar ik geloof echt niet dat het bestaat. Gebruik dan gewoon "geïmproviseerd", dat is ook een bijvoeglijk naamwoord, of provisorisch, wat jij wilt. Maar improvisorisch heb ik nog nooit van gehoord; het staat niet in mijn woordenboek en ook niet in de Van Dale; volgens mij is het gewoon een contaminatie van provisorisch en geïmproviseerd. Dus gebruik als het aan mij ligt gewoon 1 van die 2 woorden die wel bestaan; ik zie ook niet in waarom die de lading niet dekken. (RagingR2 13 apr 2006 18:39 (CEST))

Het maakt niet uit hoor. Ik zie het wel vaker, kijk op google... echter zoals het er nu staat is het wel didelijker. Hsf-toshiba 13 apr 2006 19:02 (CEST)
Ja ik had inderdaad ook even op google gezocht :) Maar ik weet niet of dat een garantie is dat het woordt ook echt bestaat... je hebt wel vaker van die woorden die ineens iedereen gebruikt, dus ik gebruik liever de Van Dale als maatstaf om zeker te zijn. :) Groeten, (RagingR2 13 apr 2006 22:20 (CEST))
mss ligt het aan de streek. Hier in Rosmalen hoor ik het vaak.Mss moeten we daar eens naar kijken, dat we niet te veel dialechten of spreektaal gaan gebruiken. Hsf-toshiba 13 apr 2006 22:45 (CEST)

Plaatsen uit Categorie: Gemeente in Noord-Brabant[bewerken]

Hoi, bedankt je bericht. Ik ben inderdaad bezig de verwijzingen naar deze categorie overal te verwijderen uit de artikelen, omdat je de onderwerpen anders dubbel in de categorie hebt staan. Toevallig zag ik ook iemand anders hier mee bezig, nadat ik het zelf hier en daar weer (ongewenst) heb teruggeplaatst. Groeten, Jamiroquai 14 apr 2006 19:13 (CEST)

Vandalisme en plagiaat bestrijden[bewerken]

Hoi Hsf-toshiba,

Een semi-persoonlijk oproepje aan jou om te vragen of je het leuk vindt om mee te helpen met het bestrijden van vandalisme. Ik heb namelijk het gevoel dat bij veel relatief nieuwe wikipedianen een beetje "koud-water-vrees" is, omdat ze bang zijn dat het moeilijk of vervelend is om mee te helpen met het nalopen van anonieme wijzigingen. Schroom echter vooral niet om het te proberen! Het nalopen van artikelen op vandalisme (onjuiste informatie toevoegen of pagina's vernielen) en plagiaat (geplaatste teksten die letterlijk op een andere website te vinden zijn) verbreedt je kennis en houdt de kwaliteit van wikipedia op peil.

Kom je er niet goed uit hoe het werkt, vraag het me dan gerust!

Groetjes, Sietske Reageren? / Heb je vandaag al vandalisme bestreden? 19 apr 2006 11:15 (CEST)


Ps.: Mocht je nou allang weten hoe vandalismebestrijding werkt, en verbaasd zijn dat ik je dit berichtje stuur, dan kun je dit berichtje met een zelfvoldane glimlach terzijde leggen

Hoe werkt het dan? Gewoon permalink> edit> CTRL+A > CTRL+C> artikel> edit > CTRL+V>Opslaan als er sprake is van vandalisme? Hsf-toshiba 21 apr 2006 12:57 (CEST)
Semi-persoonlijk omdat ik dit berichtje niet alleen aan jou stuurde, maar ook aan een heleboel andere mensen. Hoe het werkt? Wanneer je ziet dat iemand vandalisme heeft gepleegd (in wat voor vorm dan ook), en je ook ziet dat niemand anders het daarna gecorrigeerd heeft, kunje inderdaad een oudere versie van het artikel opslaan, of het artikel handmatig aanpassen. Een oudere versie van het artikel opslaan, doe ik zelf altijd door te klikken op de tekst "versie op .... (datum)" (te zien in bijvoorbeeld deze situatie) en die versie dan op te slaan, maar via permalink kan het misschien ook wel, dat gebruik ik nooit. Is dit een beetje een antwoord op je vraag? Groetjes, Sietske Reageren? / Heb je vandaag al vandalisme bestreden? 21 apr 2006 14:47 (CEST)
Oke, ik begijp het nu. Hsf-toshiba 21 apr 2006 14:53 (CEST)

Clean Air Nederland[bewerken]

Graag gedaan, al is het nog niet veel. Fnorp 21 apr 2006 17:14 (CEST)

Het is al iets geworden. Hsf-toshiba 21 apr 2006 17:17 (CEST)

Auteursrechten[bewerken]

Hoi collega, ik bedoelde met die opmerking alleen maar dat als in een Wikipedia-artikel tekst van een andere website gebruikt wordt, je altijd een zekere kans hebt dat je problemen krijgt met auteursrechten. Niet meer dan dat. Groetjes, MartinD 24 apr 2006 09:22 (CEST)

Spoorwegstations in Zeeland[bewerken]

Beste, het sjabloon SpoorwegstationsinZeeland is m.i. overbodig en storend, alle stations liggen immers aan dezelfde spoorlijn, waarvoor al een sjabloon bestaat: sjabloon:ZeeuwseLijn. Nu staat het er dubbel... Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 17:21 (CEST)

Niet bij nagedacht, maar Bergen op Zoom en Roosendaal liggen niet in Zeeland. Vandaar toch een apart sjabloon aangemaakt. Hsf-toshiba 24 apr 2006 17:22 (CEST)
Dat klopt, maar een extra sjabloon is alleen nuttig als het iets toevoegt, in dit geval is het juist andersom, het nieuwe sjabloon toont niets wat er niet al stond. Ik zie het liever verdwijnen. Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 17:26 (CEST)
Dus een sjabloon voor provinciegrensoverschrijdende spoorlijnen zoals Brabantse Lijn is overbodig?
Dat is een ander geval, aangezien er in die provincies meerdere lijnen zijn, itt Zeeland. Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 18:00 (CEST)
1rightarrow blue.svg Zie ook: Overleg sjabloon:SpoorwegstationsinZeeland

Sjabloon Brabants lijn[bewerken]

Ik wil even zeggen dat de huidige sjabloon van de Brabantse lijn goed en overzichtelijk is. Keurig. Mystro82 24 apr 2006 18:14 (CEST)

Maar het is niet in overeenstemming met andere spoorlijnsjablonen.. Bovendien komen er op deze manier twee gelijkvormige sjablonen boven elkaar te staan, ik vind dat wat te veel van het goede. Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 18:16 (CEST)

Lijst van stations in Noord-Brabant[bewerken]

Waarom heeft de Lijst van stations in Noord-Brabant een sjabloonvorm gekregen? Dit is zere ongebruikelijk en het is allemaal wel erg klein nu; in een apart artikel is er ruimte zat om het een "normale" lay-out te geven, is een stuk overzichtelijker. Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 22:53 (CEST)

Ik weet nu even niet hoe het anders moet..... Ben er mee aan het vogelen, hoe het anders moet. Zo is de titel er al vanaf gehaald, maar zit ook nog wat te puzzelen. In ieder geval, wat ik er mee wil bereiken, is dat ook de gesloten, de geplande en de nooit gebouwde stations zichtbaar zijn op 1 pagina. Alle hulp is even welkom. Hsf-toshiba 24 apr 2006 22:55 (CEST)
Veel succes, ik zal het in de gaten houden en aanpassen als dat nodig is. Maar dat zal voor morgen zijn, want ik houd het nu even voor gezien. Jörgen (vragen?) 24 apr 2006 23:08 (CEST)
Ben er net mee klaar. 'Oude' vorm is wat uitgebreid. Zie het overleg van mijn zandbak. Hsf-toshiba 24 apr 2006 23:11 (CEST)
Ziet er prima uit zo. Jörgen (vragen?) 25 apr 2006 13:28 (CEST)
Ja, ik heb wat zitten klooien, het overleg was weer aangepast. Maar goed. Dank voor je bericht. Hsf-toshiba 25 apr 2006 13:30 (CEST)

Basiskaart[bewerken]

Ja geef me even 10 seconden de tijd om het artikel te schrijven. Gebruiker:IIVQ/Basiskaart staat! (nu wel) IIVQ 25 apr 2006 12:04 (CEST)

Excuus, ik dacht dat ie er al was. Hsf-toshiba 25 apr 2006 12:06 (CEST)
GEeft niet. Verder overleg op Overleg Gebruiker:IIVQ. IIVQ 25 apr 2006 12:42 (CEST)

Gebruikerscategorie[bewerken]

Ik zie dat jij ook een gebruikerscategorie hebt.
Lijkt Categorie:Wikipedia:Gebruiker je wat? Categorie:Gebruiker lijkt me minder gewenst omdat dat een encyclopedische categorie suggereert. — Zanaq (?) 26 apr 2006 14:54 (CEST)
Ik sta open voor suggesties, maar dan zouden dus alle gebruikerscategoriën aangepast moeten worden? Van mij mag je het aanpassen, als je mij maar wel op de hoogte brengt, zodat ik het kan aanpassen in mijn persoonlijk sjablonen. Verder denk ik niet, dat er iemand last zal hebben van mijn persoonlijke categorieboom, ook al is er een foutje in geslopen. Als je mij een een voorstel doet van een nieuwe boom??? Hsf-toshiba 26 apr 2006 15:00 (CEST)
Nee, ik suggereer geen aanpassing. Ik stel voor dat jij jouw categorie ook een subcategorie van Categorie:Wikipedia:Gebruiker maakt. Op dit moment zijn wij voor zover ik weet nog de enigen met een persoonlijke categorie. :-D — Zanaq (?) 26 apr 2006 15:02 (CEST)
Ah, het kwartje is gevallen ;) Ja, dat lijkt mij prima. Ik zocht al een categorie, waar ik mijn categorie onder kon hangen, maar je hebt helemaal gelijk. Heb hem er ook onder gehangen. Ik heb geen gebruikersboxen, dus hang ik nergens onder, en nu wel. Heel duidelijk zo. Bedankt voor het tippen. Hsf-toshiba 26 apr 2006 15:05 (CEST)
Ik heb de categorie Categorie:Wikipedia:Gebruiker nu daadwerkelijk aangemaakt. — Zanaq (?) 26 apr 2006 15:11 (CEST)
Helemaal top, kan ik ook navigeren naar andere gebruikers en kijke waar zij zich mee bezighouden. Nogmaals bedankt voor de tip. Hsf-toshiba 26 apr 2006 15:13 (CEST)
En ik heb die categorie in Categorie:Wikipedia gestopt. Nu kun je mooi naar mij navigeren: veel andere gebruikers zijn er nog niet. Het was bovendien geen tip, maar een vraag naar je mening, maar ik begreep dat je positief was. :-) — Zanaq (?) 26 apr 2006 15:15 (CEST)
Tip, mening.... Ik ben idd zeer positief. Velen zullen nu wel volgen. Het leuke van een eigen categorie, is dat je je eigen projecten kan benoemen. En zo heb ik dus een eigen zandbak aangemaakt, waar ik nu ook zit te klooien. Kom ergens niet uit. Coördinaten van Rosmalen..... maar ik zal je er niet mee lastigvallen, maar het bewijst het nut van een eigen categorie. En je kan op deze manier ook mijn projecten zien. Hsf-toshiba 26 apr 2006 15:18 (CEST)
Het wordt vàst gezellig. :-D — Zanaq (?) 26 apr 2006 15:27 (CEST)
Ik ben zelf best wel enthousiast over wikipedia en doe er best wel veel voor. Alleen... in bepaalde gebieden, zie ook mijn gebruikerspagina. Hier ben ik best wel gedreven in. Nu vraag ik me zelf wel af, ben ik een van de velen, ben ik een van de weinigen? Zijn er mensen die nog enthousiaster zijn dan ik? Hsf-toshiba 26 apr 2006 16:42 (CEST)
Nu de toolserver weer in de lucht is, kan ik je rapporteren dat er weinigen zo enthousiast zijn als jij - althans wier bewerkingen ik geteld heb. 2000+ bewerkingen per maand is erg veel. — Zanaq (?) 26 apr 2006 18:23 (CEST)
Is dat openbaar? Kan ik die ook zien? Hsf-toshiba 26 apr 2006 18:26 (CEST)
Uiteraard. Je hebt een regelmatige nachtrust, trouwens. — Zanaq (?) 26 apr 2006 18:29 (CEST)
Gaaf... ja, zodra ik opsta, is het eerste wat ik doe : wikipedia en www.hattrick.org opstarten. :D Hsf-toshiba 26 apr 2006 18:33 (CEST)
We have a winner, maar ja ik zal me dan ook snel bij jullie aansluiten en eveneens een eigen categorie aanmaken. FvS | Overleg 26 apr 2006 19:30 (CEST)
Heeee. ik had nog nooit een 3000plusser gezien, gefeliciteerd, en je kampioenscategorie is uiteraard welkom zich gezellig aan te sluiten bij bij onze nietswaardige 3000minners. — Zanaq (?) 26 apr 2006 19:55 (CEST)
mooi, denk dat we dan mooi veel van elkaar kunnen leren. Bij Hattrick heb je een federatie ;) Heel handig, als verschillende mensen een bepaald doel voor ogen hebben. Hsf-toshiba 26 apr 2006 20:01 (CEST)
Ik heb ooit samen met mijn vader eerst deelgenomen en later zelfs als spelleider aan een van de voorgangers van een spel als hattrick. Dat ging nog met de post via een programmatje dat op de Commodore 64 was geschreven. Een erg leuke tijd, toen nog met een select groepje waar ook manager meetings aan vast zaten en dergelijke. Dat heette postvoetbalspel. Onze enige concurrent uit die tijd bestaat nu nog en gaat tegenwoordig via internet, maar is bijvoorbeeld in tegenstelling tot Hattrick niet gratis, wel een stuk realistischer en uitgebreider, zie Voetbalmanager. Maar goed, ik heb geen tijd/zin meer in zulke spelen. FvS | Overleg 26 apr 2006 23:28 (CEST)
Nee, ik wil ook niet mensen werven voor Hattrick. Maar waar ik op doel, is het volgende. Middels een categorie, overlegpagina's of een discussiedocument, zou je met een x-aantal mensen een bepaald project op touw kunnen zetten. Bijvoorbeeld, dat je met een x-aantal mensen afspreekt, dat je een bepaalde categorie gaat vullen. Zo probeer ik eigenlijk Categorie:'s-Hertogenbosch en Categorie:Rosmalen te vullen. Ik denk, dat er op Wikipedia best wel aandacht geschonken mag worden aan bijvoorbeeld Wikipedia:Wikipedianen naar expertise. Zo weet ik dat Gebruiker:T Houdijk zich bezighoudt met de treinen, maar wie nog meer? Hoe gaan we dit oppakken? Wat doet een portaal? Wat doen de portaalmedewerkers? Bij het gros van de wikipedianen is dat onbekend. Hsf-toshiba 26 apr 2006 23:35 (CEST)
Ben ik wel met je eens ja, projecten lopen volgens mij niet echt. Of ik moet het mis hebben, maar wat ik tot nu toe gezien heb of me mee heb bezig gehouden is het inderdaad niet veel. In het nieuws - Sport en In het nieuws - WK voetbal doe ik bijvoorbeeld ook nagenoeg in mijn eentje, op enkele andere na die zo nu en dan iets toevoegen. Nu bijvoorbeeld 4 dagen wat minder tijd gehad en loop dus nu ook 4 dagen daarmee achter. De informatie heb ik wel, gelukkig maar :). Trouwens je hebt gelijk wat betreft Gerald Vanenburg, ik was even zijn periode bij 1860 München vergeten, maar die was ook nog niet opgenomen in het artikel. De Categorie:Wikipedia:Gebruikers/FvS is inmiddels in gebruik. FvS | Overleg 26 apr 2006 23:45 (CEST)
Nu haal je toevallig sport aan. Ik ben een voormalige wedstrijdskater. Door een sportblessure, durf ik het niet meer goed, ben bang, dat wanneer ik weer val, dat ik dan weer terug bij af ben. Info daarover, zal ik op mijn gebruikerspagina zetten. Maar toch vind ik skaten nog erg leuk. En zo wil ik kijken, in hoeverre de skatewedstrijden op wikipedia kunnen. Vandaar een eerste aanzet met Univé World on Wheels-skeelercompetitie Brakel 2006. Kijken hoe de gemeenschap er tegenover staat. Ik zit te denken, hoe we de gemeenschap dichter tot elkaar kunnen brengen. Mss is het handig om een aparte pagina te gaan maken, om er een met een x-aantal mensen te gaan praten. Of zal Wikipedia:Vergaderruimte daar ook in voldoen? Hsf-toshiba 26 apr 2006 23:51 (CEST)
Wat mij betreft is die skeelercompetitie zeker wikiwaardig, sterker nog ik zal de winnaars opnemen in het nieuwsoverzicht van die dag wanneer ik daar aan ga toekomen, hopelijk toch nog wel morgen, ook al heb ik het dan opnieuw druk. Of de vergaderruimte daar goed voor is weet ik niet, maar een soortgelijke pagina openen in je eigen naamruimte is natuurlijk altijd mogelijk. Overigens denk ik dat het moeilijk is om de gemeenschap dichter bij elkaar te krijgen. Degenen die bekend zijn met een bepaald onderwerp vinden elkaar vaak toch wel. Zo kom ik her en der steeds meer medesportfanaten tegen die interessante bijdrages doen en daar sta je dan ook vanzelf mee in contact, tenminste als je een berichtje op een overlegpagina achterlaat natuurlijk. FvS | Overleg 27 apr 2006 00:10 (CEST)
Ja, zo wil ik me bezighouden met het skaten. Met name wat wedstrijdverslagen, maar zeker ook een aantal toertochten beschrijven. Alleen dan is de vraag : Hoe maak ik een toertocht encyclopedisch en geen reclame. Hsf-toshiba 27 apr 2006 00:24 (CEST)
Heb je een voorbeeldje van zo'n toertocht? inclusief site ? FvS | Overleg 27 apr 2006 00:47 (CEST)
Haha.... De HR-Inline komt er zeker aan.... zie ook http://www.obstandfriends.de/ Maar in Nederland de Kastelentoertocht in Vorden. www.skatebond.nl Hsf-toshiba 27 apr 2006 00:52 (CEST)
Zo te zien hebben ze ook gewoon een A-klasse in die wedstrijden en kan je er volgens mij best wel wat neutraals over vertellen. Ik zie overigens zo 1,2,3 ook niet echt waar het reclame aspect zou zitten, behoudens dat het evenement gesponsord wordt. FvS | Overleg 27 apr 2006 01:02 (CEST)
Ja, de Eerste Divisie heet ook Gouden Gids Divisie het is weliswaar een redirect naar de Eerste divisie, maar het sjabloon het zo wel. En naar mijn weten is ook de Premier League gesponsord door Premier. Het heet nou eenmaal zo, kan ik ook niks aan doen. Maar wat bedoel je met A-klasse? Bij het skaten heb je : A, B, C1, C2, Dames 1, Dames2, Veteranen1 en Veteranen2. Hsf-toshiba 27 apr 2006 01:07 (CEST)
Ik klikte op die site van Vorden op resultaten, die er uiteraard nog niet waren, maar daarin wilden ze dus de resultaten uit de A-klasse neer gaan zetten wanneer ze die binnen hebben, en dat lijkt me toch een behoorlijk niveau en dus wikiwaardig. Die evenementen heten nu eenmaal zo ja. Je hebt tegenwoordig ook de Veltins-Arena en de Commerzbank-Arena om maar wat te noemen. Of wat te denken van de Volvo Ocean Race. FvS | Overleg 27 apr 2006 01:17 (CEST)
Oke, dus er is geen probleem met al die gesponsorde wedstrijden. Hsf-toshiba 27 apr 2006 01:35 (CEST)
Ik heb er nog nooit iemand over gehoord, zie ook Categorie:Amerikaanse PGA Tour 2006 en Categorie:ATP tennistoernooi in 2006. FvS | Overleg 27 apr 2006 01:41 (CEST)
You've got a point. Goed, dan wil ik nu je mening weten over de HR-Inline. Heb bewust de organisatie even weggelaten, omdat het anders meer reclame is. Maar juist, omdat het de tocht der tochten is, vind ik het wel encyclopediewaardig. Jammerlijk is het skaten hier in Nederland nog niet zo breed. Men zal dan toch denken, van : wat moet dat artikel nou? Maar ja. Ik zie het van eiges wel. Hsf-toshiba 27 apr 2006 01:45 (CEST)
Wat mij betreft niks mis mee. FvS | Overleg 27 apr 2006 02:00 (CEST)
Oke, want er zijn natuurlijk ook wandelpaden beschreven. Maar dan kan ik kijken of ik Rotterdam on Wheels en Wheel in Nature kan gaan maken. Dat zijn ook nog 2 skate-evenementen in Nederland die op mijn verlanglijstje staan. Ik kijk het nog even aan, want wellicht moet ik de HR-Inline nog gaan verdedigen. Zou zonde zijn van de energie en tijd voor deze artikelen, als de gemeenschap dit soort artikelen niet wil hebben. Hsf-toshiba 27 apr 2006 02:03 (CEST)
Mooi, naar aanleiding van dit gesprek, heb ik Gebruiker:Hsf-toshiba/ToDo maar weer eens aangepast. Ga daar morgen de rode links wegwerken :D Een aantal artikelen kunnen wel gemaakt worden. Alleen nog kijken wat de inhoud zou moeten worden. In ieder geval bedankt voor het meedenken. Hsf-toshiba 27 apr 2006 02:15 (CEST)
Ik acht de kans echt miniem dat er iemand een probleem van zou maken dat er dergelijke artikelen bestaan. Mocht het wel zo zijn, dan kunnen we wellicht de halve wiki verwijderen. Dit soort artikelen misstaan absoluut niet. FvS | Overleg 27 apr 2006 07:07 (CEST)

afbeeldingcat[bewerken]

Hoi, mag ik je afbeeldingcat hernoemen van Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Hsf-toshiba's Foto's naar de duidelijkere categorie:Wikipedia:Afbeeldingen/Gebruiker:Hsf-toshiba. Groet Michiel1972 27 apr 2006 23:32 (CEST)

Mag hij dan wel lid blijven van mijn persoonlijke categorie? Maar, wat is het doel eigenlijk? Hsf-toshiba 27 apr 2006 23:34 (CEST)
Ja. Mijn doel is een uniforme naamgeving op Categorie:Afbeelding naar gebruiker. Daar is de onderliggende cat categorie:Wikipedia:Afbeeldingen Michiel1972 27 apr 2006 23:41 (CEST)
Dus.... mijn persoonlijke categorie gaat ook hernoemd worden? Kun je dan ook meteen Categorie:Categorie:Gebruiker:Hsf-toshiba/Herschrijven artikelen hernoemen en 1 categorie weghalen? als je toch bezig bent..... Hsf-toshiba 28 apr 2006 00:38 (CEST)
Volgens mij bedoelt Michiel alleen de afbeeldingcategorie, aangezien die nu gekoppeld is in de categorieboom vanaf Categorie:Wikipedia:Afbeeldingen. De andere onderdelen van je categorie kunnen denk ik gewoon zo blijven. Tenzij er voor meerdere zaken dit soort categorieën gaan komen, maar dat betwijfel ik. FvS | Overleg 28 apr 2006 00:53 (CEST)
Heeeee. die kende ik nog niet. Ik ga mijn pix er gelijk instoppen. Ik zag dat michiel de cat in Wikipedia:Gebruiker heeft gestopt, en daarmee mijn eerdere probleem heeft opgelost, dat Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Behulpzaam gewoon tussen de individuele gebruikerscategoriën komt. Zien jullie overigens iets in Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Behulpzaam en/of Categorie:Wikipedia:Gebruikers/Moderator? — Zanaq (?) 28 apr 2006 10:28 (CEST)
Of ik er wat in zie? Ja, jou en mij nu ;) FvS | Overleg 28 apr 2006 11:13 (CEST)
En wanneer wordt mijn categorie hernoemd?Hsf-toshiba 28 apr 2006 17:01 (CEST)
Wmb hoef je hem niet te hernoemen, als de sortkey maar juist is. Ik heb het voor iedereen goedgezet, maar bij Michiewl1972 is dat mislukt om een of andere reden. — Zanaq (?) 28 apr 2006 17:14 (CEST)
Wat is een sortkey? Hsf-toshiba 28 apr 2006 17:37 (CEST)
Sorteersleutel. [[Categorie:Watdanook|<SORTEERSLEUTEL>]] Bij michiel had ik de sleutel in de verkeerde categorie gezet. — Zanaq (?) 28 apr 2006 17:42 (CEST)
Je kan hem ook zelf in de juiste categorie zetten, dan zal ik die andere wel voor je verwijderen. FvS | Overleg 28 apr 2006 19:37 (CEST)
Ja, jij bent grappig.... moet ik eerst al mijn foto's hercategoriseren. Hsf-toshiba 28 apr 2006 22:15 (CEST)
NVM..... oordeelde te vroeg. Hsf-toshiba 28 apr 2006 22:22 (CEST)

Sjabloon:Toshibaoverleg[bewerken]

Per ongeluk eerder achtergelaten in je archief (/ zorgt voor een subpagina, dus was door de : van de kook geraakt)

Dag Hsf, zag dat je een sjabloon had aangemaakt voor de standaardonderdelen van je overleg. Handig idd, ik heb het ook. Ik zou hem alleen naar je eigen naamruimte verhuizen, het is onnodig (en wat mij betreft ook ongewenst) dat ie in de Sjabloon: naamruimte staat. Ik weet niet of er een speciale richtlijn hiervoor is, maar het lijkt me dat we de andere naamruimtes niet vol moeten laten lopen met onze persoonlijke voorkeuren en probeerseltjes. Lijkt me daarom beter dat je iets als Gebruiker:Hsf-toshiba/Overlegopmaak aanmaakt(titel nav wat ik er zelf van heb gemaakt, gaat natuurlijk niet om de naam maar om de naamruimte/plaats van het beestje) en het sjabloon laat verwijderen door een moderator (ik ben beschikbaar ;-)). Groet, «Niels» zeg het eens.. 29 apr 2006 03:27 (CEST)

Ik zie dat je Broeder Toc hebt weggehaald. :-) Ik sluit me aan bij niels, en geef daarbij de wellicht overbodige tip de verplaatsfunctie te gebruiken en de redirect te {nuweg}gen. — Zanaq (?) 29 apr 2006 13:27 (CEST)
Het zal aan mij liggen, maar als het in begrijpelijke taal wordt geschreven, dan zou ik er ook iets van begrijpen. Als jullie het voor mij kunnen visualiseren, desnoods in overleg van een sjabloon, dan wordt het voor mij ook duidelijk. Ik weet echt niet wat jullie nu bedoelen. Voor zolang het niet duidelijk is, zal ik derhalve geen aktie ondernemen tot enige verbetering van mijn sjablonen. Wil niet zeggen, dat ik niet bereid ben, tot enige aanpassing, maar het mag wat duidelijker geformuleerd worden. Hsf-toshiba 29 apr 2006 16:51 (CEST)
Ok, wat meer toelichting dan: alles wat begint met Sjabloon: (de Sjabloon-naamruimte; een naamruimte is alles voor de :, bijvoorbeeld de Wikipedia-naamruimte is alle pagina's die met Wikipedia: beginnen) zou iets moeten zijn dat op meerdere pagina's in de encyclopedie of op overlegpagina's gebruikt kan worden. Jouw {{Toshibaoverleg}} is specifiek voor jouw gebruikerspagina's gemaakt en hoort dus eigenlijk niet in die naamruimte thuis. Een sjabloon hoeft ook niet in die naamruimte te staan om zijn functie (het weergeven van een standaardtekst/opmaak) te vervullen, het zetten van dubbele accolades ({{ }}) ergens omheen is genoeg. Als je die twee dingen even bij elkaar optelt, is het dus handiger om die sjablonen in je eigen gebruikersruimte neer te zetten, bijv. als Gebruiker:Hsf-toshiba/Toshibaoverleg, dan ze als Sjabloon:Toshibaoverleg te laten staan. Zanaq stelt hierboven voor om dat te doen dmv de "wijzig titel"-functie die bovenaan elke pagina staat. Is het duidelijk zo? Groet, «Niels» zeg het eens.. 29 apr 2006 17:24 (CEST)
Ah, het is me nu duidelijk. Ik zal mijn sjablonen gewoon hernoemen. Neem aan, dat dat niks uitmaakt. Had het zo bewust kort gedaan, zodat het lekker kort is. Makkelijk te onthouden. Zal al mijn sjablonen hernoemen. Hsf-toshiba 29 apr 2006 21:35 (CEST)
Als ik nog iets vergeten ben, hoor ik het wel. Hsf-toshiba 29 apr 2006 21:40 (CEST)
Heb als het goed is alle door de titelwijziging ontstane redirects vanuit Sjabloon: en Overleg sjabloon: naar jouw gebruikersruimte weggegooid, mocht je er nog een tegenkomen, plak er dan maar {{nuweg}} op. Groet, «Niels» zeg het eens.. 29 apr 2006 21:56 (CEST)

Sjabloon lokale omroepen[bewerken]

Een tijd terug heb ik lijsten gemaakt voor lokale omroepen per provincie. Jij kwam toen op een goed idee, om daar een sjabloon van te maken. Heb je misschien een goed idee, hoe ik zoiets kan indelen? Alvast bedankt! Mystro82 2 mei 2006 22:02 (CEST)

Misschien kun je Gebruiker:Hsf-toshiba/Eigen Zandbak hier laten zien, wat je van plan bent? Of anders Gebruiker:Mystro82/Eigen Zandbak. Een sjabloon als de gemeente Noord-Brabant wordt te groot. Dat is niet slim. Zal even denken, hoe of wat. Hsf-toshiba 2 mei 2006 22:06 (CEST)
Alvast bedankt :-) Mystro82 2 mei 2006 22:22 (CEST)
Heb alvast een pagina voor je aangemaakt, kun je mooi klooien, en op- en aanmerkingen kwijt : Gebruiker:Hsf-toshiba/Sjabloon regionale omroep. Als je vragen hebt, dan hoor ik het wel. Hsf-toshiba 2 mei 2006 22:34 (CEST)

Maken nieuwe pagina/sjabloon obv eigen zandbak[bewerken]

Ik zie dat jij regelmatig een pagina vanuit jou eigen gebruikersomgeving (bijvoorbeeld: Eigen zandbak) hernoemd naar een nieuwe pagina. Zelf weet ik niet precies wat het beleid hieromtrent is, maar ik dacht laat ik maar eens even een berichtje plaatsen met mijn vraag. Wanneer je namelijk je eigen zandbak hernoemd naar een nieuwe pagina kopieer je namelijk ook de hele 'geschiedenis' mee van de bewerkingen die je hebt gedaan om te pagina te maken. Persoonlijk vind ik dat niet geheel wenselijk, want dit zorgt voor extra informatie. In principe zou ik (als ik jou was) zelf voor de copy/paste optie gaan. Hiermee begin je een pagina met een schone lei. Hardloper 3 mei 2006 12:56 (CEST)

True, daar heb je gelijk in. Maar dit gaat sneller en is gemakkelijker. Als er bezwaren tegen zijn, dan hoor ik het wel. Ik heb er geen moeite mee, dat de geschiedenis bewaard blijft. Vandaar dat ik het altijd zo doe. Ik ben er van bewust, dat die meegekopieerd wordt. Ik weet ook niet wat het beleid is. Hsf-toshiba 3 mei 2006 13:00 (CEST)

markeer als gecontroleerd[bewerken]

Je hbt het artikel Genovese gezien en van een sjabloon voorzien. Mooi, maar wil je het dan ook markeren als gecontroleerd? (niet boos bedoeld hoor, ook al klikt het wat streng ;)Quichot 3 mei 2006 21:49 (CEST)


Respect[bewerken]

Hoi Hsf-toshiba, je loopt mijn zelfgeschreven pagina over Respect voor woordeboekdefinitie te brandmerken. Wil je dat aub niet doen? Bedankt.

Bsod 3 mei 2006 23:34 (CEST)
Pardon? Maar je kan het artikel uitbreiden, zodat het wel wikiwaardig wordt. In Toegevoegd 03/05 te verwijderen vanaf 17/05 vind je mijn motivatie. Hsf-toshiba 3 mei 2006 23:38 (CEST)
Okay, ik snap het weer, het overleg hierover kan op de overlegpagina:) Ik heb het aangemaakt Bsod 3 mei 2006 23:46 (CEST)

wiu/beg[bewerken]

wiu en beg zijn niet hetzelfde wmb. iets kan wiu zijn (slordig) en tegelijk een begin (2 of 3 niet-triviale on-topic feiten). Begs hoeven bovendien niet verwijderd te worden. — Zanaq (?) 4 mei 2006 11:19 (CEST)

We leven langs elkaar heen. Van jou krijg ik dit te horen, van een ander weer iets anders. Als ik ergens een beg van maak, maar tegelijkertijd ook een wiu en een nocat, dan wordt vaak de beg weer verwijderd. Denk dat we daar ergens centraal aan een richtlijn moeten gaan werken. Mss de vergaderruimte? Hsf-toshiba 4 mei 2006 11:21 (CEST)
Als ik iets wiu maak, maak ik het meestal tegelijk geen nocat en beg. Als er al nocat en beg staan haal ik ze daarentegen niet weg. De meningen lopen inderdaad uiteen, maar de prevalente mening lijkt te zijn dat er niet teveel sjablonen moeten zijn, maar dat geld wmb meer voor {NPOV} en {Reclame} en zo: daarvan hoeft er maar één tegelijk. — Zanaq (?) 4 mei 2006 12:02 (CEST)
Ik heb geen moeite met nocat. Als een wiu of beg uitgebreid wordt, maar niet gecategoriseerd, dan kun je hem tenminste nog ergens terugvinden. Dan is het tenminste geen wees. Hsf-toshiba 4 mei 2006 12:10 (CEST)

ADVEO[bewerken]

Dank voor je opmerking : "wazig artikel over plaatselijke voetbalclub", je weet hoe je mensen moet motiveren om mee te doen ... Ik ben geen professioneel schrijver, ik probeer gewoon op mijn eigen manier een steentje aan wikipedia bij te dragen. Blijkbaar wordt dat niet gewaardeerd.

Graag wil ik wat uitleg over de criteria die je hanteert om het artikel te nomineren voor verwijdering.

Voor alle duidelijkheid: ik heb al heel wat pagina's gemaakt door het maken van een begin en anderen die het dan aanvullen. Ook heb ik al heel wat bestaande pagina's aangevuld met nuttige informatie.

Dat is mijn inziens ook de kracht van wikipedia. Ik weet op dit moment gewoon niet meer te vertellen over de voetbalvereniging maar ik ben er van overtuigd dat anderen binnen een jaar de pagina weten uit te breiden. Geef het dus even de tijd.


1rightarrow blue.svg Overleg gebruiker:Hverbiesen#ADVEO

Plaats[bewerken]

Texel is een plaats omdat het als eiland stadsrechten heeft, het is dus een stad, hetzelfde geval is bij Wieringen, ook daar kreeg het hele eiland stadsrechten, daarom zijn beide formeel ook plaatsen. Ook al lijkt dit op het eerste gezicht wat raar... Dolfy 9 mei 2006 00:05 (CEST)

Het is TE slecht @[bewerken]

Ik ken geen informatiej viden over kolonisatie imn 1 WO

Wat moet ik hiermee? Hsf-toshiba 12 mei 2006 14:17 (CEST)

Cooll[bewerken]

HAAAAAAAAAAAIIIIIIIII
Wat moet ik hiermee? Hsf-toshiba 12 mei 2006 14:17 (CEST)

Armklemmen[bewerken]

Ik heb je genomineerde Armklemmen iets verbeterd, en begje bijgezet. Het is er een van serie, zie judo bovenaan. Is het nu goed? --Johjak (!) 11 mei 2006 20:35 (CEST)

Grote kans, dat het beter geïntegreerd kan worden in het artikel Judo. Hsf-toshiba 11 mei 2006 21:53 (CEST)

Brabanthallen[bewerken]

Is vanaf nu een bestaand artikel, ik zag 'm bovenaan je lijstje staan (was er vandaag nog langs gefietst). Hopelijk vind je het wat, verbeter hem anders nog naar eigen wil, ik ben nog geen volleerd artikelenschrijver ;-)
Jaapberaadslaging 12 mei 2006 17:30 (CEST)

Ziet er keurig uit. Vraagje... Kom je uit 's-Hertogenbosch? Hsf-toshiba 12 mei 2006 17:38 (CEST)
Niet helemaal, ik kom uit Rosmalen, zit momenteel op dezelfde middelbare school als waar jij op gezeten hebt. Jaapberaadslaging 12 mei 2006 18:08 (CEST)
Ah, mooi, dan kun je mooi Categorie:Rosmalen ook uitbreiden. Klopt het artikel over Rodenborch College een beetje ;)??? Hsf-toshiba 12 mei 2006 18:14 (CEST)
Artikel over het Rodenborch-College klopt wel hoor. Ik ga hem binnenkort misschien nog uitbreiden, maar dat zie ik nog wel. Binnen de categorie Rosmalen zal ik ook nog wel eens een artikeltje schrijven. Jaapberaadslaging 12 mei 2006 20:57 (CEST)
Ik ben heel erg benieuwd. De meeste artikelwaardige dingen in Rosmalen hebben al een artikel. Ik mis alleen nog artikelen over Kruisstraat en Maliskamp en toebehoren. Denk dan aan sportparken en de voetbalverenigingen. En voor Kruisstraat ook het hele dorp zelf. Ik weet er zelf helaas niet veel van af, anders had ik het wel gemaakt. Hsf-toshiba 12 mei 2006 23:08 (CEST)

Wensvervulling[bewerken]

Blijkbaar heeft mijn traktatie voor Pudding je jaloers gemaakt. Dat kan natuurlijk niet voortduren. Alsjeblieft! Bessel
Hihi... lekker..... Jammer genoeg hebben ze niet bij ieder wokrestaurant een ijsbuffet.... maar ik lus aardig wat ijs..... lekker. In ieder geval, bedankt. Zal er zeker van genieten, onderwijl ik mijn mottoverhaal verder bij ga schaven. In mijn hoofd dan, want het is nogal een complex verhaal. zie ook het overleg op die pagina. Hsf-toshiba 13 mei 2006 01:29 (CEST)
Neem de tijd! We lopen heus niet weg. Bessel Dekker 13 mei 2006 01:34 (CEST)
Ik neem de tijd, zeker wel. Maar ik vind voor mezelf een mooie uitdaging, om er aan te werken, dat het goed is. Met name Gebruiker:Hsf-toshiba/Motto#Nu trek je de kar. En dan? is moeilijk om het goed te verwoorden. De rest is nagenoeg af, of wordt op kleine stukjes aangepast. Het mooie is, is dat ik mezelf weer op een andere manier ga kennen. Dat maakt het ook nog eens leuk om het te schrijven. Ik verwacht niet, dat ik me hiermee belachelijk maak, maar als ik jullie reakties lees, valt dat gelukkig mee. Dat stimuleert mij ook weer. En daarom is wikipedia erg leuk. Hsf-toshiba 13 mei 2006 01:55 (CEST)
Zeker niet belachelijk; uiteraard wel kwetsbaar, je laat je immers kennen. Maar dat kan erop duiden dat je stevig genoeg in je schoenen staat om kwetsbaarheid aan te durven, en dat is prima.
Wat ik op de wiki eigenlijk vooral belachelijk vind, is de gevallen waarin mensen deskundig doen over zaken waarvan ze niets afweten. Dat maakt soms een ronduit beschamende indruk. Met jouw (zelf)verkenningstocht heeft dat niets te maken! Groet, Bessel Dekker 13 mei 2006 17:01 (CEST)
Ik ben het eens met bessel. Je maakt je kwetsbaar, en ik val je in de kroeg weer genadeloos aan, zonder dat ik deskundig ben op het gebied van kartrekking. Beschamend! (Had ik al gezegd dat ik niet zo van kleurtjes hou? heb ik daar vandaag al een persoonlijke aanval (PAV) aan gewijd? Heb je het Harry-Potterportaal al gezien?) — Zanaq (?) 13 mei 2006 17:13 (CEST)
Zanaq krijgt géén ijsje, mede omdat kleurloze ijsjes niet bestaan. Bessel Dekker 13 mei 2006 17:19 (CEST)
Ik had de vele kleuren al verwijderd.... Maar goed. Ik heb zelfvertrouwen, door openheid te geven, maak ik me idd wat kwetsbaar. Door mijn zelfvertrouwen denk ik capabel genoeg te zijn, om me daarvoor te kunnen verdedigen. Als je dat zelfvertrouwen niet hebt, dan moet je ook niet beginnen aan zo'n stukje tekst. Hsf-toshiba 13 mei 2006 19:32 (CEST)
Misschien ten overvloede: ik vind kwetsbaarheid dus een deugd! Mensen die zich door middel van allerlei strategieën achter onkwetsbaarheid verschansen, spelen alleen maar op safe; even onverstandig als roekeloosheid. Vind ik weer. Bessel Dekker 13 mei 2006 19:51 (CEST)