Overleg gebruiker:Mammal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Mammal, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.051.724 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ucucha (overleg) 8 sep 2005 16:05 (CEST)

Afbeeldingen[brontekst bewerken]

Hoi Mammal, ik wilde bij de Balinese tijger graag {{Taxobox| gebruiken omdat de syntax voor afbeeldingen in Sjabloon:Taxobox, die je nu gebruikt, veranderd gaat worden: bij |afbeelding= komt alleen nog maar de afbeelding zelf te staan, dus bv. |afbeelding=Afbeelding:Panthera_tigris_balica.jpg , bij |grootte= kan de grootte van de afbeelding worden gegeven, bv. |grootte=210px , en bij |afbeeldingtekst= kan de tekst bij de afbeelding worden gegeven. Ik moet echter bij alle artikelen waar Sjabloon:Taxobox en een afbeelding staan dit veranderen, zodat ik tijdelijk Sjabloon:Taxobox afb gebruik. Ucucha (overleg) 31 okt 2005 16:26 (CET)


Mammel[brontekst bewerken]

Hoi mammal. Ik ben ok nog jong. Ik ben een artikel gemaakt over Walking with the beasts. Dat is een serie die gaat over De Zoogdieren na de Dino's. Is misschien wel leuk voor jou. het is 3D en je kan hem als DVD kopen in de winkel walking with beasts MVG. Takusam

Geschiedenis[brontekst bewerken]

Hoi Mammal, ik zag dat jij ook stukjes schrijft over geschiedenis, ook al is het af en toe. Ik zou het graag is een keertje lezen, maar ik weet geen stukjes van jou. Zou je hierop willen reageren? Alvast bedankt!

Geschiedenis

Ik heb over geschiedenis nog geen artikelen geschreven. Alleen bij een paar van mijn artikelen over zoogdiersoorten heb ik een stukje geschiedenis geschreven maar voor de rest kan ik me niets herinneren. Mammal 13 nov 2005 17:51 (CEST)

Portaal van de week[brontekst bewerken]

Openbaar vervoer is nu Portaal van de week. Als je op een ander portaal wilt stemmen voor de komende week dan kan dat hier. Mig de Jong 23 dec 2005 13:56 (CET)

Rode lijst[brontekst bewerken]

Hee Mammal, voor de beschermingsstatussen van dieren gebruiken we enkel de IUCN Rode Lijst. Deze lijst is recentelijk geüpdated en hier te vinden. Voor enkele dieren betekent het dus dat informatie van voor die nieuwe rode lijst verouderd is. De ijsbeer bijvoorbeeld wordt tegenwoordig als kwetsbaar gezien, en de bizon is "van bescherming afhankelijk". Daarom heb ik enkele van je laatste wijzigingen weer teruggedraaid of op een andere manier gewijzigd. Vriendelijke groet, De Klauw 28 mei 2006 22:09 (CEST)

Moldavisch[brontekst bewerken]

Gekopieerd van wiktionary.nl:Overleg gebruiker:Mammal]]

Hoi,

Je hebt een tijdje geleden een paar Moldavische woorden aangemaakt. Ik vraag me af of dat zoveel nut heeft want Moldovan may be written in either the Latin alphabet (currently official in the Republic of Moldova) or in the Cyrillic alphabet (official in the unrecognized state of Transnistria and formerly in the Moldavian SSR until 1989). [1]. Moldavisch staat ook gelijk aan het Roemeens (is eerder een dialect van het Roemeens. Er is ook "Moldavisch" in Roemenië. Zie w:nl:Moldavië (Roemenië). Dat is gewoon een dialect. De Moldavische wikipedia is ook gesloten, omdat het Moldavisch gewoon Roemeens is. Het enige wat anders was was dat het in het cyrillisch werd geschreven. Groet, Al 30 mei 2006 20:37 (CEST)


Aanmelding moderator[brontekst bewerken]

Hallo Mammal! Hartelijk dank je steun voor mijn kandidatuur voor het moderatorschap! Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik van je kreeg. Mocht ik verkozen worden, dan hoop ik van iedereen steun te blijven krijgen om de nieuwe “knopjes” goed te gebruiken en vraag je dan ook me kritisch te volgen en van advies te voorzien. Als je denkt hé dat kan ff ook anders of er gaat iets niet goed, stuur me dan een mailtje of schrijf het op mijn overleg. Nogmaals dank en hartelijke groet, MoiraMoira 27 dec 2006 15:36 (CET)

Dank je wel[brontekst bewerken]

... voor je bijdragen van de laatste tijd (interwiki's, rl-id's, en anderen)! Ucucha 15 jan 2007 16:28 (CET)

Meedenken over automatisch welkom heten nieuwe gebruikers[brontekst bewerken]

Beste medegebruiker, recentelijk heb je in een peiling een stem uitgebracht vóór het automatisch welkom heten van nieuwe medegebruikers. In deze peiling was 65% van de 23 deelnemers voor het instellen van het proces. Daarom wil ik nu stappen zetten naar het instellen van dit proces op zorgvuldige wijze. Ik wil je uitnodigen mee te denken over de volgende punten en/of je vragen aan te geven dat je mee wilt doen aan het project:

Alvast hartelijk dank voor het wederom meedenken. Groet, Siebrand (overleg) 27 jan 2007 19:55 (CET)

PvdW[brontekst bewerken]

Na enkele opmerkingen en onduidelijheden is er een peiling opgestart om de bekijken welk stemsysteem in de toekomst gebruikt zal worden. De peiling is te vinden op deze pagina; commentaar of het aangeven van eventuele fouten wordt op prijs gesteld.
Kameraad Pjotr 4 apr 2007 15:37 (CEST)

Wikiproject film[brontekst bewerken]

Hoi, omdat je op de pagina Wikipedia:Wikipedianen naar expertise hebt aangegeven dat je interesses liggen bij “Film”, wil ik je attenderen op het Wikiproject film. Middels dit project wordt getracht zoveel mogelijk filmartikelen volgens een uniforme wijze aan te maken en uit te breiden. Meer informatie is te vinden op de projectpagina. Groet, TOM 9 apr 2007 16:03 (CEST)

PvdW: Bedankt voor je stem[brontekst bewerken]

Beste Mammal,
bedankt voor je stem. Het portaal Zoogdieren is het nieuwe portaal van de week. Stemmen voor het volgende portaal van de week kan in het PvdW stemlokaal en een portaal aanmelden kan op de PvdW pagina.
Groeten, Kameraad Pjotr 29 apr 2007 11:18 (CEST)

Mijn aanstelling als moderator[brontekst bewerken]

Bedankt voor de stem en / of de nuttige commentaren, ik zal mijn best doen mijn nieuwe taken als moderator zo goed mogelijk te vervullen. Als je toch een klacht hebt over wat ik (mis)doe met mijn nieuwe knopjes laat dit dan AUB weten via mijn OP, dan zal ik er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Warddr (overleg) 12 mei 2007 12:15 (CEST)

Dit bericht is automatisch geplaatst door Erwin85Bot, zie Gebruiker:Erwin85/Bot/Opdrachten.

Please merge your accounts in all Wikipedias[brontekst bewerken]

Hi,

I have noticed that you are using accounts Mammal in different Wikipedias but you have not merged them into a global account yet. Global accounts become mandatory since 15 April 2015, and all non-merged accounts will be renamed.

As of now, most likely you have accounts Mammal in other projects, notably in German, French and Ukrainian Wikipedia, which are not merged with your global account. Please click on Special:MergeAccount and finish the unification process. You can check the state of your account unification at Special:CentralAuth/Mammal

If you don't merge your accounts by 15 April, your accounts (in Wikipedias other than Dutch) can be renamed.

If you have questions you can ask them on my talk page. Best regards — NickK (overleg) 20 mrt 2015 23:49 (CET)