Overleg gebruiker:Mnavandenbroek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo Mnavandenbroek, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van het Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.047.158 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 11 jan 2010 12:31 (CET)

Beste Mnavandenbroek, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Talkingstick hebt aangemaakt. De tekst van dit artikel was afkomstig van een andere website. We waarderen ieder nieuw artikel, maar dan moet het wel zelf geschreven zijn. Wanneer een tekst van een andere website komt, gaan we er direct van uit dat deze geschreven is door iemand anders, hetgeen geldt als auteursrechtenschending (dit kan jouzelf en Wikipedia in de problemen brengen). Heb je de tekst wél zelf geschreven, dan geldt sowieso nog dat teksten van vele andere websites over het algemeen ongeschikt zijn voor opname in een encyclopedie; hier moet een tekst immers volledig neutraal zijn en aan bepaalde eisen voldoen omtrent o.a. de opmaak.

Als je een artikel wilt schrijven, lees dan eerst eens goed de tips in het venster bovenaan deze overlegpagina. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk of eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor het snel leren schrijven van (goede) nieuwe artikelen, kun je kijken naar de tips voor het schrijven van een goed artikel. Veel plezier op Wikipedia!

Vriendelijke groeten,

--Kattenkruid 11 jan 2010 12:51 (CET)

Auteursrechten[brontekst bewerken]

Beste ? ,

deze tekst is afkomstig van mijn website....en heb dat artikel zelf geschreven..ik zie het probleem niet dus....

Groeten, Mark – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.31.213.68 (overleg · bijdragen)

Hallo Mark,
omdat iedereen zoiets kan zeggen, moet dat altijd officieel bevestigd worden. Zie Wikipedia:OTRS/Tekst_van_eigen_website voor uitleg.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky 11 jan 2010 18:47 (CET)

Dialoog[brontekst bewerken]

U plaatste een auteursrechtelijk beschermde tekst over een talkingstick in het lemma Dialoog. Daar hoort dat echter niet thuis en u kunt niet zomaar teksten van elders hier plaatsen. Zie ook de uitleg hierboven. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 12 jan 2010 13:29 (CET)

Verwijdering gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Pictogram voting comment.svg Uw gebruikerspagina
Beste Mnavandenbroek, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.

Audio-x-generic.svgJZ85overleg 1 feb 2010 14:53 (CET)

Verwijderingsnominatie Talkingstick[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Talkingstick dat is genomineerd door Basvb. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100221 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 22 feb 2010 01:06 (CET)