Overleg gebruiker:MrLucky2002

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door EvilFreD in het onderwerp Ferrari 488
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Artikel[brontekst bewerken]

Beste MrLucky2002,

Welkom op Wikipedia. Ik ben bang dat ik die zogenaamde "Nederlandse Muziek Omroep" niet voldoende relevant vind voor opname in de encyclopedie, ik heb het artikel daarom ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. U kunt de beoordeling vinden op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20141116. Hoe Wikipedia werkt kunt u verder nalezen op Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers. Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking! Vriendelijke groet, Spraakverwarring (overleg) 16 nov 2014 19:15 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Ferrari 488 GTB[brontekst bewerken]

Hallo MrLucky2002, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over de Ferrari 488 GTB. Ik vind dat dit artikel nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kun je een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook jijzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren, misschien was jij er nog niet eens klaar mee, dan is het wel zaak om het binnen de twee weken af te ronden. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen. Mocht je vragen hebben, dan kan je die of hieronder of op de helpdesk stellen. Als je ze hier stelt zal ik ze ook hier beantwoorden, op de helpdesk kunnen ook andere mensen dat doen. Met vriendelijke groet, Dqfn13 (overleg) 9 feb 2015 13:04 (CET)Reageren

Grafimedia[brontekst bewerken]

Verwijderingsnominatie Grafimedia

Hallo MrLucky2002, ik heb Grafimedia ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie hierover is hier terug te vinden. Een aantal dingen die mankeren aan het artikel zijn te vinden in de uitklapbalk hieronder.

UitklappenKlik voor meer informatie hiernaast op uitklappen

Wellicht is het aan te raden de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven. Heb je verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik je naar deze pagina of naar de Helpdesk.

EvilFreD (overleg) 9 feb 2015 19:58 (CET)Reageren

Ferrari 488[brontekst bewerken]

Verwijderingsnominatie Ferrari 488

Hallo MrLucky2002, ik heb Ferrari 488 ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. De discussie hierover is hier terug te vinden. Een aantal dingen die mankeren aan het artikel zijn te vinden in de uitklapbalk hieronder.

UitklappenKlik voor meer informatie hiernaast op uitklappen

Wellicht is het aan te raden de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, niet zomaar teksten van andere bronnen mag overnemen en dat je altijd objectief moet blijven. Heb je verder nog vragen over de nominatie dan verwijs ik je naar deze pagina of naar de Helpdesk.

EvilFreD (overleg) 9 feb 2015 20:43 (CET)Reageren