Overleg gebruiker:Ritak1936

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 15 mei 2015 11:54 (CEST) ondanks herhaalde verzoeken hiermee op te houden privacyschending blijven plaatsen in lemma Sint-Rita College


Sint-Ritacollege (Kontich)[bewerken]

Goedenacht Ritak1936, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Dank voor uw bijdragen aan Sint-Ritacollege (Kontich), maar na uw wijzigingen lijkt de tekst geknipt en geplakt te zijn van een andere bron. Kunt u een bron geven voor deze hoeveelheid tekst? Omdat verifieerbaarheid en auteursrechten een groot goed is op Wikipedia, heb ik uw wijzigingen ongedaan gemaakt, tot u een bron kunt aanleveren. Wellicht is het handig om onze welkom voor nieuwelingen eens door te lezen, waarin tips staan om u op weg te helpen op Wikipedia. Als u nog vragen hebt kunt u altijd terecht op mijn overlegpagina (dit bericht staat op die van u) en anders bij onze helpdesk. Groeten, Adnergje (overleg) 13 jan 2014 00:16 (CET)

Halllo Ritak1936, ter informatie: zoals goed gebruik is op Wikipedia, heb ik de vraag die u stelde op mijn overlegpagina ook dáár beantwoord. Het wordt dan ook aangeraden de overlegpagina's waar u op schrijft, toe te voegen aan uw volglijst zodat u op de hoogte blijft van het antwoord. Groet, Adnergje (overleg) 16 jan 2014 00:12 (CET)

Je hebt het nog niet door[bewerken]

Omdat je waarschijnlijk niet op mijn overlegpagina zal kijken, praat ik hier wel verder. Eerst wil ik je erop attenderen dat je jezelf moet koesteren. Ik hou er niet van als een persoon deze zin: "Ik begrijp niet waarom je mijn bewerking van het artikel ove rhetSint-Ritacollege zomaar verwijderd. Blijf er verdorie af!" plaatst, zonder enige verstand van Wikipedia of onze intenties te hebben.

Dit wordt nogmaals bevestigd wanneer je aangeeft dat ik jouw tekstdump zomaar verwijder. Misschien is het een aanrader de bewerkingssamenvatting door te lezen? Zie van Adnergje: "versie van Tfa1964 van 27 okt 2013 12:42 (39284652) teruggeplaatst - daarna lijkt tekstdump" en van mij "versie van Tfa1964 van 27 okt 2013 om 12:42 (39284652) teruggeplaatst - Nogmaals teruggeplaats, omdat er doodleuk doorgegaan wordt".

Ik geef je het advies beter op te letten met wat je zegt. Daarbij ben ik het niet eens met de tekst-dump, maar ik laat het voor nu staan.

Groet, Kulter20 (overleg) 16 jan 2014 08:03 (CET)

In antwoord op uw terugkoppeling[bewerken]

In de geschiedenis van een artikel (zie het aparte tabblad bovenaan elke pagina) kunt u zien wie welke wijziging heeft doorgevoerd. Via de geschiedenis kunt u op zijn/haar overlegpagina komen. Aldaar kunt u de desbetreffende gebruiker vragen wat er mis was en hoe u mogelijk verbeteringen kunt aanbrengen. Zie daarnaast ook Wikipedia:Snelcursus voor tips voor het bewerken van Wikipedia.

Pompidom (overleg) 16 jan 2014 18:57 (CET)

 

Dringend verzoek[bewerken]

Gelieve geen niet encyclopedisch relevante personen alsmede personen zonder lemma hier in het artikel over de school te blijven plaatsen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 15 mei 2015 10:35 (CEST)

Laatste verzoek hiermee nu te stoppen. U schaadt de privacy van betrokkenen. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 15 mei 2015 11:33 (CEST)
Moira Moira, 'mensen zonder lemma niet toevoegen' is een onterechte vraag, zeker als ze zoals in dit geval echt wel wikiwaardig zijn' (of toch alleszins twee ervan de rest ben ik nog aan het uitzoeken...) Die bestuursleden daarentegen Ritak1936 zijn echt niet relevant en dus ook niet wenselijk op wikipedia, daar is de schoolwebsite voor...--Bjelka (overleg) 15 mei 2015 22:36 (CEST)
Een collega had al gekeken zie hier vandaar de opmerking en idd - bestuursleden verdienen privacy en kunnen enkel met eigen toestemming op de schoolwebsite. Symbole-faune.png MoiraMoira overleg 16 mei 2015 11:18 (CEST)
Nooit iemand blind volgen... altijd zelf een oordeel vormen! ;-) Slush, ik heb ze maar ineens een lemma gegeven, dan is de discussie van de baan => Johan Verschueren, David Bovée en Tim Van Aelst --Bjelka (overleg) 16 mei 2015 13:04 (CEST)

Johan verschueren[bewerken]

Dag Ritak1936 Ik zag dat U het artikel Johan verschueren. De tekst van dit artikel was bijna letterlijk afkomstig van [Ritak1936 deze website, die u ook als bron aanmerkte. We waarderen ieder nieuw artikel, maar dan moet het wel zelf geschreven zijn. De pagina is daarom verwijderd. Wanneer een tekst van een andere website komt, gaan we er direct van uit dat deze geschreven is door iemand anders, hetgeen geldt als auteursrechtenschending (dit kan uzelf en Wikipedia in de problemen brengen). Hebt U de tekst wél zelf geschreven, dan geldt sowieso nog dat teksten van vele andere websites over het algemeen ongeschikt zijn voor opname in een encyclopedie; hier moet een tekst immers volledig neutraal zijn en aan bepaalde eisen voldoen omtrent o.a. de opmaak.

Als U een artikel wilt schrijven, lees dan eerst eens goed de tips in het venster bovenaan deze overlegpagina. Voor vragen kunt U altijd terecht bij onze helpdesk of eventueel onderaan mijn overlegpagina.

Voor het snel leren schrijven van (goede) nieuwe artikelen, kunt U kijken naar de tips voor het schrijven van een goed artikel. Veel plezier op Wikipedia! Atsje (overleg) 15 mei 2015 13:08 (CEST)