Overleg gebruiker:SusanneD

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikipedia, SusanneD! Om te beginnen

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen.

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.051.821 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.png

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".


De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Veel losse bewerkingen[brontekst bewerken]

Hallo SusanneD. Ik zag dat je het artikel Feministische Partij (FP) hebt aangemaakt. Prima, lijkt me een aanwinst voor deze encyclopedie. Na de eerste versie heb je meteen een groot aantal losse bewerkingen gedaan. Dat wordt hier niet als gewenst beschouwd. Je kunt beter je aanvullingen en verbeteringen opsparen voor 'grotere' wijzigingen (die minder in aantal zijn). Wil je daar even op letten? Veel schrijfplezier! Apdency (overleg) 29 sep 2017 12:34 (CEST)

Ha Apdency, sorry voor al die losse bewerkingen! Ik had per ongeluk één zin gepubliceerd (i.pv. 'toon bewerking ter controle') en ging toen maar snel zo veel mogelijk bijvoegen. In het vervolg zal ik dit anders aanpakken (ik moet nog een beetje handiger worden). Groetjes Susanne – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door ‎SusanneD (overleg · bijdragen) 29 sep 2017 12:37 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.
Dank voor je snelle reactie. Ik hoop dat het niet te streng overkomt, 't is meer een aanrader. O ja, ik heb jouw reactie op mijn overlegpagina naar deze verplaatst en daaronder ook weer gereageerd. Dan heb je één doorlopende discussiegeschiedenis in beeld. Veel Wikipedianen stellen daar prijs op. Ook hier geldt weer: het is een aanrader. Succes! Apdency (overleg) 29 sep 2017 12:44 (CEST)

Titel 'Feministische Partij'[brontekst bewerken]

Hoi, ik heb de titel van het artikel gewijzigd in Feministische Partij. Groetjes, Alice2Alice (overleg) 3 okt 2017 11:35 (CEST)

Hoi Alice2Alice, zou Feministische Partij (Nederland) niet beter zijn geweest? Er zijn meer partijen met dezelfde naam. Zie hier en ter vergelijking Groene Partij. Groet, Apdency (overleg) 3 okt 2017 11:42 (CEST)
Misschien dit overleg doorzetten op Overleg:Feministische Partij? Alice2Alice (overleg) 3 okt 2017 12:53 (CEST)

Resultatenlijst gendergap[brontekst bewerken]

ha SusanneD, zou je de namen van alle artikelen die je hebt aangemaakt op de gendergap-resultatenlijst willen zetten? Glimlach. Op die lijst houden we - handmatig - bij welke artikelen er over vrouwen en vrouwgerelateerde onderwerpen bij zijn gekomen in een jaar. Merci alvast! Ecritures (overleg) 1 okt 2017 17:07 (CEST)

Dank je wel![brontekst bewerken]

Deze ster ontvangt SusanneD als blijk van dank voor haar bijdragen aan de verkleining van de gendergap op Wikipedia, door het schrijven van vele artikelen., Elly (overleg) 1 nov 2017 00:57 (CET)

Genomineerd voor een WikiUil 2017, uitnodiging voor de uitreiking[brontekst bewerken]

Beste SusanneD, Van 4 november t/m 30 november 2017 konden gebruikers van de Neerlandstalige Wikipedia de meest gewaardeerde gebruikers en projecten van 2017 nomineren. Minstens een van de Wikipedia-gebruikers heeft jou voorgedragen voor een WikiUil in de categorie:

  • NieuwkomerUil – een aanmoedingsprijs voor nieuwe gebruikers met hun goede start op Wikipedia.

Van harte gefeliciteerd met deze nominatie!

Van 1 januari t/m 14 januari 2018 konden alle actieve gebruikers op Wikipedia hun stem uitbrengen. Welke gebruikers en projecten daadwerkelijk een WikiUil winnen wordt pas bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de WikiUilen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in Utrecht op zaterdag 20 januari en daarna ook op Wikipedia. Omdat je genomineerd bent voor deze prijs, willen we je graag uitnodigen voor deze nieuwjaarsbijeenkomst. Meer informatie kun je vinden op: Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Na de uitreiking kan men gratis het Universiteitsmuseum Utrecht bezoeken en daarna volgt een gratis borrel. Om gratis toegang te hebben is inschrijven noodzakelijk. Blijf je liever anoniem kun je gerust een pseudoniem invullen: via deze link.

Daarnaast willen wij, als organisatoren van de uitreiking van de WikiUilen, ook graag weten of je komt of niet! Kun je dit ons laten weten?   Dat kan door hieronder op dit bericht te reageren, dat kan op de pagina van de Nieuwjaarsbijeekomst, of kan door ons een e-mail te sturen.

Dank voor je bijdragen aan Wikipedia in het afgelopen jaar en we hopen in de toekomst nog meer bijdragen van je te zien!

Namens de organisatie van de prijsuitreiking, Taketa & Romaine 15 jan 2018 11:13 (CET)

We nodigen je uit voor donderdag 8 maart[brontekst bewerken]

Op 40 plekken wereldwijd!

Je bent van harte uitgenodigd om op 8 maart deel te nemen aan een uniek evenement op de residentie van de Zweedse Ambassade aan de Lange Voorhout 28 in Den Haag. We zullen daar een middag werken aan Wikipedia-artikelen over toonaangevende vrouwen in wetenschap, bedrijfsleven, cultuur en politiek.

Waarom organiseren we dit evenement?
Dit evenement is onderdeel van een internationale #Wikigap actie waaraan 40 (!) Zweedse ambassades deelnemen. De Zweedse regering is de eerste regering in de wereld die een feministisch buitenlandbeleid heeft afgekondigd, waarbij gelijke vertegenwoordiging voor mannen en vrouwen een van de fundamenten is. De gendergap werkgroep werkt al enkele jaren hard aan het verkleinen van de #Wikigap binnen Wikimedia projecten.

Sluit je ook aan?
Jij kunt hier ook bij zijn! Deelnemen aan dit evenement is zowel online als offline (beperkt aantal plaatsen) mogelijk. Een groot gedeelte van de bijeenkomst in Den Haag zal in het Engels zijn. Registreren is een vereiste en kan via dit formulier. Registreer je nu en wellicht ontmoeten we je op 8 maart!

Hartelijke groet,
de gendergap werkgroep
19 feb 2018 15:50 (CET)

P.S. Je ontvangt dit bericht omdat je in het verleden hebt deelgenomen aan schrijfweken over Zweden en/of je hebt aangegeven dat je bijdraagt aan het gendergap project.