Overleg gebruiker:VanBeem/Archief 2009-2012

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een archiefpagina. Voor nieuw overleg zie Overleg gebruiker:VanBeem

Ajax[brontekst bewerken]

Ik heb de clubnamen niet veranderd en heb er niet aangezeten bij mij weten dan zou het per ongeluk gegaan zijn. Sorry voor de reactie miss.

Met vriendelijke groet,

Paulifar

Joegoslavië / Servië[brontekst bewerken]

Ik zie dat je op de pagina van Vitesse de nationaliteit van twee Servische trainers hebt veranderd naar Joegoslavisch, maar is het niet zo dat je de nationaliteit die de man momenteel heeft moet vermelden? Anders kan je bezig blijven, dan moet bijvoorbeeld ex-keeper Jevric de Joegoslavische, Montegrijnse én de nationaliteit van Servië-Montenegro krijgen... Lijkt mij logischer om de huidige nationaliteit te noemen. (Maxdeswart 2 jan 2009 13:12 (CET))

Volgens mij moet de nationaliteit van dat moment bij de persoon. In dit geval dus de Joegoslavische. Pas na 1991 was er sprake van andere nationaliteiten. Het is juist ondoenlijk om bij alle Joegoslaven de nationaliteit te veranderen, lijkt me. Hopelijk heb je wat aan deze reactie. Met vriendelijke groet, en nog een goed 2009, van VanBeem 2 jan 2009 14:15 (CET).

Lijst interlands Nederlands voetbalelftal[brontekst bewerken]

Hallo VanBeem,

Het aantal lijsten met interlands groeit gestaag. Zeer goed bezig! Afgelopen zomer ben ik tijdens het EK begonnen met het uitbreiden en standaardiseren van de lijsten. Ik zie dat je op dezelfde weg bent doorgegaan. Dat doet me goed, aangezien ik van uniformiteit houd. Er was wel een dingetje dat me opviel en dat was de tabel met de overzicht van het aantal wedstrijden, de Samenvatting. De tabellen maak je nu zelf aan. Daarvoor heb ik toentertijd een sjabloon voor gemaakt. Misschien dat je met opzet het sjabloon negeert, maar misschien wist je ook niet van het bestaan af. Het sjabloon bevat ook een kort overzicht met records. Als je aanpassingen hebt voor het sjabloon, dan kan die natuurlijk altijd aanbrengen.

Vriendelijk groet, McSmit 26 jan 2009 11:57 (CET)

Hallo McSmit,

Sorry voor de late reactie. Zoals je ziet ben ik mijn 'eigen' tabelletje blijven gebruiken. Vooral omdat ik het zo overzichtelijker vind staan. Dank overigens voor de complimenten. Ik heb er zelf plezier in om deze lijsten te maken. Ik wil de resterende ook aanmaken en dan de al bestaande aanvullen, etc. Groet, VanBeem 30 jan 2009 23:30 (CET)

Overleg_gebruiker:130.89.6.70[brontekst bewerken]

Overleg_gebruiker:130.89.6.70, jouw reactie was wel heel dreigend. Het ging hier èn om een overlegpagina èn om een bedrijf dat wel degelijk bestaat [1] (het lijkt erop dat het bedrijf juist een coca-cola gelijkende naam wilde hebben, om er winst uit te behalen :P ). De anoniem had waarschijnlijk nog niet geheel door hoe de wiki werkte, maar om daar meteen een onzinpagina en pubersjabloon op te plaatsen vindt ik dan wel weer heel ver gaan. Sum U ?rai8? Need a tool?- 5 mrt 2009 16:33 (CET)

Een WS-sjabloon zou pas 'dreigend' geweest zijn. Dit leek mij geklieder van een puber, dus het pubersjabloon. Ik heb ook even gekeken bij de 'bron', maar zie absoluut geen Wiki-waardig artikel, dus onzin. VanBeem 5 mrt 2009 18:36 (CET) PS 'Ik vind' is altijd met een 'd' en niet met 'dt'.

Bronnen bij Lijst van Nederlandse voetbalinterlands[brontekst bewerken]

Beste VanBeem,

Ik weet niet welke bron je gebruikt voor de voetbalinterlands, maar zou je deze willen vermelden bij de lijsten? Zo kunnen we allemaal de lijst controleren, aanvullen en bij vandalisme herstellen. Ik gebruikte afgelopen zomer Voetbalstat.nl.

Groet, McSmit 17 mrt 2009 13:28 (CET)

Dat is inderdaad ook de bron die ik gebruikt heb. Ik zal de bron bij de bestaande lijsten gaan vermelden. Bedankt voor het opmerken van mijn nalatigheid. Ik weet niet wanneer ik er de tijd voor heb, maar ik zal er aan werken. Groeten van VanBeem 18 mrt 2009 12:20 (CET)
Super! McSmit 18 mrt 2009 18:00 (CET)


About international matchs of Netherlands[brontekst bewerken]

Hello, I'm FCNantes72 (a french contributor), and i see you have done the historical of all matches of the Netherlands. Congratulations!!!!!! It's me who has made the articles on french about the netherlands matches, and I would say you there is an other article in french concerning the Netherlands fr:Japon-Pays-Bas en football, you can translate the article. Moreover, the match will happen (5 september 2009 on Enschede, friendly). Go on the Netherlands!!!!!!!!

Thank you for the compliments. I saw the article on the match against Japan, but I'm posting that article on the Dutch Wiki after the game has been played. Of course I'll put a link to the French Wiki in that article. Au revoir. VanBeem 29 mrt 2009 15:27 (CEST).

Wethouders GroenLinks[brontekst bewerken]

Beste VanBeem, Gisteravond heb ik (niet ingelogd) m'n best gedaan om de wethouders van GroenLinks in de juiste volgorde te laten sorteren, door de code DEFAULTSORT toe te voegen. Lijkt er op dat dat niet helemaal is gelukt; sortering is nog hopeloos. Ik zie dat je de pagina's hebt nagelopen. Wellicht kun je me helpen: waarom gaat alfabetisch sorteren op achternaam niet goed op de pagina http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:GroenLinks_wethouder? Groeten van Gebruiker:Ir_Peter 8 juni 2009 12:25 (CET)

Ik snap er geen bal van, ik heb het net drie keer gecontroleerd en drie keer was de sortering fout, en nu kijk ik nog 'n keer en nu is de sortering wel goed. Enig idee wat hiervoor een verklaring kan zijn? Groeten, Gebruiker:Ir_Peter 8 juni 2009 12:29 (CET)
Sorry, geen idee. VanBeem 8 jun 2009 18:44 (CEST).

Overleg gebruiker:195.240.215.49[brontekst bewerken]

Hoi VanBeem, graag een verklaring waarom je dit op de direct te verwijderenlijst zet. Groeten, C (o) 12 jun 2009 17:01 (CEST)

De tekst die er op dat moment stond was onzin, vandaar. Ik heb gezien dat iemand er een Welkomsjabloon van gemaakt heeft. Mij best. Zo goed? VanBeem 12 jun 2009 20:41 (CEST)
Ok, in orde! Groeten, C (o) 13 jun 2009 13:18 (CEST)

Klaarmaken[brontekst bewerken]

Beste VanBeem, ik heb uw nuweg nominatie van Klaarmaken ongedaan gemaakt en veranderd in {{WB}}, ik hoop dat u dit niet erg vindt. Met vriendelijke groet, Crazyphunk 17 jun 2009 11:47 (CEST)

Is goed. In mijn ogen was het een 'nuweg', maar het zal dan bij de verwijdersessie wel sneuvelen. VanBeem 17 jun 2009 11:50 (CEST)
Inderdaad, ik dacht, ik zet er maar WB neer, want volgens mij wordt die vaak vergeten. Crazyphunk 17 jun 2009 11:52 (CEST)

Lijst interlands Nederlands voetbalelftal Curaçao/Nederlandse Antillen[brontekst bewerken]

Beste VanBeem

De pagina "Lijst van voetbalinterlands Nederland - Curaçao" dient op te gaan in "Lijst van voetbalinterlands Nederland - Nederlandse Antillen", aangezien "Curaçao" (of beter "Curaçao en Onderhorigheden") de naam van de Nederlandse Antillen was tot de jaren '50.

Met vriendelijke groet, Sensini

Sensini 19 jun 2009 14:58 (CEST)

Daar ben ik het niet mee eens. Als je kijkt op Voetbalstats, dan zie je dat ze daar de wedstrijd tegen Curaçao als aparte interland noemen. Daarbij verwijst de link ook gewoon naar het Nederlands Antilliaans voetbalelftal. Hoop hiermee je opmerking voldoende beantwoord te hebben.

Met vriendelijke groet, VanBeem 19 jun 2009 15:08 (CEST)

Buitenlandse clubnamen[brontekst bewerken]

Hoi VanBeem, Enkel ter info: ik merkte op dat je graag ziet dat er gebruikt wordt gemaakt van de correcte clubnamen op de EC-pagina's (iets waar ik het zelf volmondig mee eens kan zijn). Ik weet niet of je al kennis genomen hebt van Wikipedia:Sportcafé/Buitenlandse voetbalclubs. Mogelijk niet, maar heb je hiervoor nog wel ideeën en/of op- of aanmerkingen c.q. aanvullingen. Die zijn van harte welkom. In welke vorm dan ook.

b.v. zag ik jou voorkeur uit gaan naar Sporting Portugal ipv Sporting Lissabon, ook voor deze club wordt gevraagd om een oordeel voor een naamswijziging, en dan naar welke? Pucky 23 jun 2009 16:20 (CEST)

Gouden Schoen[brontekst bewerken]

Hoi VanBeem, Ik zag dat je de stand van de Gouden Schoen had aangepast a.d.h.v. de referentie (EuroTOPfoot), maar deze referentie blijkt gewoon onjuist te zijn. Een kleine blik op een willekeurige pagina over de eredivisie laat zien dat Suarez daadwerkelijk 27x gescoord heeft en Ruiz 19x en dus klopt de stand zoals hij nu is niet. Ben je het er mee eens om je wijzigingen weer ongedaan te maken? Misschien moeten we een andere referentiepagina zoeken. Mvg Pivo

Pivo 20 mrt 2010 15:21 (CET)

Ik heb even gezocht en deze pagina lijkt beter: http://www.worldsoccer.com/esm/esmgoldenshoe.php Ik ga de pagina hiernaar aanpassen

Pivo 20 mrt 2010 15:28 (CET)


Hallo Pivo,

Op zich heb ik er niet zo veel bezwaar tegen. Ik weet niet hoe snel die andere site is, maar ik weer dat EuroTopfoot soms wel eens wat langzaam is. Maar uiteindelijk komt de juiste informatie er wel. We kunnen die andere site wel eens een tijdje gaan gebruiken.

Waar ik wel een opmerking over wil maken is dat je de pagina te snel opslaat. Bekijk hem eerst goed met Toon bewerking ter controle, dan kun je er nog foutjes uithalen. Zoals de fout dat je VfL Wolfsburg altijd zonder hoofletter L schrijft en daardoor een rode link krijgt. Let daar aub op.

Met vriendelijke groet, VanBeem 20 mrt 2010 20:55 (CET)


Verwijderingsnominatie Lijst van voetbalinterlands Nederland - Slowakije[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van voetbalinterlands Nederland - Slowakije dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100624 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 25 jun 2010 02:02 (CEST)

Lijst van voetbalinterlands Nederland - San Marino[brontekst bewerken]

Mag ik vragen waarom je de spelers tabel hebt verwijderd bij de Lijst van voetbalinterlands Nederland - San Marino? Niet dat ik hem eraan heb toegevoegd. Maar ik vond het namelijk wel degelijk iets toevoegen aan het artikel. Het gaf ook een mooi overzicht van wie er hebben gespeeld, hoe vaak en tevens ook hoeveel goals ze hebben gescoord. Verder zeg ik heel goed werk voor de rest bij alle andere lijsten van voetbalinterland's van Nederland. Door bronnen toevoegen en opmaak te veranderen! Hopelijk hoor ik snel reactie van je en ga vooral door verder met je werk, want je doet het goed! M.v.g. Followertje (overleg) 20 jan 2012 22:25 (CET)

Om te beginnen, dank je wel voor de complimenten. Langzamerhand zien de lijsten van het Nederlands elftal er weer fatsoenlijk uit. Dat is ook de reden waarom ik die lijst met spelers heb weggehaald. In mijn ogen voegde het niets toe aan het overzicht van de wedstrijden. En een andere belangrijke reden is dat als je hier zo'n lijst bjvoegd, je dat eigenlijk bij elke lijst moet doen. Lijkt me en bijna onbegonnen werk. Vandaar dus de verwijderering. Met vriendelijke groet, VanBeem (overleg) 20 jan 2012 22:39 (CET)
Complimenten hoor je te krijgen wanneer je goed werk verricht, vind ik dan hoor. Tevens heeft u ook gelijk de lijsten van het Nederlands elftal beginnen er weer normaal uit te zien. Terug naar het eigenlijke onderwerp nu weer, want ik vond het eigenlijk dus wel wat toevoegen. Zo had je namelijk een goed overzicht wie er mee speelde tegen San Marino en wie er scoorde enzovoort. Tevens is de reden dat je het dan overal bij zou moeten voegen zeker een best goede reden. Dit zou namelijk heel moeilijk zijn om voor elkaar te krijgen en ook zeer veel werk zijn. Maar je kan ook zeggen dan heeft dit artikel iets extra's. Alle extra informatie is beter zeg ik altijd! Met vriendelijke groet, Followertje (overleg) 20 jan 2012 22:52 (CET)
Dus ik zeg extra'tje voor dat artikel? Ik weet dat je me reactie hebt gelezen, maar je hebt alleen niet gereageerd hierop. Persoonlijk vind ik dat wat irritant(Maar ik neem het je niet kwalijk hoor dat je niet heb gereageerd), omdat we dan nog helemaal geen duidelijkheid hebben wat we er nou precies mee moeten doen. Aangezien ik het toch echt wel een toevoeging vind voor het artikel. Trouwens niet alle lijsten hoeven toch precies het zelfde te zijn als je kijkt naar de opbouw? Duitsland-Nederland heeft ook iets aparts met Memorabele wedstrijden. Misschien moeten we een neutraal iemand er naar laten kijken en die dan laten beslissen dan heb je ook een 3de persoon en niet 1 tegen 1 zoals we nu hebben haha! Ik zou toch dus wel graag nog een reactie willen hebben hierop. Met vriendelijke Groet, Followertje (overleg) 20 jan 2012 23:50 (CET)
Mijn excuses dat ik niet direct heb gereageerd, maar er kwam iets tussen. Je zou er inderdaad een 3e persoon naar kunnen laten kijken, maar ik denk dat je hier misschien wel een situatie hebt van 'zoveel mensen, evenveel meningen'. Maar als jij graag een moderator bijvoorbeeld naar een oordeel wilt vragen, vind ik het prima. En als die dan zegt dat het terug kan, heb ik er geen bezwaar tegen. Verwacht alleen van mij niet dat ik dat lijstje ga bijhouden, en zeker niet dat ik zo'n lijstje bij alle interland overzichten ga maken. Kun je je voorstellen hoe groot die lijst zal zijn van spelers die ooit tegen België hebben gespeeld? Ik hoor wel wat het wordt. Mvgr VanBeem (overleg) 21 jan 2012 08:01 (CET)
Maakt niet uit hoor, beter een laten reactie dan geen reactie zeg ik dan maar altijd. Ik zou is vragen aan een van de moderatoren of zij met ons tot een conclusie kunnen komen! Verder komen we er dan vanzelf wel achter wat dan de idealen optie is volgens hun. Verder hoeven niet bij alle lijsten van interland's zo soort lijst bij te komen toch, of zie ik dat verkeerd? Verder hoef je het ook niet absoluut bij te houden! Ik zie mezelf wel dat ene lijstje bij te houden, want zoveel interland's worden er nou ook weer niet gespeeld per jaar en niet alle lisjten hebben zo lijstje. Ik blijf ook zeggen niet alle lijsten hoeven zo lijst te hebben! Met de vriendelijke groetjes van, Followertje (overleg) 21 jan 2012 18:22 (CET)
Lijkt me een goede oplossing. Vraag jij het aan een moderator? Maar over die andere lijsten ben ik bang dat er altijd wel iemand zal zeggen dat alle lijsten een uniforme opzet moeten hebben. Maar we wachten eerst maar het oordeel van een moderator af. Als jij dat dan regelt, hoor ik wel wat die zegt. Leg hem/haar dan alle opties en (on)mogelijkheden uit. Met vriendelijke groeten, VanBeem (overleg) 21 jan 2012 18:37 (CET)
Ik heb contact opgenomen met een moderator, namelijk Gebruiker:FakirNL. Hij leek me de aangewezen persoon, omdat hij een groot verleden heeft in de wereld van sport, op de Nederlandse Wikipedia. We zullen zien wat hij gaat oordelen en/of we dan ook alle andere artikelen daar de structuur moeten aanpassen of dat we dan alle artikelen moeten aanpassen op dat gebied en dat zal haast wel onmogelijk zijn inderdaad. Maar daar gaat hij nu over oordelen. Verder zeg ik ga door waar je mee bezig bent, want je verricht goed werk zoals ik al eerder zei! Met vriendelijke groeten, Followertje (overleg) 21 jan 2012 19:15 (CET)
Is prima. Hij lijkt me inderdaad iemand die hier een oordeel over kan vellen. We zullen gewoon afwachten wat hij er van zegt. Ik ben nu al bijna klaar met de lijsten van het Nederlands elftal. Heb net Turkije gedaan en ga verder met de rest. We horen wel van Gebruiker:FakirNL zegt en tot die tijd... Gegroet, VanBeem (overleg) 21 jan 2012 19:28 (CET)
Hoi, nou is voetbal niet mijn eerste sport maar bedankt voor het vertrouwen wat jullie in mij hebben. De lijst voegt wat mij betreft niet veel toe. De selectie "wedstrijden tegen San Marino" is een redelijk willekeurige groep wedstrijden en het lijkt me niet dat iemand nou echt wil weten of Frank de Boer vier keer tegen San Marino heeft gespeeld of drie keer tegen Wit-Rusland. Een betere oplossing (en makkelijker bij te houden) is om ergens in de tabel de opstelling van de wedstrijd (of een linkje daarheen) te plaatsen. Dan kan iemand die dit soort informatie grqaag wil hebben, deze zelf uitzoeken en het is een stuk minder onderhoudswerk. - FakirNLoverleg 21 jan 2012 19:49 (CET)
Hallo FakirNL, bedankt voor je snelle reactie. Je geeft inderdaad precies aan waar ook mijn bezwaren liggen. In de bronnen staat een link naar Voetbalstats.nl waar je per wedstrijd de opstelling kunt vinden. Ik zal het met Followertje kortsluiten dat we het zo laten. Bedankt voor je tijd. Met vriendelijke groet, VanBeem (overleg) 21 jan 2012 19:56 (CET)
Nogmaals bedankt FakirNL, Verder wat wou je nog met me kortsluiten VanBeem? De pagina laten we gewoon zoals die is en verder hoeven we niks verder meer te bespreken toch? Trouwens nog wel bedankt voor je tijd VanBeem, want ik heb je wel heel wat tijd gekost al zeg ik het zelf. Met de vriendelijke groetjes, Followertje (overleg) 21 jan 2012 20:17 (CET)
Dat was inderdaad wat ik nog met je wilde bespreken. Sorry dat ik nu pas reageer, maar ik wilde eerst de nieuwe serie 'Merlin' kijken. Je hoeft me niet te bedanken, want alleen door overleg komen we tot een goed resultaat. Zo is het dus goed en zo laten we het dan ook. Jij bedankt voor je input en veel succes verder. Misschien komen we elkaar nog wel een hier tegen. Gegroet, VanBeem (overleg) 22 jan 2012 00:06 (CET)
Oké dan! Nou dat hebben we dan even mooi en goed kortgesloten! Trouwens het maakt niet uit dat je zo laat reageert. Tv kijken kan ook heel leuk zijn en je moet doen wat leuk is! En beter een late reactie dan geen geen reactie. Verder klopt het met overleg en hulp komen we alleen maar tot een goede resultaat. Haha, jij dan ook geen bedankt zelfde reden als ik jou niet nog bedanken! Ooit zien we elkaar vast wel weer op Wikipedia! Misschien om te overleggen, elkaar te helpen of om elkaar misschien een complimentje te geven! Met de vriendelijke groetjes van, Followertje (overleg) 22 jan 2012 14:00 (CET)

Vraag Matthimmanuel[brontekst bewerken]

Perbet stond juist in de lijst. Waarom is dit weer veranderd?
Op de officiele site van de Jupiler League en op de site van de UEFA staat beide 17 goals. Zie beide links hieronder

http://sport.be.msn.com/nl/jupilerproleague/statistic.html?comp=2598&stat=41

http://www.uefa.com/memberassociations/association=bel/domesticleague/topscorers/index.html

iw link op lijsten van voetbalinterlands[brontekst bewerken]

Hoi VanBeem, De links die je geplaatst hebt, en die ik verwijderd had, op lijsten als Lijst van voetbalinterlands Andorra - Malta kloppen mijns inziens niet. Immers, de Franse pagina gaat niet over hetzelfde als de Nederlandse pagina, dus er is geen 1-op-1 link tussen deze pagina's. Een link naar een subkopje is wat mij betreft wel in orde. Thijs! (overleg) 30 jan 2012 21:17 (CET)

Maar het staat toch gewoon op die Franse pagina, alleen moet je even naar het betreffende land scrollen. VanBeem (overleg) 30 jan 2012 21:29 (CET)
Interwiki-links zijn alleen voor tussen pagina's die 1-op-1 overeen komen. En dat gaat hier mis, er verwijzen heel veel Nederlandse pagina's naar de Franse pagina. Ook is het een arbitraire keuze of naar de lijst over (in dit geval) Andorra of Malte wordt gelinkt. Wat vind je van een link naar een subkopje? Thijs! (overleg) 30 jan 2012 21:35 (CET)
Is inderdaad beter. Ik heb ook al 'uitgevonden' hoe je zo'n link moet maken. Ik zal ze gaan aanpassen. VanBeem (overleg) 30 jan 2012 21:41 (CET)

Voetbalinterlands DDR of Oost-Duitsland[brontekst bewerken]

VanBeem, in het Sportcafé heb ik een vraag gesteld m.b.t. de vraag of DDR of Oost-Duitsland gebruikt dient te worden in de benaming van de voetbalinterlands van de Duitse Democratische Republiek. Omdat jij ook regelmatig zo'n lijst aanmaakt, zou ik ook graag jouw mening daar zien. Vriendelijke groet, Goudsbloem (overleg) 15 apr 2012 08:30 (CEST)

Lijsten van voetbalinterlands[brontekst bewerken]

Geachte VanBeem, bedankt voor deze prachtige artikelen! Echter, zou ik je mogen vragen om ze qua lay-out te maken zoals collega Diamantino dat doet? Dit om de uniformiteit binnen de encyclopedie op te krikken. Alvast bedankt voor je reactie! Mvg, Rubentj 1 (overleg) 30 apr 2012 14:27 (CEST)

Nee, dat doe ik niet. Ik heb hierover met Diamantino ook al een 'conflict'. Ik vind namelijk die lijsten qua layout niet mooi, zeker niet als je een breed scherm hebt. Dan zie je voornamelijk lege regels. Dus ik blijf ze gewoon aanmaken volgens mijn layout. Dat doet Diamantino ook en we laten elkaar nu met rust. Groet van VanBeem (overleg) 30 apr 2012 15:24 (CEST)
Zou je dan op een centrale plek geen stemming laten plaatsvinden? Ik heb beide versies bekeken en vind jouw versie er beter uitzien. Echter uniformiteit is wel gewenst. Daka (overleg) 28 mei 2012 21:45 (CEST)

EK[brontekst bewerken]

Beste VanBeem, ik kom bij u omdat u net als Diamantino zeer actief bent op het gebied van voetbalwedstrijden - mijn dank hiervoor! Ziet er allemaal goed verzorgd uit. Ik wil u hetzelfde vragen als ik hem gevraagd heb (zie hier): bent u van plan om mee te werken aan de (gebruikelijke) pagina's rondom het EK? Pagina's als dit, maar ook de wedstrijden verdienen een artikel. (De algemene pagina over het EK kan ook wel een opknapbeurt gebruiken, maar dat komt tzt wel goed.) Hartelijk dank alvast voor uw antwoord! JurriaanH overleg 13 mei 2012 18:22 (CEST)

Ik zal de pagina's met lijsten van de interlands bijhouden. In ieder geval die van het Nederlands elftal en de andere lijsten voor zover die bestaan. Verder zal mijn activiteit denk ik niet gaan, zeker niet op het gebied van 'wedstrijdpagina's' aanmaken. Daar heb ik gewoon geen tijd voor. Groet, VanBeem (overleg) 13 mei 2012 23:42 (CEST)

Kwalificatie[brontekst bewerken]

Ja, in theorie, kans is klein, je kunt de regel toch toevoegen wanneer de twee landen inderdaad tegen elkaar een kwalificatiewedstrijd spelen? Dit is nog zinloos. En waarom staat er geen Olympische spelen bij? Kortom de vraag is: Is het nuttig om een regel toe te voegen met allemaal nullen? Gr.Daka (overleg) 28 mei 2012 19:11 (CEST)

Ja, inderdaad die kans is niet groot, maar voor de uniformiteit is die regel wel nuttig. Bij landen als San Marino staat ook de regel van de WK en EK eindronde, maar de kans is ook zeer gering dat ze die ooit halen. Er zijn ook lijsten waar bijv. wel een WK-eindronderegel staat, maar er op de WK nooit tegen elkaar is gespeeld. Olympische Spelen gelden al jaren (ik geloof vanaf 1952) niet meer als volwaardige interlands volgens FIFA omdat het tegenwoordig vooral onder-23 elftallen zijn. Daarom staat op nieuwe lijsten, als ze geen OS hebben gespeeld voor de oorlog, die regel niet meer. Mvrgr. VanBeem (overleg) 28 mei 2012 20:09 (CEST)
Ah, Oke. Overigens ben ik wel blij de betreffende artikelen. Daka (overleg) 28 mei 2012 21:40 (CEST)
Bedankt. VanBeem (overleg) 28 mei 2012 22:16 (CEST)

Lijst van voetbalinterlands Bulgarije - Cyprus[brontekst bewerken]

Beste VanBeem, volgens Wereldkampioenschap voetbal 1974 (kwalificatie) vond de eerstgenoemde wedstrijd op Lijst van voetbalinterlands Bulgarije - Cyprus plaats in Limasol, of kijk ik verkeerd? Groet, JurriaanH overleg 30 mei 2012 19:19 (CEST)

Beste JurriaanH, als je de bronnen bekijkt die ik gebruik (waaronder de FIFA zelf), zie je de eerste wedstrijd staan in Lysi. Vandaar. Groet, VanBeem (overleg) 30 mei 2012 22:40 (CEST)


lijsten van voetbal interlands[brontekst bewerken]

Hoi,

Ik waardeer die artikelen heel erg:D Goed werk. Aswin (overleg) 17 jun 2012 17:08 (CEST)

Dank je. VanBeem (overleg) 17 jun 2012 17:59 (CEST)

Overleg[brontekst bewerken]

Zie Overleg gebruiker:Diamantino#Voetbal artikels. Kijk maar wat je er mee doet. Knipoog JurriaanH overleg 25 jun 2012 16:47 (CEST)

Ik blijf gewoon mijn eigen lijsten aanmaken. IMHO zien die er veel mooier uit en is de info ook beter (correcte vlaggen en links).
Oké. JurriaanH overleg 27 jun 2012 14:39 (CEST)

Infobox voetballer[brontekst bewerken]

Beste,

Ik zag uw naam vallen toen ik keek bij 'Recente wijzigingen' en zag dat je online was en bezig was met een voetbalpagina aan te maken. Ik ben zelf op dit moment bezig met een nieuwe pagina aan te maken maar ik kom in de problemen met m'n infobox voetballer. Normaal lukt dit altijd, maar het lijkt wel alsof hij geen zo'n kader wil maken. Kun je m'n pagina bekijken en helpen?

Het gaat om deze pagina: http://nl.wikipedia.org/wiki/Marnick_Vermijl

Mvg, [[2]] Eden10Hazard

Hallo Eden10Hazard,

Het probleem zat bij de link naar het Belgisch elftal. Je was de linkhaakjes sluiten vergeten. Ik heb het gemaakt. Ik weet overigens niet of deze voetballer al Wikipedia-waardig is? Maar daar gaan andere mensen over. Succes en veel plezier bij je bijdragen aan Wikipedia. Groet, VanBeem (overleg) 31 okt 2012 14:20 (CET)

Hey VanBeem,

Bedankt voor het herstellen van m'n fout. :) Ik vond hem maar niet en raakte er redelijk gefrustreerd door. In mijn ogen is hij zeker wikipedia waardig, Vermijl is 20 jaar oud en een Belgisch voetballer die meetraint bij de eerste ploeg van Manchester United, ook al speelt hij z'n wedstrijden bij de reserves. Vorige maand maakte hij z'n debuut. Aangezien wikipedia dient als een infobron voor mensen die over een bepaald onderwerp meer willen weten, vind ik het best wel nodig dat deze pagina bestaat want er zijn veel mensen die zich afvragen wie Marnick Vermijl nu juist is. Ik zou het niet echt begrijpen als hij zou verwijderd worden, maar goed dat zijn de moderators die daarover beslissen.

Ik zag dat je al heel veel bewerkingen & nieuwe pagina's hebt gemaakt op wikipedia, naar personen zoals jij kijk ik echt op. :)

Groet, Eden10Hazard.

Dank je[brontekst bewerken]

VanBeem, dank je voor deze wijziging. Ik moet per ongeluk op [één bewerking terugdraaien] hebben gedrukt i.p.v. Markeren als gecontroleerd. Dat gebeurt me af en toe, en meestal zie ik het, maar dit keer had ik het niet opgemerkt. Dus bedankt dat jij het wel zag. Goudsbloem (overleg) 21 nov 2012 23:15 (CET)

Geen dank, Goudsbloem. Zoiets gebeurt ons allemaal wel en dan is het goed als anderen er ook naar kijken. VanBeem (overleg) 22 nov 2012 06:39 (CET)