Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Verdike

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Queeste in het onderwerp Deejay Mr. T
Hallo Verdike, welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.171.771 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een klik op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Je vindt die knop onder InvoegenMeer. Versturen doe je met de knop Wijzigingen publiceren. Dit is alleen van toepassing bij gebruik van de brontekstbewerker. Bij gebruik van de reageerknop of Nieuw onderwerp wordt je handtekening automatisch ingevoegd.

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 8 mei 2008 18:08 (CEST)Reageren

Deejay Mr. T

[brontekst bewerken]

Levensloop

[brontekst bewerken]

Deejay Mr. T werd in Kortrijk als Tor Decraene geboren op 29 december 1994. Tegenwoordig heeft hij een vaste woonplaats gevonden in Antwerpen.

Hij bracht zijn volledige jeugd door in Avelgem waar hij naar school ging in het Atheneum om er sociale wetenschappen te studeren. Na de studies trok hij als 18 jarige (en dat 3 winters na mekaar) in Frankrijk naar Risoul om er vaste huis-dj te zijn in de après-skihut "La Grotte du Yeti". Dat hij internationale ambities had bleek al snel toen hij op allerlei podia mocht staan, onder andere: Engeland, Kroatië, Spanje, Tsjechië, Slovenië...

In België deed hij vooral ervaring op achter de draaitafels van Bar A Bar, Jeugdhuis Krak of Decadance.

De echte doorbraak kwam er toen hij meer dan 2000 stemmen wist te verzamelen tijdens de DJ-battle finale van Urbanice op MNM, waardoor hij in de Lotto Arena in het voorprogramma speelde van internationale sterren zoals Fat Joe en La Fouine.

Deejay Mr. T kon nooit kiezen welk genre hij ging draaien, dus koos hij er uiteindelijk voor om zich niet te binden aan een specifiek genre. Tegenwoordig hoor je hem op Studio Brussel in het radioprogramma van Eva De Roo wekelijks zijn ding doen in de filefuif. Hij houdt ervan om het publiek wild te maken en ze te verrassen met interessante overgangen. Kanye West samensmelten met Blink-182 of Stevie Wonder met Len Faki? Geen mix is hem te gek!

Discografie

[brontekst bewerken]

2018: De filefuif: Stilstaan is hard gaan (dubbel-CD)

In de pers

[brontekst bewerken]

Artikel in Knack (21.09.2018)

Voor zijn boekingen doet hij een beroep op het boekingskantoor Kurious.

[brontekst bewerken]

- Facebook

- Instagram

- Mixcloud

- Website

Deejay Mr. T

[brontekst bewerken]

Hallo Verdike, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Deejay Mr. T. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Wat er nu staat is geen encyclopedisch artikel, maar promo. En geen enkele deugdelijke bron. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Queeste (overleg) 24 sep 2018 21:32 (CEST)Reageren