Overleg gebruiker:Ylse80

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Ciell in het onderwerp Nogmaals welkom

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Ylse80, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 1 mrt 2019 19:58 (CET)Reageren

Referenties samengevoegd op Narges Mohammadi[brontekst bewerken]

Hallo. Ik zag je artikel Narges Mohammadi. Mooi artikel! Enkele referenties daar leken me hetzelfde, dus die heb ik samengevoegd. (Zie hier en hier) Hierdoor verwijst de referentie naar dezelfde nummer, maar zie je er nu er "a b" achterstaan. Indien het er 3 zijn, lees je: "a b c". Indien het er 4 zijn, lees je: "a b c d",... . Dat maakt de referentielijst (zeker bij langere artikelen) wat overzichtelijker. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn aan mijn bewerkingen hoe je dat doet, de uitleg daarover vind je op de helppagina Help:Referenties en voetnoten onder het kopje "Meerdere verwijzingen naar dezelfde voetnoot". Een prettige dag verder.Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 4 mrt 2019 17:55 (CET)Reageren


Nogmaals welkom[brontekst bewerken]

Hallo en nogmaals welkom op Wikipedia!

Bedankt dat je aanwezig was bij de Wiki-a-thon bij Amnesty International Nederland afgelopen vrijdag. Graag wil ik je nog wat kleine tips meegeven die het je makkelijker maken om te bewerken op Wikipedia.

Wil je meer weten over de encyclopedie en is de handleiding van Amnesty die er vrijdag lag niet genoeg voor je? Lees dan onze uitgebreide handleiding eens door: hij handelt niet alleen over de praktische kant van de encyclopedie (“hoe schrijf ik een artikel”), maar ook over de sociale kant (“mijn artikel is genomineerd voor verwijdering” of “ik heb een conflict, wat nu?”).

Ben je geïnteresseerd in ons project om meer vrouwen en vrouwelijke schrijvers voor Wikipedia te krijgen, kijk dan eens op deze pagina. Die vertelt je meer over de beweegredenen van het project en je vindt er heel veel suggesties voor personen die nog beschreven kunnen worden. Ondertussen zijn de nog missende mensenrechtenactivisten van zaterdag toegevoegd en natuurlijk zijn deze vrouwen erg belangrijk, maar je vindt er ook veel andere categorieën.

Wil je vaker samen schrijven met andere mensen en in het echt je vragen stellen? Kom dan bijvoorbeeld naar onze Wikivrijdag in Atria Amsterdam op de vierde vrijdag van de maand of onze Wikizaterdag in Utrecht, iedere tweede zaterdag. Kijk voor meer mogelijkheden in de agenda op de website van Wikimedia Nederland, of op Wikipedia:Ontmoeten voor een algemener overzicht.

Wikimedia Nederland brengt 10 keer per jaar ook een nieuwsbrief uit, waar je je op hun website voor in kunt schrijven, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe activiteiten en gebeurtenissen rondom Wikimedia en de projecten.

Ik wens je bovenal heel erg veel plezier met het delen van je kennis en bovenal: voel je vrij en ga je gang!

Vriendelijke groetjes, Ciell 6 mrt 2019 18:42 (CET)Reageren

Uitnodiging - doe je mee met de activiteiten rondom Internationale Vrouwendag?[brontekst bewerken]

In 2019 heb je een Wikipedia artikel geschreven, een foto toegevoegd aan Wikimedia Commons en/of een Wikidata item aangemaakt in het kader van het gendergap project. Binnenkort viert de wereld Internationale Vrouwendag 2020. Om hierbij stil te staan, organiseren we ook dit jaar extra activiteiten rondom het gendergap project. Doe je mee?

WikiZaterdag in Utrecht

Er is een speciale WikiZaterdag in Utrecht op 7 maart waar je samen met andere Wikimedianen kunt werken aan het vergroten van kennis over vrouwen en vrouw gerelateerde onderwerpen. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Online meedoen

Maar je kunt natuurlijk ook vanaf een andere locatie online aan de slag. Kijk voor inspiratie eens rond bij de te schrijven artikelen, of bijvoorbeeld bij de uit te breiden artikelen. Onder iedereen die in de periode van 1 tot en met 8 maart een bijdrage doet voor gendergap en dit laat weten op de resultatenpagina, verloten we 1 x 4 toegangskaarten voor het Rijksmuseum.

Meer weten of gelijk inschrijven voor de bijeenkomst in Utrecht? Ga dan naar de projectpagina.

Graag tot ziens! namens de gendergap werkgroep Denise Jansen - Wikimedia Nederland (overleg)