Overleg gebruiker:178.85.206.168: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.073 bytes toegevoegd ,  10 maanden geleden
Nieuw kopje aangemaakt: →‎Nominatie Tusse]
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Tick-Tock)
Label: bewerking met nieuwe wikitekstmodus
(Nieuw kopje aangemaakt: →‎Nominatie Tusse])
: ''Kroatië lied veranderd, is het zelfde als SHUM..... jullie spreken het uit als sjoem wat het niet is volgens officiële ESC... dus ik vind dat het TIK TOK is ipv tick tock.... en als je het aan past doe sjoem dan weer naar Shum wat de echte officiele titel is...''
Dat is een slechte vergelijking. Albanees is wél in Romeins schrift, Oekraïens niet. Er hoeft dus geen omzetting van alfabet te gebeuren. Dit kan zo overgenomen worden. Voor mijn part wordt de titel van de Oekraïense inzending in het artikel in cyrillisch geschreven, maar vermoedelijk kan het grootste deel van de lezers (mezelf inclusief) dit niet lezen. De officiële titel van dat lied is Шум tot bewijs (van jou) van het tegendeel. De officiële ESC-site heeft de Engelse transliteratie gebruikt omdat de site in het Engels is, maar dat betekent nog niet dat dit de officiële titel van het lied is. Zie de Facebookpagina van de groep bijvoorbeeld, waar over Шум gesproken wordt als titel van hun inzending. {{Gebruiker:MichielDMN/Handtekening}} 11 mrt 2021 12:14 (CET)
 
== Nominatie [[Tusse]]] ==
 
Hallo anonieme gebruiker, ik zag dat u/je een artikel hebt geschreven over [[Tusse]]. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Dit heeft de volgende algemene reden:
 
*[[Wikipedia:Werk in uitvoering|Werk in uitvoering]] - de pagina voldoet nog niet aan de [[Wikipedia:Conventies|conventies]] en/of de inhoud zou nog uitgebreid of aangepast moeten worden.
 
De pagina is daarom op de [[Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20210315#Tusse|beoordelingslijst]] geplaatst, waar ook een inhoudelijke toelichting staat. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en de richtlijnen of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op [[Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst]].
 
Mvg, [[Gebruiker:Encycloon|Encycloon]] ([[Overleg gebruiker:Encycloon|overleg]]) 15 mrt 2021 15:12 (CET)
88.419

bewerkingen

Navigatiemenu