Overleg gebruiker:EBFS
|
Welkom op de Nederlandstalige wikipedia, en bedankt voor uw bewerkingen op het artikel Sint-Niklaas. U had de weekmarkt van het artikel verwijderd, maar voor zover ik na kan gaan, vindt die markt nog steeds plaats. Heeft u een bron dat gestopt is met het organiseren van die markt?
In ieder geval bedankt voor uw overige goede bewerkingen, hopelijk mogen we nog veel toevoegingen van uw hand tegemoet zien!
vr gr, netraaM • 10 jan 2015 23:16 (CET)
Inhoud
- 1 Beoordelingsnominatie Clube dos Campeões
- 2 De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap
- 3 Vraag
- 4 Tip
- 5 Achtergrondkleur
- 6 Eurovisiesongfestival 2017
- 7 Luxemburg
- 8 Terugdraaien en markeren
- 9 Doorschakeling repareren niet altijd nodig
- 10 Montenegro
- 11 Paleis op de Dam
- 12 Artikelen 'Kusttram' en 'Tramlijn 11 (Haaglanden)'
- 13 Ter attentie...
- 14 Salamander
- 15 Terugdraaiing
- 16 Gemarkeerd als gecontroleerd
- 17 Meerdere bewerkingen terugdraaien
- 18 Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête
- 19 Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête
- 20 Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête
Beoordelingsnominatie Clube dos Campeões[bewerken]
Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Clube dos Campeões dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151122 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.
N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 nov 2015 01:07 (CET)
De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[bewerken]
De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.
- enquête in te vullen (Qualtrics)
Bij voorbaat dank,
De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)
Vraag[bewerken]
Waarde Collega, Zou het soms mogelijk zijn me op mijn e-mail te contacteren? (zie op mijn gebruikerspagina). met beste groeten, Andries Van den Abeele (overleg) 16 okt 2016 19:48 (CEST)
Tip[bewerken]
Hej! Ik zag net deze twee terugdraaiacties voorbijkomen. Vroeger deed ik het ook zo, tot iemand mij erop wees dat het eenvoudiger kan. Als je de laatste goede met de laatste foute versie vergelijkt (dan krijg je in dit geval de opmerking (Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven), maar het kunnen er ook meer zijn), kun je ze in één keer ongedaan maken. Wel even zelf een samenvatting invullen en alle tussenliggende versies op het moment dat je ze afkeurt even 'markeren als gecontroleerd' (maar dat laatste moest toch al). Als je dit heel vaak doet, kun je ook verzoeken terugdraaier te mogen worden. Als dat verzoek ingewilligd wordt, krijg je een extra optie waarmee je in het geval van vandalisme (wat hier het geval was) het markeren+terugdraaien van meerdere versies in één keer kunt doen. Richard 17 jan 2017 13:37 (CET)
Achtergrondkleur[bewerken]
Hallo EBFS. Ik zag deze wijziging. Ben je bekend met het feit dat op Wikipedia elk artikel afzonderlijk wordt bekeken? Kleurgebruik op artikel A kan daardoor niet een argument zijn voor kleurgebruik op artikel B. Dat gezegd hebbende, je voegt met je edit een donkerrode achtergrondkleur toe aan een tabel. Kan je aangeven hoe een lezer van dat artikel moet begrijpen wat die achtergrondkleur betekent? Kan je ook aangeven hoe jij denkt dat die kleur de leesbaarheid van de tabel vergroot? Vind je het belangrijk dat artikelen op Wikipedia goed leesbaar zijn, ook voor mensen die visueel wat beperkter zijn, of vind je het belangrijker dat de opmaak van artikelen op Wikipedia een grotere prioriteit heeft dan de leesbaarheid? Groet Brimz (overleg) 3 feb 2017 11:34 (CET)
- Beste. Ik snap absoluut uw bezorgdheid over de leesbaarheid. Maar hebt u ook een bron voor dat een tekst op een rode achtergrond niet leesbaar zou zijn voor mensen met een visuele beperking? Misschien is een lichtere kleur rood beter? Ik ben mij ook bewust van het feit dat artikel per artikel apart wordt bekeken. Maar dit wil volgens mij niet zeggen dat er geen consistentie mag zitten in de opmaak van vergelijkbare artikels. Het zou zeer verwarrend zijn voor de lezer om bij het artikel Nederland op het Eurovisiesongfestival in de tabel allerlei kleuren te zien terwijl dit Georgië op het Eurovisiesongfestival niet het geval is. Die kleuren vind ik zeer duidelijk om aan te geven wanneer een land 1e, 2e, 3e of laatste is geëindigd. Met ziet dit direct. Om aan te geven wat de lezer moet verstaan onder de kleuren wil ik het onderstaande tabelletje wel toevoegen. Met vriendelijke groeten EBFS (overleg) 3 feb 2017 12:12 (CET)
Kleur | Betekenis |
---|---|
Eerste plaats | |
Tweede plaats | |
Derde plaats | |
Laatste plaats | |
Gastland |
- Er zijn inmiddels hele discussies gevoerd over achtergrondkleuren. Bij voorkeur wordt niet de hele regel ingekleurd, maar alleen de cel die er toe doet. Dat er nog pagina's zijn, waar dit nog niet op is doorgevoerd, is geen reden om er dan maar overal van af te wijken natuurlijk. Zou je de wijziging niet weer willen terugdraaien? Alvast bedankt. Brimz (overleg) 14 mei 2017 09:34 (CEST)
Eurovisiesongfestival 2017[bewerken]
Hoi EBFS, ik zag dat je mijn edit op Eurovisiesongfestival 2017 ongedaan had gemaakt. Ik snap niet helemaal waarom. Ik heb het maar weer teruggedraaid. Als je iets terugdraait is het fijn als ik weet waarom je iets niet in het artikel vind passen. Groet, Husky (overleg) 3 mei 2017 19:53 (CEST)
Luxemburg[bewerken]
Ik heb de herstart van Luxemburg als min of meer zelfstandige eenheid hier in laten gaan: Soeverein Vorstendom der Verenigde Nederlanden. Met vr. groet, PiefPafPier (overleg) 1 jul 2017 09:57 (CEST)
Terugdraaien en markeren[bewerken]
Hoi,
Ik zie dat je foutieve bijdragen van anonieme gebruikers terugdraait. Dat is zeer welkom. Alleen wil je dan de bewerking van de anoniem wel markeren als gecontroleerd? Jij hebt tenslotte de bijdrage gecontroleerd en incorrect bevonden. Mbch331 (Overleg) 10 jul 2017 10:21 (CEST)
Doorschakeling repareren niet altijd nodig[bewerken]
Beste EFBS,
Je hebt het artikel Luchthaven van Kos omgedoopt tot Luchthaven Kos, waardoor het eerstgenoemde lemma een doorschakeling (redirect) werd. Vervolgens heb je links naar dit artikel aangepast, bijv. op Mastichari heb je de oude link vervangen door [[Luchthaven Kos|luchthaven van Kos]].
Ik vind het netjes van je dat je de oude formulering hebt gehandhaafd en voor een |-constructie hebt gekozen, maar eigenlijk was deze bewerking helemaal niet nodig, zoals na te lezen in WP:REP waar staat 'Er is absoluut nooit een noodzaak om een bewerking te maken om een redirect te vervangen door [[doel|redirect]]'. Je hoeft je overigens niet schuldig te voelen, want veel collega's schijnen niet op de hoogte te zijn van deze richtlijn. Een dergelijke wijziging mag wel (behalve bij 'ongelijke redirects') als je het in combinatie met andere verbeteringen doet en ook als de link in een navigatiesjabloon (zoals Navigatie vliegvelden Griekenland) staat.
Met vriendelijke groeten, Bever (overleg) 27 jul 2017 00:29 (CEST)
Montenegro[bewerken]
Excuus. Het artikel staat op m'n volglijst vanwege regelmatig vandalisme en POV, en hier heb ik helemaal niet goed opgelet. U had natuurlijk volkomen gelijk met uw bewerking. WIKIKLAAS overleg 5 aug 2017 22:53 (CEST)
Paleis op de Dam[bewerken]
Beste EBFS,
Ik zag dat je deze bewerking van artikel Paleis op de Dam hebt gemarkeerd als gecontroleerd, zonder hem terug te draaien. Toch was die bewerking geklieder, het versjteerde immers een paragraafkopje. Ik neem het je niet kwalijk, een vergisssing is bij anoniemencontrole gemakkelijk gemaakt, maar ik hoop dat je voortaan nog beter oplet bij dat werk. Keep up the good work!
Met vriendelijke groet, Magere Hein (overleg) 23 sep 2017 18:12 (CEST)
Artikelen 'Kusttram' en 'Tramlijn 11 (Haaglanden)'[bewerken]
Ik zie dat je veel bewerkingen van gebruiker Streettrain op Kusttram hebt teruggedraaid (en ik heb er ook de nodige gedaan). Streettrain heeft ook op Tramlijn 11 (Haaglanden) de nodige aanpassingen gemaakt, maar daar ben ik minder zeker van een algehele terugdraaiing. Ik heb dat op de overlegpagina aangekaart, misschien heb je tijd daar je licht over te laten schijnen? Bedankt, Jan. JanCK Fietser (overleg) 7 okt 2017 15:14 (CEST)
Ter attentie...[bewerken]
Zie de aangepaste link op Wikipedia:Hotlist gewenste artikelen. Om speciale redenen kan ik uw revert op Catalaans onafhankelijkheidsreferendum 2017 niet zelf weer ongedaan maken, ik wil u dan ook bij deze verzoeken om dit zelf te doen. De Wikischim (overleg) 29 okt 2017 11:42 (CET)
Salamander[bewerken]
Beste, ik heb uw terugdraaiing op de pagina Salamander ongedaan gemaakt, aangezien de uitgebreide info die u terugzette te vinden is op de seizoenspagina. Zo staat op de algemene seriepagina nu enkel algemene info over de serie in het algemeen en de gedetailleerde info over het eerste seizoen staat nu op zijn eigen pagina. Mvg, Hethuisanubis4ever1 (overleg) 11 nov 2017 18:48 (CET)
Terugdraaiing[bewerken]
Waarom deze terugdraaiing? (link) Livenws (overleg) 16 nov 2017 19:28 (CET)
- Ik heb twee bewerkingen gedaan, de eerste was toevoegen van tekst, en een tweede bewerking was de tekst aanpassen. Vind je dat de taal niet goed is, of dat volledige stukje er niet in past? Ik heb het eigenlijk van Lijst van premetrostations overgezet. Livenws (overleg) 17 nov 2017 13:57 (CET)
Gemarkeerd als gecontroleerd[bewerken]
Beste, mag ik u erop wijzen dat u deze bewerking, die compleet fout is, hebt gemarkeerd als gecontroleerd: https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Bobbejaanland&type=revision&diff=50389816&oldid=50286587. Wellicht zag je de namen van attracties en dacht je dat het goed was. Dat dacht ik ook, maar als ik eens beter keek was de edit onder het kopje "verdwenen attracties". Ik heb ze teruggedraaid. Just so you know. ;-) Met vriendelijke groeten, Rickie97 (overleg) 19 nov 2017 12:57 (CET)
Meerdere bewerkingen terugdraaien[bewerken]
Beste EBFS,
Fijn dat u helpt bij het bestrijden van vandalisme. Ik zou graag nogmaals willen wijzen op de zeer bruikbare tip (nl. Overleg gebruiker:EBFS#Tip) hierboven over het terugdraaien van meerdere bewerkingen in één keer. Wat ook nog een mogelijkheid is, is de zogenaamde Zeusmodus inschakelen, en dan met de optie 'plaats' (zie aldaar) werken. Met vriendelijke groet, Sint Aldegonde (overleg) 18 mrt 2018 13:56 (CET)
Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]
Hallo! De Wikimedia Foundation vraagt om je feedback in een enquête. We willen weten hoe goed we jouw werk op en buiten de wiki's ondersteunen, en hoe we bepaalde dingen kunnen veranderen of verbeteren in de toekomst. De mening die je met ons deelt, zal directe invloed hebben op het huidige en toekomstige werk van de Wikimedia Foundation. Jij werd willekeurig geselecteerd voor deze enquête, en we willen graag input ontvangen van jouw Wikimediagemeenschap. De enquête is beschikbaar in meerdere talen, en zal ongeveer 20 tot 40 minuten in beslag nemen.
Neem nu deel aan het onderzoek!
Meer informatie over deze enquête is beschikbaar op de projectpagina; daar lees je ook hoe je feedback de Wikimedia Foundation helpt om bewerkers zoals jijzelf te helpen. De enquête wordt gehost door een derde partij; ons privacy statement (Engels) is van toepassing. Op de pagina met veelgestelde vragen vind je meer informatie over deze enquête. Als je hulp nodig hebt, of als je je wil afmelden van toekomstige berichten over deze enquête, stuur dan een e-mail naar WMF Surveys via de 'E-mail een gebruiker' functie.
Hartelijk dank!
Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]
Elke bijdrage aan deze enquête kan de Wikimedia Foundation helpen om je ervaringen op de Wikimediaprojecten te verbeteren. Tot nu toe hebben we slechts van 29% van de Wikimediabijdragers een reactie ontvangen. De enquête is beschikbaar in verschillende talen en neemt ongeveer 20 tot 40 minuten in beslag. Vul nu de enquête in.
Als je de enquête al hebt ingevuld: het spijt ons dat je deze herinnering ontvangt! We hebben het onderzoek zo ontworpen dat het onmogelijk is om te achterhalen wie de enquête (al) heeft ingevuld, dus we moeten herinneringen sturen naar iedereen. Als je je wil afmelden van volgende herinneringen, of van alle enquêtes, stuur dan een email naar WMF Surveys via de 'E-mail deze gebruiker' functie.. Als je vragen hebt, dan kan je die ook via e-mail naar deze gebruiker sturen. Lees meer over dit onderzoek op de projectpagina. De enquête wordt gehost door een derde partij; het privacy statement (Engels) van de Wikimedia Foundation is van toepassing. Hartelijk dank!
Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]
Hallo! Dit is een laatste herinnering dat de enquête van de Wikimedia Foundation zal afgerond worden op 23 april 2018 (07:00 UTC). De enquête is beschikbaar in verschillende talen en neemt ongeveer 20 tot 40 minuten in beslag. Vul nu de enquête in.
Als je de enquête al ingevuld hebt: hartelijk dank! We zullen je niet meer lastig vallen. We hebben het onderzoek zo ontworpen dat het onmogelijk is om te achterhalen wie de enquête (al) heeft ingevuld, dus we moeten herinneringen sturen naar iedereen. Om jezelf af te melden van toekomstige enquêtes: stuur een e-mail naar WMF Surveys met de 'E-mail deze gebruiker'-functie.. Als je vragen hebt, dan kan je die ook via e-mail naar deze gebruiker sturen. Lees meer over dit onderzoek op de projectpagina. De enquête wordt gehost door een derde partij; het privacy statement (Engels) van de Wikimedia Foundation is van toepassing.