Gebruiker:Lars-f-94/Archief 1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is mijn overlegpagina van voor 2010. Voor mijn overlegpagina nu klik hier:

Verwijderingsnominatie Trutjeshoek[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars-f-94, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Trutjeshoek. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090412 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 13 apr 2009 02:08 (CEST)

Rottezoom[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Lars-f-94/Archief 1, ik heb je artikel Rottezoom ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! - C (o) 14 apr 2009 14:58 (CEST)

Nieuw Groevenbeek[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars-f-94,

Uw artikel Nieuw Groevenbeek is voor (directe) verwijdering genomineerd vanwege een vermoedelijke auteursrechtenschending, uw tekst is namelijk exact of afgeleid overgenomen van een website. Ik vraag u vriendelijk het door u aangemaakte artikel in eigen woorden te herschrijven, zodat het duidelijk is dat u de auteur bent. Zie hier meer informatie. Voor vrijgave van teksten kunt u hier meer informatie vinden. Een vrijgave dient u vooraf te regelen. Ook als uw tekst wordt vrijgegeven, kan het artikel alsnog worden genomineerd voor verwijdering. Een artikel dient namelijk te voldoen aan de conventies die zijn opgesteld door de gemeenschap. Een dienstdoende moderator bepaalt of het artikel al dan niet direct wordt verwijderd. Voor vragen kunt u terecht op mijn overlegpagina.

Met vriendelijke groet,

Phasker 28 mei 2009 13:13 (CEST)

Verwijderingsnominatie Hildam[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars-f-94, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hildam. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090414 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 15 apr 2009 02:03 (CEST)

Verwijderingsnominatie De_Hoef_(Noord-Brabant)[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars-f-94, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om De_Hoef_(Noord-Brabant). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090508 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 9 mei 2009 02:09 (CEST)

Arbeidsvoorwaarde[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Lars-f-94, Ik zie dat je net het artikel Arbeidsvoorwaarde hebt genomineerd voor verwijdering, omdat het niet volledig zou zijn. Daar is de verwijderlijst niet voor bedoeld: alle artikelen kunnen immers vollediger gemaakt worden... Alleen als een artikel zo onvolledig is dat het vrijwel geen informatie bevat, kan het verwijderd worden. Dat is bij dit artikel echter zeker niet het geval. De nominatie voor verwijdering is daardoor tamelijk onzinnig, en ik heb deze van het artikel afgehaald. Zou je zelf de nominatie van de verwijderlijst willen schrappen? Alvast bedankt. Fruggo 16 mei 2009 14:20 (CEST)

Wassenaar[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars, zowel Kerkehout als Nieuw Wassenaar zijn wijken van de plaats Wassenaar, net als De Kieviet, Oostdorp, Deijleroord en Rijksdorp en deze horen niet thuis in het gemeente sjabloon. Een overzicht van de wijken kan plaatsvinden op de pagina van Wassenaar zelf. groet Japiot 25 mei 2009 20:36 (CEST)

Beste Japiot, Nieuw Wassenaar is inderdaad een discussie punt. Er staat namelijk een bord Wassenaar als je er door heen rijd. Maar door veel kaarten wordt het als aparte kerngezien. Kerkehout daarin tegen wordt door Google earth en TomTom gezien als aparte plaats. volgens google earth heeft het ook een afwijkende postcode. Zoals ik net al zei over nieuw Wassenaar heb je misschien gelijk maar over Kerkehout zeker niet. GroetLars-f-94 26 mei 2009 15:22 (CEST)

Je hebt gelijk japiot ik heb het opgezocht in plaatsen in zuid-holland daar worden Nieuw wassenaar, Kerkehout, Oud wassenaar en de kievit als wijken gezien, Maar Rijnsdorp als buurtschap, vreemd.~maar ik verander het wel Lars-f-94 6 jun 2009 18:52 (CEST)


IJmuiden[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo, ik zie steeds dat je de pagina IJmuiden aanpast. Een stad is een stad, en stadsrechten zijn niet meer van deze tijd. Lees ook de pagina 'stad'. --iJelle 9 jun 2009 17:01 (CEST)

  • Ja maar om verwarring te verkomen, zodat niet iemand denkt dat ijmuiden al sinds 1300 een stad was, want dat is zeker niet zoLars-f-94 9 jun 2009 17:36 (CEST)
Dan kunnen ze onder het kopje 'Geschiedenis van IJmuiden' kijken, dit hoeft niet in de eerste zin te staan. --iJelle 9 jun 2009 17:52 (CEST)
Mee eens Lars-f-94 9 jun 2009 17:55 (CEST)
Oke, bedankt voor je begrip. Succes op Wikipedia! --iJelle 9 jun 2009 20:31 (CEST)

Artikels[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Lars-f-94, Ik zag je enkele artikelen aanmaken over buurtschappen/gehuchten. Bv [1]. Daarbij is mijn verzoek of je in het vervolg enkele dingen anders zou kunnen doen? Het coördinatensjabloon is niet gewenst om bovenin artikelen te staan, er is afgesproken onderaan bij de navigatiesjablonen deze te plaatsen. Betreft het beginnetjes-sjabloon, dit voegt een artikel waarop het is toegevoegd toe aan een datum-categorie en een onderwerp-categorie om een duidelijk overzicht te hebben van welke onderwerpen en welke leeftijd er aan beginnetjes zijn. Nu moeten andere gebruikers jou toevoeging corrigeren omdat het nu in de algemene categorieën terecht komt waar ze niet thuishoren. Dus graag de parameters invullen alsjeblieft. Tussen de sjablonen onderaan en categorieën staat normaliter een witregel (voor de overzichtelijkheid)(voor het geval je deze kocht tegenkomen, de defaultsort wordt tot de categorieën gerekend en niet tot de sjablonen). Bij voorbaat dank! We proberen door de zelfde structuur overal de opzet van de pagina's voor gebruikers overzichtelijk en eenvoudig te houden. Groetjes - Romaine (overleg) 14 jun 2009 13:57 (CEST)

Bedankt romaine, ik maak graag artikelen aan maar de opmaak verschilt per gebruiker erg, dus ik wist niet zo goed waar ik wat moest plaatsen, maar bedanktLars-f-94 14 jun 2009 14:01 (CEST)
Hallo Lars, Mocht je meer willen weten, vraag het me gerust. Ik hou een beetje bij wat de wensen en gebruiken zijn van de gemeenschap. Groetjes - Romaine (overleg) 14 jun 2009 17:51 (CEST)

kaartje[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars, ik ben zo vrij geweest op Tempel (Reeuwijk) het gemeenteplaatje in de infobox te integreren. Anders zweeft is ergens. groet Japiot 14 jun 2009 14:37 (CEST).

Ik zie dat je het bij Middelburg al gedaan hebt, en ook nog met tekst. Prima. Japiot 14 jun 2009 14:40 (CEST)
ik verander het overal wel even, alleen ik kan geen kaartjes in gallery's zetten zie Reeuwijk-Dorp, dat heb ik bij onder andere Langeweide ook niet gedaan.Lars-f-94 14 jun 2009 14:42 (CEST)
Lukt mij ook niet, ik probeer nog wel wat. Japiot 14 jun 2009 15:04 (CEST)

Archief[bewerken | brontekst bewerken]

Ha, Lars, je hebt een oude overlegpagina van jezelf in de artikelruimte geplaatst. Ik heb er nu een subpagina in je gebruikersruimte van gemaakt onder de titel Gebruiker:Lars-f-94/Archief 1. Je kunt die titel zelf aanpassen als je wilt. Groet - Advance 14 jun 2009 15:47 (CEST)

Ik heb gelijk ook de link naar je archief bovenaan gerepareerd. 🙂 Groet, Phasker 14 jun 2009 15:49 (CEST)
bedanktLars-f-94 14 jun 2009 15:49 (CEST)
Nog een kleine tip: als archief 1 te vol wordt kun je desgewenst archief 2 aanmaken op dezelfde manier als Advance heeft gedaan. Archief 2 wordt dus Gebruiker:Lars-f-94/Archief 2. Groet, Phasker 14 jun 2009 15:51 (CEST)
okee zal ik doen.Lars-f-94 14 jun 2009 16:05 (CEST)

Thumb[bewerken | brontekst bewerken]

Bedankt voor je geografische bijdragen. Zou je aub geen thumb willen gebruiken binnen een infobox? Bij een afbeelding in een infobox hoort een ondertitel (gebruik daarvoor bv |image= en |caption=). Michiel1972 15 jun 2009 22:50 (CEST)

Okee zal ik voortaan doenLars-f-94

Margaret of Magrette[bewerken | brontekst bewerken]

Magrette

Beste Lars-f-94, mijn complimenten voor het werk dat je doet aan alle buurtschappen. Over één heb ik een informatieve vraag. Ik ben benieuwd wat je bron is voor de bewering dat Magrette ook bekend staat als Margaret. Dat feit is voor mij namelijk volledig nieuw en ik ken Zeeuws-Vlaanderen best aardig. Internet gaf helaas ook geen treffers die je toevoeging ondersteunen. Met vriendelijke groet, Guusb 16 jun 2009 21:17 (CEST)

Ik heb een atlas de Winkler Prins Gezins Atlas (redelijk veroudert, maar de liggingen kloppen in ieder geval) en daar in stond Margaret i.p.v Magrette waarschijnlijk is de naam een nogal verouderd. Misschien kunnen we beter in het artikel zetten dat de buurtschap vroeger ook wel eens Margaret werd genoemd, Mee eens?Lars-f-94 17 jun 2009 17:42 (CEST)
Beste Lars, mijn verzoek is om met plaatsing daarvan tot na zaterdag te wachten. Ik ga dit weekeinde een keer naar de Zeeuwse Bibliotheek en zal kijken of ik daar iets kan vinden over de herkomst van de naam Magrette en het voorkomen van de variant Margaret. Zoeken naar een Margarethapolder in de gemeente Terneuzen leverde alleen informatie betreffende een gelijknamige polder en natuurgebied bij het buurtschap Griete. Die naam is in ieder geval nu wel duidelijk. Guusb 17 jun 2009 20:10 (CEST)
Ik zie dat je het al geplaatst had. Mijn weekendplannen zijn gewijzigd, dus ik zoek het later wel een keer uit. Overigens ontdekte ik in het sjabloon voor Hulst ook een mij onbekende en niet op internet terug te vinden buurtschap met de naam Margret. Die zal ik bij het te doene onderzoek maar meteen meenemen. Met vriendelijke groet, Guusb 19 jun 2009 15:25 (CEST)
Margret (dus in Hulst) ligt volgens mijn atlas aan de Margaretsedijk iets ten oosten van Rapenburg Het zijn kleine huisjes in lintbebouwing vorm.Lars-f-94
Mooi gevonden en je hebt meteen de oorsprong van de naam ook! Ik zou overigens niet gaan linken naar Rapenburg, maar naar Stoppeldijk of Vogelwaarde. Lees dat maar even. Voor het overzichtelijk houden van de discussie heb ik je commentaar wat naar rechts gezet, anders lijkt het alsof Japiot op dit stukje reageert. Met vriendelijke groet, Guusb 25 jun 2009 20:18 (CEST)
Magrette staat in mijn 1:25000 atlas, tussen Spui en Vaartwijk (bestaat nog niet). Japiot 21 jun 2009 12:22 (CEST)


Axelsche Sassing

Ik zie nu ook dat je de Axelsche Sassing aan het navigatiesjabloon hebt toegevoegd. Die buurtschap is echter inmiddels volledig gesloopt, inclusief de boerderij van mijn grootouders, om ruimte te maken voor nieuwe industrie, zie bijv. [2]. Dat is dus meer iets voor verdwenen buurtschappen dan voor het navigatiesjabloon met de bestaande buurtschappen. Met vriendelijke groet,

Axelsche Sassing, kan kloppen. Ik heb een verouderde atlas ik kijk naar de namen die erin staan en voeg ze aan het gemeentesjabloon, als ik later het artikel gaan aanmaken, kijk of het nog wel een buurtschap is. Dus Vandaar..Lars-f-94 17 jun 2009 17:42 (CEST)
Dat lijkt me logisch. Zo vaak verdwijnen er geen buurtschappen in Nederland. Guusb 17 jun 2009 20:10 (CEST)
Deze plaats bestaat niet meer. Wel nog op een kaart van 1941 en vreemd genoeg ook nog op de lijst met reclame-bagger. Japiot 21 jun 2009 12:22 (CEST)
Beste Japiot, dat is niet zo vreemd. Pas in 2008 zijn de laatste woningen gesloopt. Guusb 21 jun 2009 12:46 (CEST)

Namen molens[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Lars,

Ik zie dat je actief bent met de molens van Moerkapelle, vooral met de naamgeving van de molens. De dubbel namen die je echter in de titels zet zijn echter niet handig, het maakt de molens minder vindbaar. Het is veel handiger de bijnamen gewoon alleen als feit in het artikel te zetten en eventueel een redirect aan te maken. Akoopal overleg 22 jun 2009 23:15 (CEST)

gedeeltelijk mee-eens bij Molen nummer 7: de Platluis is eht beter om er molen nummer 7 van te maken want platluis was maar een bijnaam voor de molen. Maar bij Molen nummer 5: de Oorsprong en Molen nummer 6: de Aalsmeerse Molen zijn dat wel de officiele namen. als ik er Molen de Oorsprong en de Aalsmeerse molen van maak, wordt het weer ontduidelijk welke molen ik bedoel. En als ik er molen nummer 5 en molen nummer 6 van maken worden ze weer door de war gehaald met molen nr.5 en molen nr.6, dus ik zeg molen nummer 7:de Platluis veranderen, de andere twee mogen blijven. Zonder commentaar verander ik het woensdag de 24e. Lars-f-94 23 jun 2009 15:27 (CEST)
Hoi Lars, om eerlijk te zijn ben ik met de namen molen nummer x ook al niet gelukkig omdat dat feitelijk kan slaan op elke groep of gang molens die er geweest is. Bij de Schermer had je bijv. ook molens met een nummer als naam.
Ik zou zelf voorstellen om wel gewoon te gaan naar 'De Oorsprong' en 'Aalmeerse Molen'. Beide namen zijn gewoon uniek en het handigste. Als er meer zouden zijn met dezelfde naam kan er gewoon een DP komen. Voor de rest zou ik kiezen voor 'Polder Honderd Morgen molen X'. Voor 5, 6 en 7 laat ik het even aan jou over of je deze naam kiest en de andere een redirect maakt of andersom. Dubbele namen zijn zoals ik al zei wat mij betreft ongewenst.
Daarnaast is het misschien handig om je lijsten onder 'zie ook' te vervangen door een navigatiesjabloon als op Poldermolen E onderaan. Dat ziet er mijn inziens wat netter uit, wil ik je wel mee helpen indien nodig. Akoopal overleg 23 jun 2009 20:16 (CEST)
Goed Idee ik verander het wel.Lars-f-94 23 jun 2009 20:22 (CEST)
Beste Lars, ik heb de titelwijziging van Molen de Platluis terug gedraaid. Door knippen en plakken gaat de geschiedenis van een artikel verloren. Aub in de toekomst de knop titelwijzigen gebruiken, of anders via Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikelverplaatsen dit regelen. Bij voorbaat dank, Taketa (overleg) 23 jun 2009 21:34 (CEST)
Ik wilde eerst ook de titel op die manier veranderen, maar er bestond al een doorverwijspagina met die naam, dus het lukte nietLars-f-94 24 jun 2009 19:34 (CEST)
Dan moet je het via de verzoekpagina doen die Taketa gaf. Verplaatsen met copy/paste is in strijd met de GFDL. Akoopal overleg 24 jun 2009 23:01 (CEST)

Tragel (buurtschap)[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars, Bedankt voor het artikel over Tragel (nostalgie, ik ben er geboren). Eigenlijk is er maar een manier hoe de Tragel aan haar naam komt. Alleen gaat het via via. Vroeger liep er een zeearm, het Nieuwerhavense Gat, en die werd eind 18e eeuw geleidelijk ingepolderd. Daarnaar verwijst nog het toponiem Dam ten noorden van Schoondijke. Wat over bleef was een uitwateringskanaal, in de volksmond Tragel genoemd. De grillige bochten in de loop van dit vaartje volgen de zuidelijke oever van het voormalige zeegat.

Deze Tragel is natuurlijk vernoemd naar de verlaagde kade, die langs deze vaart liep en waarover mogelijk een jaagpad liep. Later is die naam op de buurtschap overgegaan, daar deze bestond uit huisjes langs de Tragelweg. Zo hebben we Tragel-West en Tragel-Oost, gescheiden door genoemde Dam.

Met vriendelijke groet, Fred 28 jun 2009 14:58 (CEST)

Bedankt fred, voor je informatie, ik zal proberen een duidelijk naamsverklaring in het artikel te vermelden. Als je nog meer fouten ziet in mijn artikelen gewoon verbeteren. Ik kom namelijk niet uit deze streek zoals op mijn gerbuikerspagina te zien is. Ik heb als bron het Zeeuwse archief, en ik schrijf dan op wat mij het beste lijkt, vandaar.Lars-f-94 28 jun 2009 16:00 (CEST)

Slik[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars, slik is (in Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden) de aanduiding voor een stuk grond dat weliswaar bij eb droogvalt, maar waarop geen plantengroei is en dat ook geen zandstrand is. Er wordt gesproken over een/het slik zonder dat de toevoeging "stukje" nodig is. Hetzelfde geldt voor een/het schor, een stuk buitendijkse grond waarop wel plantengroei is. Een volgende keer hoef je dit dus niet meer als "spelfout" aan te passen. Met vriendelijke groet, Guusb 5 jul 2009 21:55 (CEST).

okee duidelijk. Zal niet meer gebeuren Lars-f-94 5 jul 2009 23:04 (CEST)

Isabellahaven[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Lars, je blijft lekker doorgaan met je artikelen. In het hierboven genoemde heb je echter de wijk "Haven" van het Belgische dorp Boekhoute beschreven. Het gedeelte langs het Olmendijkje is de Nederlandse buurtschap Bouchauterhaven. Isabellahaven ligt iets ten noordwesten van de wijk Haven aan de Boechouteweg en de Dijckmeesterweg (N680). Kijk voor meer informatie ook eens op deze site, al vermoed ik dat je die wel kent. Met vriendelijke groet, Guusb 8 jul 2009 19:47 (CEST)

Heb verbetert, ook bedankt voor de verwijderering van de wiu, nu is het artikel duidelijk. Lars-f-94 8 jul 2009 23:08 (CEST)

Copyright[bewerken | brontekst bewerken]

G'day. Gisteren kwam ik op Mauritsfort een stuk tekst tegen dat rechtstreeks was overgenomen van Provincie Zeeland - Cultuurhistorisch Informatiesysteem. Het is, ik zou bijna zeggen uiteraard, niet toegestaan stukken tekst over te nemen zonder toestemming. Je kunt de gebruikte tekst wel gebruiken voor artikelen, maar dan dien je het in eigen woorden te omschrijven en een bronvermelding te plaatsen. Bij Mauritsfort heb ik dat nu gedaan, mocht je ook bij andere artikelen teksten hebben overgenomen hoop ik dat je het aan gaat passen. ♠ Troefkaart 30 jul 2009 16:36 (CEST)

Zal ik doen, ik dacht dat het openbare info wasLars-f-94 30 jul 2009 23:40 (CEST)
OK, ik begrijp je vergissing en gezien je verder prima werk met o.a. buurtschappen in Zeeuws-Vlaanderen (ze hebben er daar wel veel van, hè? ;) ) dacht ik al niet dat je het met opzet gedaan had. Als de info openbaar is, zoals Wikipedia, mag je teksten overnemen, maar ook dan moet je een bronvermelding plaatsen. Overigens is het Cultuurhistorisch Informatiesysteem een prima bron die je zeker kunt gebruiken, en dankzij dit voorval heb ik ontdekt dat er nog meer info in staat dan ik wist, dus wat dat betreft: bedankt. ♠ Troefkaart 31 jul 2009 09:41 (CEST)

Rheden[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Lars. Het kaartje van de gemeente Rheden met de CBS-wijkindeling van het dorp Rheden stond op een wat ongelukkige plaats bij "Overige kernen". Bij het aanpassen van het artikel op diverse punten en verbeteren van de lay-out heb ik dat kaartje weggelaten, mede omdat in de infobox al wordt verwezen naar de door jou gebruikte CBS-indeling. Als je op die link klikt, zie je niet alleen dit ene kaartje maar ook die van de ander wijken van de gemeente Rheden. Met vriendelijke groet, Encyo 23 sep 2009 16:24 (CEST)

Het stond er inderdaad een beetje slordig bij. Ik had het bijgevoegd omdat ik dat bij de andere kernen ook had gedaan. Met vrienderlijke groet, Lars-f-94 23 sep 2009 16:57 (CEST)

Redirects[bewerken | brontekst bewerken]

Geachte Lars-f-94, zou u voor u een in uw ogen ongewenste redirect ter verwijdering nomineert zich er eerst van willen vergewissen dat de redirect in kwestie niet in gebruik is? En indien wel, zou u dan die links eerst willen fixen? Een voorbeeld: Duitsland (wijnstreken) wordt op dit moment nog op zeven pagina's gebruikt. Bij voorbaat dank voor uw medewerking en met vriendelijke groet, Wutsje 29 sep 2009 22:35 (CEST)

Daaraan toegevoegd: ik ben er niet zeker van dat je recente bijdragen zin hebben. Zie svp ook Wikipedia:Redirect. De meeste redirects staan niemand in de weg. Door het massaal nuweg nomineren van redirects die géén onzin zijn, zoals bijvoorbeeld door Wutsje hierboven genoemd (ik kan er nog 20 uit je recente bijdragen plukken) bezorg je medegebruikers veel werk. Ik zou je willen aanraden om er dus mee te stoppen. Niels? 29 sep 2009 22:43 (CEST)
Ik heb je wijzigingen teruggedraaid (voorzover dat nog niet gedaan was), omdat ik het met een groot gedeelte niet eens was. Ik zou je willen aanraden relaxed om te gaan met redirects: ze vragen nauwelijks schijfruimte en de bemoeienis die je ermee hebt door nomineren etc. genereert al meer druk op de servers dan een bestaande redirect in jaren zal genereren. Mocht je nog bezwaren hebben tegen specifieke redirects, dan zou ik je willen vragen ze via de reguliere verwijderlijst te nomineren, op die manier is er ruimte voor argumenten jouwerzijds en van andere gebruikers. Met vriendelijke groet, Niels? 29 sep 2009 23:00 (CEST)
Ja ik begrijp het, maar ik vond de meeste redirects erg wezenloos zoals van Groningen (Stad) naar Groningen (stad), goud (metala) en goud (edelmetaal) naar goud. Deze zijn echt nergens goed voor.Lars-f-94 30 sep 2009 16:53 (CEST)
De door u genoemde voorbeeldlinks zijn samen op 23 pagina's in gebruik. Dan vervullen ze dus een functie, "wezenloos" of niet. Wutsje 30 sep 2009 17:01 (CEST)

Overleg gebruiker:IJelle[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi Lars-f-94. Ik heb je nuweg-nominatie van de overlegpagina van IJelle ongedaan gemaakt, aangezien het geheel niet erg is dat er een lege overlegpagina daar staat. Daarnaast zou, wanneer de pagina verwijderd wordt, de geschiedenis niet meer zichtbaar zijn. Groet, Pompidom 23 okt 2009 16:53 (CEST)

Ja okee dat is goed. Lars-f-94 24 okt 2009 10:53 (CEST)

Hontenisse[bewerken | brontekst bewerken]

Je schiet goed op met alle buurtschappen in Hontenisse - prima!

Dank je wel, leuk om te horen Lars-f-94 26 nov 2009 19:12 (CET)