Overleg gebruiker:Amarant

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ideetje: we zouden ook aan iets als Magazijn kunnen denken, een plaats waar nuttig, maar nog niet aan een artikel te koppelen materiaal tijdelijk kan worden opgeslagen, tot iemand het voor een artikel kan gebruiken. (in feite dus een rijtje links naar nog niet in het systeem ondergebrachte 'kastplanken'). Ik bedoel, je komt wel eens per ongeluk op een vreselijk goeie site met vreselijk goed materiaal. Maar je hebt even geen tijd om het copyright nu al precies uit te pluizen, of je weet hem de volgende dag niet meer te vinden, of je wilt de mening van een ander erover horen, of wat dan ook - op z'n minst zou je dan de URL met verklaring even moeten kunnen wegzetten. Hetzelfde geldt natuurlijk als je materiaal wel kunt copieren, maar je moet de feiten er nog uithalen, of een citaat, enz enz. en je wilt het even kwijt, bijvoorbeeld als je lunchpauze erop zit. Idee of geen idee? -- Amarant

Allicht het proberen waard. Of het wat wordt, moet je natuurlijk afwachten, misschien dat er van alles in zo'n pagina komt zonder dat er ooit iets uitgaat. Maar 'niet geschoten is altijd mis'. Andre Engels 09:59 22 oct 2002 (CEST)

Ik zie dat je Lachmon hebt veranderd in een redirect naar Jagernath Lachmon. Goed idee. Echter, mocht je zoiets een volgende keer weer doen, dan is het wellicht beter de "Verplaats deze pagina" optie te gebruiken. Dat heeft als voordeel dat:

  • De bewerkingsgeschiedenis mee verplaatst wordt (is vaak duidelijker, niet veel mensen zullen de bewerkingsgeschiedenis in een redirect zoeken)
  • Met 1 actie de nieuwe pagina wordt aangemaakt, met de tekst van de oude, en de oude in een redirect wordt veranderd. Minder werk dus (al was daar in dit geval niet echt sprake van omdat je toch sowieso de volledige tekst opnieuw schreef).

Geen kritiek natuurlijk, gewoon even een opmerking. Andre Engels 09:59 22 oct 2002 (CEST)

De nieuwe functies moeten nog even wennen, opmerking gewaardeerd. Wat betreft het verwijderen van links naar te verwijderen (wiki)pagina's - dat had ik vergeten af te maken; bedankt dat je de rommel achter me hebt opgeveegd -- Amarant

Ben je met een bot bezig voor die kaarten Amarant? Het gaat zo snel. Giskart 09:43 5 nov 2002 (CET)

Nee, helemaal eigenhandig. Gisteravond herinnerde ik me opeens dat ik de hele serie die ik nu heb ingevoerd al maanden geleden zelf had gedownload. En van m'n eigen pc met gaat het met breedband best goed. Het zijn niet alle landen, zoals je ziet, maar dat moet dan maar in een tweede ronde. Ik geloof dat ik de vlaggen ook nog in een la heb, dus hou je vast.
Er zijn wel twee dingen misgegaan: de eerste twaalf-of-zo pogingen mislukten, dus die zal Brion een keer moeten schonen. Verder raakte e.e.a. een keer helemaal in de knoop en werd heel mysterieus de Biografiepagina helemaal gewist. Ik heb geen recente cacheversie meer, voorzover ik nu kan zien. Help! Iemand? -- Amarant
Welke pagina is dat precies? Ik heb ook niks in mijn cache, maar er is goede kans dat google nog wat heeft (al is het dan vrees ik niet al te recent) Andre Engels 10:38 5 nov 2002 (CET)
Het was de Biografielijst. Google gaf alleen de lege pagina. Maar ik heb de wijzigingspagina kunnen gebruiken voor de reparatie. -- Amarant

"Geen e-mailadres gekend voor deze gebruiker" Kan je een emailadres opgeven a.u.b.? Ik zou iets willen vragen buiten wikipedia Giskart 18:45 9 nov 2002 (CET) giskart AT wikipedia.be


Over jouw vraag bij trein: Bij mij gaat het normaliter goed, maar als ik het window kleiner maak komt de foto over de tekst heen. Het kan dus komen door je schermresolutie. Ik heb 1024x768. Tijd om jezelf te verwennen met een groter scherm misschien Amarant? Maar het is ook in te stellen via Bureaublad, klik ergens op een leeg plekje met je rechter muisknop. Maar eigenlijk is het niet netjes dat het gebeurt, het komt door hoe (bij mij dan) I.E. explorer omgaat met plaatjes die eigenlijk te groot zijn voor het window. Elly 29 mei 2003 07:57 (CEST)

Je veronderstelling klopt, Elly; het zijn de schermresolutie én de afmeting van het scherm. Als ik de resolutie op 1024x768 instel staat alles er goed op, maar zijn de letters zo klein, dat ik al gauw het idee heb naar een mierenhoop te zitten kijken. Mijn monitor is nu 4 jaar oud en begint af en toe wat te flikkeren, dus zal ik met een paar maanden wel een nieuwe moeten aanschaffen. Ik was inderdaad van plan me dan te 'verwennen' met een mooi formaat (waarschijnlijk LCD-)scherm. Vanwaar akte. Groeten, Amarant 30 mei 2003 07:36 (CEST)

Amarant, Zonet zag ik weer een onzin artikeltje, Griekse. Ik heb het gelijk op de lijst van te verwijderen pagina's gemikt, maar eigenlijk zou ik er voorkeur voor hebben als sysop zelf zo'n artikeltje te kunnen verwijderen. Is dat mogelijk? TeunSpaans 3 jun 2003 08:57 (CEST)

Zeker wel Teun, we kunnen nog wel iemand erbij gebruiken (zie ook Wikipedia:systeembeheerders) en ik heb er persoonlijk geen enkel bezwaar tegen dat jij sysop zou worden. Maar aangezien Wikipedia zoals je weet democratische principes huldigt zal ik je verzoek op Wikipedia:aanmelding_systeembeheerders zetten. Amarant 3 jun 2003 10:53 (CEST)

Was erg benieuwd wie en wat er als eerst na mezelf er iets plantte. Ezel 1:34 4 juni 2003 (CEST)


Ik zie dat je de tabel opmaak mbt tot plaatjes naar een ander formaat omzet. Is hier een of andere zinnige standaard voor? (scheelt jou weer werk ;-) ) Arent 13 jun 2003 00:50 (CEST) Dezelfde vraag ten aanzien van de bibliografie vermeldingen. Steeds als ik een biografie in handen heb maak ik de eerste regel standaard. Is hier een standaard notatie voor?

Arent 13 jun 2003 01:04 (CEST)

Ja hoor, heel simpel: je draait de td/tr-codes om en plakt de titel onder de foto in italics achter de link van de foto, met <br><nowiki> ertussen. Dan krijg je: <nowiki><table align=left (of center of right)><tr><td>[[Afbeelding:foto]]<br>''titel (indien nodig'' </td></tr></table>
De tekst zet je onder de foto bij align=right, en boven de foto bij align=left. Een kind kan de was doen...Er ligt nog wat in de wasmand trouwens, dus als je zin hebt...anders ga ik morgen wel verder.
Voor de biografieën zijn geen echte standaard notaties, maar algemeen zetten we naam, geboorte/overlijdensdata, functie/beroepen belangrijkste reden(en) voor bekendheid/beroemdheid in de eerste alinea, zoals bij Hitler bijvoorbeeld. De rest van de info. kun je ofwel chronologisch opbouwen, of per thema aanpakken. Indelen in paragrafen. Bij veel info., bijvoorbeeld meer dan een halve bladzij, duidelijke koppen maken. Dat werkt goed en leest prettig. Tot morgen, Amarant 13 jun 2003 01:34 (CEST)
O jee, dat komt van dit late uur....je zei bibliografieën! Nee, geen standaard notaties, alleen: zet ze ajb net als externe links onder een streep onderaan, of op de overlegpagina. Persoonlijk vindt ik trouwens dat het gebruik van standaard middelen als internet en encyclopedieën niet vermeld zou hoeven worden. Daar moeten we het eigenlijk binnenkort eens over hebben met iedereen. Amarant 13 jun 2003 01:34 (CEST)

N.a.v. uw bericht over Wijdenes en Atlascartografie:

In het NTvW is geen verwijzing naar een copyright te vinden en dan is in het algemeen overname met bronvermelding toegestaan. Het artikel over atlascartografie is van mijn hand, dus daar hoeft u zich (bent u daar webmaster of zoiets?) geen zorgen over te maken. Groet van wvanrosm-at-tiscali.nl.
P.S. Ik hoop dat dit bericht aldus tot u komt, want een andere manier kon ik op deze webpagina's niet ontdekken. 18 jun 2003 19:45

Ok, dan kan het gelukkig blijven staan. Ik ben trouwens een z.g. 'sysop' hier, één van de mensen die hier al een langere periode aan meewerken en bevoegdheid hebben om wat meer 'administratieve' handelingen te kunnen doen. We hebben geen bestuur of directie of zoiets. Op gevallen van vandalisme, auteursrechten- en objectiviteitskwesties en dergelijke kan iedereen reageren; de meeste vaste medewerkers voelen zich verantwoordelijk en doen dat dan ook.
De overlegpagina's van een gebruiker, zoals deze, zijn trouwens precies waar u moet zijn om iemand persoonlijk aan te spreken. U had eventueel ook op uw eigen (ip-nummer)overlegpagina kunnen reageren. Inloggen onder een naam geeft een gebruikers- en overlegpagina bij die naam; dat werkt wat herkenbaarder. Ook elk artikel heeft zo'n pagina, bedoeld voor overleg over het betreffende artikel, dat spreekt voor zich. Ach,het went vanzelf allemaal. Een beetje rondneuzen op de info.pagina's zal wel helpen en vragen staat vrij. Nog veel plezier hier! Amarant 18 jun 2003 21:11 (CEST)

De pagina's
Fred Kaps (1926-1980) (0 bytes) en
Peter Pit (1933-1999) (0 bytes)
kunnen worden verwijderd omdat ze zijn vervangen door pagina's met dezelfde naam maar zonder die jaartallen (de vierkante haken zijn verplaatst om de trefwoorden identiek met reeds bestaande te laten zijn). In de index keren ze telkens terug.

Groet, wvanrosm-at-tiscali.nl 20.6.03 19.55 h

wvanrosm, welkom. Tip: In dit soort gevallen kan de functie 'verplaats deze pagina' gebruikt worden - dan gaat ook de historie en eventueel overleg vanzelf mee naar de nieuwe pagina naam. Ik zet de genoemde 2 artikelen op de lijst van te verwijderen pagina's. TeunSpaans 20 jun 2003 20:49 (CEST)


Hai. Als ik dit zo zie wordt r niet heel vaak gereageerd (op Overleg (Amarant)), maar goed. Ik las je stukje bij de 'Friese' Wikipedia, die stelt (nog?) niet zo veel voor. Ik ben net als u n stadsfries zeg maar, maar heb je goede en goedbedoelde stukje aldaar geprobeerd ook in t Fries weer te geven. Ook heb ik n e-berichtje doen uitgaan naar de Fryske Beweging..Misschien helpt dat? En anders moeten 'se' t maar bekijke:-) Ik had veel moeite van uit daar bij dit Overleg Amarant te komen: lukte (mij) dus niet, maar via de NLwiki uiteindelijk wel weer. Volgens mij had u laatst ook al s even gereageert/n berichtje naar mij (binnen NLwiki) gestuurd. Die berichtjes kan ik nu weer niet terugvinden, maar goed. Hoi,

Baudouin

Bedankt voor t bedanken, op syn Frysk noch wol..:-) Wat n gedoe zeg: ik bleek ineens niet 'aangemeld' te zijn, terwijl ik toch 'wachtwoord onthouden' had aangekruist, ging tot nu toe ook goed. Maar goed, ja, dat was ik ja, Baudouin, en dan geeft 'ie' in de Fryske Wikipedia ineens mijn IP-adres bloot?? Nou ja, ik leer nu n beetje html hierdoor, k heb (nog) niet n pagina gevonden waar dat wordt uitgelegd, maar ik kijk gewoon stiekum af:-) Mooie (bij-)naam trouwens; Amarant;-) Doeg,

Baudouin<i>

Ik zag nu dus pas dat r n verschil bestaat tussen Overleg gebruiker: en Gebruiker:, ik vind dat trouwens erg warrig, maar wat heeft de voorkeur voor t schrijven voor stukjes als dit en waar dient die andere dan voor ?

Hoi. <i>Baudouin:-)

Goeie! Ter verduidelijking: meestal gebruiken we de overlegpagina van de gebruiker om overleg te plegen met de gebruiker :). Zo simpel als dat. De gebruikersspagina is meer voor de gebruiker zelf, om iets over zichzelf te schrijven, dingen te parkeren, de eigen bijdragen te noteren e.d. Overigens, we kennen hier erg weinig echte regels, dus fiel dy fry! Elk artikel heeft ook een overlegpagina, die bedoeld is voor overleg over dat artikel. Ook logisch. Voor onderwerpen die niet op een overlegpagina passen kun je altijd een aparte overlegpagina aanmaken op Wikipedia:Overleg_ gewenst. Groetjen, Amarant 3 aug 2003 02:52 (CEST)

Ach ik dacht laat ik s langs overleg Amarant surfen et voilà daar staat n stukje voor mij! :-) [ik dacht dat dat dan op mijn overlegpagina 'moest' -en dan komt r bovenaan;drissenieuwbrichvoru, zodagge geattendeerd wordt..]
Ah bon! Tank je foar de tips, beetje bij beetje kijk ik ook naar uitlegpagina's alhoewel beetje understate is:-) Tsja t blijft lastig want ik ben dan weer geboren in Amsterdam, en overal en nergens (noorden) Nederlandstalig opgegroeid :-) Tip: misschien kun je de Fryske Academie, de Afûk, en de F.N.P. ook aanmailen; ik ben geen echte Friesist (alhoewel sommigen [niet volledig ten onrechte] al bang waren van wel.
Vous, vous êtes gentille:-) , en daar komen ze : til til til til Baudouin 5 aug 2003 01:09 (CEST) :-)

Ik vind het prettiger en het lijkt me ook beter om woord en wederwoord bij elkaar op één bladzij te zetten. De Fryske Akademie heb ik trouwens ook al eens aangeschreven, nog zonder resultaat; de Afûk kende ik nog niet, bedankt voor de tip. En til til til til??? Dat is me te Fries ;) Amarant 5 aug 2003 02:34 (CEST)

  • Vond je leuk, stukje over Solse Gat ?:-) , of zegtj persoonlijk niet zo veel:-)
  • Wêr skriuwst sels oer ?
  • Ik heb niet de indruk dat er ook maar iets gebeurt op die Frieze.Klopt?
  • Ik heb de indruk dat jij de enige bent als 'achtergrondredacteur' of hoe zeggen jullie dat, Sysop?, bij die Frieze? Klopt?

Baudouin 5 aug 2003 04:32 (CEST) Wêr skriuwst sels oer ?


Beste Amarân ;-) Ik heb niet de indruk dat er ook maar iets gebeurt op die Frieze. Ik heb nog wat vertaalpogingen gedaan en enige opzetjes. Ik denk dat het duidelijker moet hoe men het moet doen, wat het is, en het in eerste instantie bij Frieze onderwerpen moet houden, gok ik...wie weet ?? Ik heb de indruk dat jij de enige bent als 'achtergrondredacteur' of hoe zeggen jullie dat, Sysop?, bij die Frieze?
Ik leg mij trouwens verder nergens op vast !

Groetnisse, Baudouin 5 aug 2003 06:48 (CEST)

Nee, de Friezen zijn dol op kievitseieren, maar nog niet op hun Wikipedia. Die opzetjes en aanmoedigingen (nogmaals dank!) helpen nu nog niet, maar wie weet; ik geef de moed nog niet op. En nee, ik ben niet de enige 'achtergrondredacteur', sterker nog: de Friese Wikipedia is er voorzover ik weet gekomen op initiatief van Walter (Giskart) en hij is ook ambassadeur ervan, tot een Fries het overneemt. De Friese Wikipedia heeft eigenlijk nog geen sysop. Misschien kun je zeggen dat Walter interim-beheerder is en ik rommel een beetje om te helpen. Groeten, Amarant 11 aug 2003 00:11 (CEST)

Dank je voor je bijval bij de vork en hulp met kwaliteit. De aanvullingen bij oliecrisis zijn vooral heel mooi, ik wist niet dat het zo erg was eigenlijk. Elly 21 okt 2003 18:31 (CEST)


Dank je wel voor de vriendelijke begroeting. Bist dou ek Frysk? Litsehimmel 3 nov 2003 23:55 (CET)

Graag gedaan. Mijn mem wel (út Snits), mijn heit niet, dus half, zeg maar, Ik spreek en schrijf de taal niet, versta en lees 't gebrekkig, maar de pompeblêden laten me niet helemaal onberoerd. Doe af en toe iets op de Friese wiki waarbij ik niet hoef te schrijven. Je vraag doet me vermoeden dat je er al op hebt rondgekeken (?) Amarant 4 nov 2003 00:45 (CET)
Wel rondgekeken, mar net kinne skriuwe. Mien Frysk is net gut genog. Ben zelf half Brits (met Celtic en Indiaans) en half Frysk/Fransk/Duuts/etc. Wat ze in Amerika Heinz 57 noemen, dus. Maar misschien ga ik het binnenkort wel proberen, mijn handen jeuken...Litsehimmel 13 nov 2003 00:09 (CET)

Dag Amarant, dat het reclame was bij Arabisch, vermoedde ik al, ik had de link al een keer weggehaald, maar het is dus een reissite. Thnx. Snoop 4 nov 2003 19:38 (CET)

Ja, ik zag dat het er net zo snel weer opgekwakt werd, zonder commentaar. Dat maakte me wat wantrouwig, dus ik ben maar even gaan kijken. Qua reclame viel het wel mee, maar het past in elk geval niet op deze pagina. Goed opgelet en graag gedaan :) En nu moet ik weg. Amarant 4 nov 2003 20:02 (CET)

Dit snap ik niet: Georges Pompidou, zittend president van Frankrijk ', bij 2 april, de man is dood, hoe kan hij dan een zittend president zijn? Snoop 12 nov 2003 12:49 (CET)

Ik bedoelde dat hij als zittend president gestorven is, dus toen hij nog in functie was. Deze formulering is niet duidelijk, dat zie ik nu ook. Even iets beters verzinnen. Bedankt. Amarant 13 nov 2003 22:24 (CET)
Nu snap ik het ;o) Beter zo. Groet Snoop 16 nov 2003 11:35 (CET)

Vergeef me dat ik in de verkeerde wikipedy zit, maar je schreef in de Friese over de dagopmaak: "Ik zou de cijfers van de data (jaartallen) verder van elkaar zetten, of scheidingsstreepjes gebruiken. Het ziet er wat druk en kriebelig uit. 62.195.92.141? 02.02, 11 nov 2003 (UTC) (Amarant, niet ingelogd)" Maar ik weet niet precies wat je bedoelt: op die pagina, 1 jannewaris, staan geen jaartallen. De regel met dagen is wel wat druk, maar dat komt door de vraagtekens, dat gaat wel over. Als je er inderdaad nog een probleem mee hebt, kun je dat dan even verduidelijken? (Eigenlijk zou ik dit weikeinde willen beginnen met aanmaken.) Aliter 14 nov 2003 00:34 (CET)

Zie fy:Oerlis:1_jannewaris voor mijn toelichting. Amarant 14 nov 2003 01:41 (CET)
      • Uitstekend werk aan de Mis!

Adamhawk 14 nov 2003 01:44 (CET)

Thanks Adam, prettig te horen :) Veel plezier weer met Wikipedia deze herfstnacht, wanneer bij jou de lentezon schijnt (toch?).Amarant 14 nov 2003 01:49 (CET)

Ga naar bed Amarant! :-) Je haalt de haakjes weg van de kerkmuziek en mist de ontbrekende haak van de data!Adamhawk 24 nov 2003 02:28 (CET)

O help, ja ik heb lang niet op de klok gekeken; 't ging zo lekker. Maar als ik haakjes ga missen wordt 't wel ernstig ;) Ik denk dat ik je goede raad zo ga opvolgen. Veel plezier nog Adam! Amarant 24 nov 2003 02:58 (CET)

Amarant, bedankt vor je reactie.

Inderdaad is het niet mijn sterkste kant alles van internet te weten. Ik zal proberen jou suggestie de vogende keer toe te passen. Mijn artikeltje over de schrobzaag staat onderaan de pagina over zagen, uiteraard moet dit onder het trefwoord zagen vallen. Terwijl het stukje over glasblazen onder glas staat, en beter een eigen pagina kan krijgen. Is volgens mij beide nog niet gebeurd.

vriendelijke groet,

brinky


Hallo Amarant, Ik merk dat je als vraagbaak fungeert. Ik heb er eentje. In het artikel over stad Groningen bestaat voor bijna de helft uit de beschrijving van Begraafplaatsen. Op zich een leuk onderdeel, maar ik vind dat het daar niet thuis hoort en zou dit gedeelte graag willen verplaatsen. Vraag is, waar naartoe? Een artikel over [[begraafplaats]]en lijkt me te algemeen en [[Groninger begraafplaatsen]] te specifiek. Serassot 1 dec 2003 20:29 (CET)

Hm, ja de pagina is zo wel uit balans inderdaad. Het lijkt mij persoonlijk het beste de sectie begraafplaats een eigen pagina te geven, met een link onderaan op Stad Groningen. Het stuk is er informatief genoeg voor, hoewel er nog wel iets aan moet gebeuren, want hier en daar is het een tikje mistig geformuleerd. Begraafplaatsen stad Groningen lijkt me wel iets en helemaal niet te specifiek, vind ik. Landenpagina's hebben ook links naar gespecificeerde informatie over die landen en zo kan dat bij een stad ook. Als er nog eens iemand komt met informatie over begraafplaatsen elders in de provincie, kan de pagina dan eventueel de titel Begraafplaatsen Groningen krijgen. Mocht er ook een algemene pagina Begraafplaats komen, dan krijgt die uiteraard een link naar die van Groningen. Kun je daar iets mee? Als je een beter idee hebt, voel je vrij. Groet, vraagbaak ;) Amarant 2 dec 2003 00:01 (CET)
Bedankt. Ik heb het "verplaatst". Zie: Begraafplaatsen stad Groningen.

Bedankt voor je tip over Stauffenberg. Ik zal hier zeker eens naar kijken. maar denk niet dat dat op heel korte termijn zal lukken, dus als iemand anders zich geroepen voelt .... mvg, Harm 20 nov 2003 13:42 (CET)

't Is ook geen haastklus. Iemand heeft nu links over en weer neergezet, dus vergeten kunnen we het niet. Groeten, Amarant 20 nov 2003 13:51 (CET)

Leuk dat je er weer af en toe bent, ik lees veel van je over de islam. Daar weet ik zelf schandalig weinig van af. Wat betreft de RobotE, dat kan je ook zelf als je wat installeert, zie Gebruiker:Ellywa/Robot. Je slaapt nu vast intussen, ik ga ook, vandaag kwam er een nieuw artikel geeuw. (P.S. Mooi die vraag van Ilse he?) Elly 17 mrt 2004 01:05 (CET)

Met tandenborstel in de aanslag: die vraag is me even ontgaan, maar ik zal de geeuw nog een keer lezen, want 't helpt wel :). Ja, dat soort artikeltjes smaken als een vla-tompoes: lekker en smeuiig. Ik heb de robot-gebruiksaanwijzing gelezen. Met een paar keer hulp kom ik er wel uit waarschijnlijk, maar je moet er wel even tijd insteken en zo lang wikien als vandaag lukt me helaas niet vaak. T'ruste Amarant 17 mrt 2004 01:24 (CET)

Ben niet zo snel als Ellen van Langen, maar we komen er wel ;o) Ik wist dat er iets niet klopte behalve het "de" maar inderdaad de n vergeten. (ff checken of jij bij de les was ;o) ;o) ). Groet, Snoop 29 mrt 2004 20:07 (CEST)


~Wat is het probleem dan? Avanschelven 8 apr 2004 19:32 (CEST)

De link gaat nu naar de 'algemene pagina' over Jezus Christus, waar 'de gebeurtenissen' die op Goede Vrijdag worden herdacht (inderdaad, een beter woord dan 'gevierd', dank je voor de verbetering), slechts zéér summier worden samengevat. De vorige link (op de pagina [Jezus als Messias]]) heeft het hele verhaal. We hebben het hier tenslotte over de christelijke invulling van Goede Vrijdag. Als het je niet teveel bezwaart ga ik de link zometeen terugzetten. Groeten, Amarant 8 apr 2004 22:03 (CEST)

Je hebt gelijk met je linkherstel op Goede Vrijdag. De link zoals hij er stond verwees naar een andere pagina, waardoor hij niet goed werkte. Maar nu istie weer goed! Avanschelven 9 apr 2004 01:54 (CEST)

Blij te horen :) Slaap lekker zometeen! Morgen een herdenking èn een feestje! Amarant 9 apr 2004 02:04 (CEST)

[(c)-info prob]: 4 afbeeldingen van u op Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen[brontekst bewerken]

Een of meer door u ge-uploade afbeeldingen staan op de lijst Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen (opgepast: dit is niet de te-verwijderen lijst). Dit betekent dat we er niet zeker van zijn dat ze wat betreft het afbeeldingenbeleid okay zijn. Het kan zijn dat u deze afbeeldingen zelf genomen heeft, of weet dat ze ok zijn. In dat geval verzoeken wij u dit bij de afbeelding zelf en op Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen te vermelden. Als u weet dat het niet okay is, gelieve dit aan te geven op de Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen en de afbeelding op de te-verwijderen-lijst te plaatsen. Indien u niet reageert bestaat de kans dat de afbeelding verwijderd wordt. WilinckxBot 11 jul 2004 15:30 (CEST)

Sterrenslag[brontekst bewerken]

Zoveel sterren als jij wilt Amarant! Dubbel mag ook. Ik constateerde een beetje een laag moraal de laatste tijd en ik dacht dat het hoog nodig tijd wordt dat we elkaar ook complimentjes uit gingen delen! Waerth 31 jul 2004 19:37 (CEST)

Ik ben helemaal voor pluimen en sterren! Zoals bij vrijwel elk initiatief zijn hier best de nodige bedenken tegenin te brengen, maar alleen al gezien de hoeveelheden tijd, energie en enthousiasme die mensen in dit project steken kunnen we volgens mij niet complimenteus genoeg zijn. Ik vind het zelf ook leuk af en toe een pluim te krijgen. Met die lage moraal lijkt het me wel mee te vallen. Er leven verschillende visies op hoe dit project draait, maar een enkele felle discussie betekent nog niet dat we elkaar hier opeten! Alleen draaien sommige discussies (kwantiteit vs. kwaliteit bijvoorbeeld, of vrijheid vs. systematisering) gestaag hun rondjes, dat merk je als je hier al langer meeloopt (zie opmerking Walter in de kroeg over het forum), en dat kan sommigen wel eens in het verkeerde keelgat schieten. Noch deprimerend pessimisme, noch oppervlakkig positivisme zal Wikipedia vooruit helpen, maar een nuchtere kijk op het fenomeen Wikipedia en de kwetsbaarheid van zo'n project. My 2-cents. Amarant 31 jul 2004 20:07 (CEST)
Ik heb die discussie's inderdaad al vele rondjes zien draaien. Het is normaal op ieder forum waarop ik in mijn vele jaren op het internet op heb bijgedragen. Ook is het zo dat in iedere groep waar ik heb gezeten dit soort dingen plaatsvinden, groepjesvorming, mensen die uit de club vallen etc. Ik dacht echter wel dat het voor zo een initiatief tijd was. Met de hevigheid van de discussie's valt het hier inderdaad nog wel mee. Ik heb hele erge flamewars meegemaakt. Ik bespeurde bij de langere gebruikers echter een beetje een gevoel van moedeloosheid, dat is waarom ik denk dat het moreel wat omlaag is gegaan. Maar ja, over de lijn, ik heb hem nog niet! Dit is Thailand er kan nog van alles misgaan ..... Waerth 31 jul 2004 20:37 (CEST)

Hoi, je komt op een verkeerd moment weer even kijken, treurig is het :-(. Terwijl de sfeer de laatste weken best wel weer prima is :-) Elly 14 aug 2004 14:13 (CEST)

Hoi Elly, ja ik viel met m'n neus in de boter. Mensen die ergens de pest over in hebben en dat afreageren op anderen....nja. Ik kom hier trouwens vaak kijken hoor, maar ben inderdaad heel weinig aktief. Ik heb wel wat op Wikiquote gespeeld. Jij in Japan zag ik. Heilige lotus wordt een mooi artikel en het heeft ook al Sushi opgeleverd :-). Amarant 14 aug 2004 14:19 (CEST)

photo of Hilversum Town Hall[brontekst bewerken]

Hello, can I use your photo of the Hilversum Town Hall on the Italian wiki? I don't understand your language, so I wasn't able to see if it is possible to use it. Thank you... You can answer me there: http://it.wikipedia.org/wiki/Discussioni_utente:Sicilarch Sicilarch 83.176.20.181 16 aug 2004 12:41 (CEST)

Hi Amarant, thank you so much for the photo! I have just loaded it and the article looks really nice now! Ciao... Sicilarch 81.211.222.76 16 aug 2004 18:49 (CEST)

Tertullianus - Kerkvader[brontekst bewerken]

Beste Amarant, Inderdaad is het mijn bedoeling om in Ter. kerkvader Tertullianus neer te zetten als belangrijk persoon in de kerkgeschiedenis. Als anderen hem willen zien als belangrijk voor een berberse zaak dat vind ik dat best, maar ik veeg het wel uit het artikel over Ter. als kerkvader. Overigens vind ik de discussie over Ter. als berber niet erg aangenaam. Het lijkt soms wel alsof je helemaal niet mag vragen naar bronnen. En dan kom je toch gauw op het terrein van de ideologie. En praten wordt dan vaak moeilijk.

Het artikel zoals het er nu staat is goeddeels gebaseerd op de duitse wiki. Ik zal er hier en daar nog wel wat aan aanpassen. Maar dat komt nog. Aanvullingen zijn welkom. Maar natuurlijk niet als Tertullianus en de berbers. dat gaat er weer uit. Daar is dan een anderepagina voor. Het leek mij de mooiste oplossing. Zo hou je tenminste vrede met allen. Hart groet --Wvr 18 sep 2004 18:30 (CEST)

Misschien is dat nog wel het beste ja, die discussie op Tertullianus dreigt vast te lopen. Ik vermoed sterk dat we hier met een verschil in waardensysteem te maken hebben: iemand die beschouwd wordt als een autoriteit bevraag je niet, dat is respectloos in bepaalde culturen. Dat zijn heel sterke gevoelens en daar kom je dus niet zomaar uit. Ik hoop natuurlijk nog wel dat er een consensus uit de bus rolt, maar ga daar zelf geen uren meer aan besteden. Groeten, Amarant 18 sep 2004 19:02 (CEST)

Zie: Overleg:Schip (transportmiddel)#Schip (transportmiddel)? :-) Puck 18 sep 2004 19:49 (CEST)


Klachten[brontekst bewerken]

Beste Amarant,

Het is mij opgevallen, dat jij me kwam storen in mijn overleg pagina nadat als reactiesamenvatting schreef onderdrukte informatie.

jij beweerde dat ik dat moet vermijden. Dus ze mogen de informaties onderdrukken, door mijn werk te verwijderen, en daarna te zeggen dat revert misplaats zou zijn. (dat is raar toch). MAar ik mag niet zeggen dat ze die informaties onderdrukken , Doen is toegstaan , maar het doen beschrijven is verboden.

en nadat ik je met moeite kon laten overtuigen dacht ik dat je je zou veronderschuldigen zoals het normaal hoort. Maar tot mijn stomme verbazing zal jij in mijn overlegpagina te jammer dat ik je niet begrijp, alsof ik zowieso schuldig moet zijn , zowel jij je vergist als niet.

in de overlegpagina kreeg ik dit te lezen : Zo niet, dan verwordt wikipedia tot een voertuig van ideologie.,

hij zegt dat ik ideologisch bezig ben, omdat de neutraliteit over de Imazighen streef. MAar jij zei er helemaal niets over, jij kwam zelfs toelaten dat mijn bijdrage verwijderd mag worden door dit ongeaccepteerde zin te gebruiken ik vrees dat ... (alsof wikipedia je moet aanstaan).

wat bemoeial betreft, kwam ze met dit ongeaccpeteerde opmerking : "intro, 1982 moet neem ik aan 1882 zijn... (wel errug veel vauten)" , Maar jij greep er niet in om te zeggen dat dat niet toegestaan is. ik nam deel aan wikipedia nadat me iemand vertelde ik me niet voor mijn nederlands zou moeten schamen en anderen zullen het verbeteren, Maar nu word ik beledigd zonder in te grijpen. Dat is helemaal niet eerlijk.

toch had ik al niet ontkent dat ik fouten maak, maar bemoeial komt respectloos om zijn onrespect an te toenen zie:


fouten zijn ook mogelijk.Yuba 14 sep 2004 16:48 (CEST)

En dat is wel zacht uitgedrukt... Bemoeial 15 sep 2004 16:48 (CEST) wees nog beleefder. en daarna zullen we zien of jij mag storen.Yuba 15 sep 2004 16:50 (CEST)


De dikke vraag : Moet jij hen verdedigen terwijl ik me niet mag verdedigen tegen hun onrecht.Yuba 19 sep 2004 15:14 (CEST)

Beste Yuba, we doen en zeggen allemaal wel eens iets verkeerds, of iets dat niet zo bedoeld is, of iets dat een ander verkeerd begrijpt; ik leg dat allemaal niet op een weegschaaltje en loop hier niet met een wetboek rond. Ik vind het onterecht dat je die opmerkingen van anderen op mijn bordje legt, omdat ik je (op je overlegpagina) een verzoek heb gedaan. Wellicht had ik dat niet moeten doen, of in elk geval niet openlijk. Kennelijk heb ik je beledigd; mijn excuus daarvoor. Amarant 20 sep 2004 02:09 (CEST)

het is goed dat je je eindelijk verontschuldigd, Maar ik kon het echt niet verteren dat anderen doen, en ik het doen niet mag beschrijven. bovendien word ik er toe veroordeeld om ideoloog te zijn, waarvan ik zelf niet overtuigd be, ideologie zou het best in het ar. wikipedia niet in nl wikipedia. wat ik hier doen is gewoon de nengeerde DUIDELIJKE geschiedenis verwijzen.

Maar laten we eerlijk zijn:

ik schreef dat tertullianus als berber tot de eerste christenen die Het christendom verdedigd heeft, en daarna zei ik dat hij ook tegen de romeinen was en dat bestreed hij namens christendom.

dit werd verwijderd, en Wvr, schrijft nu in je overlegpagina dat tertullianus alleen als kerkervader beschouwd mag worden, en om hem als een berber te bechouwen is er een andere pagina nodig voor.


Wie is ideologisch bezig in Godsnaam.Yuba 20 sep 2004 10:47 (CEST)

Ik vind Wvr's oplossing wel creatief :-). Wikipedia is voortdurend in beweging, dus de definitieve oplossing kan er uiteindelijk wel weer anders uitzien. Voor verdere discussie over zijn opmerkingen, zijn acties en zijn kerkvaderpagina moet je bij hem zijn, niet bij mij. Dat Tertullianus het christendom verdedigd heeft, daar zijn we het over eens, daar is geen twijfel over. De kernvragen van de discussie zijn: had T. politieke motieven of had hij die niet? Gebruikte hij het christendom om de Romeinen weg te krijgen of deed hij dat niet? Bestreed hij de Romeinen namens de christenen (zoals je het nu hierboven formuleert) of lagen zijn doeleinden en interesses op een ander (geestelijk) vlak? Maar ok, laten we die discussie hier niet overdoen. Amarant 20 sep 2004 13:40 (CEST)

PS. Ik zie nu dat Wvr een voorstel heeft gedaan opOverleg:Tertullianus. Amarant 20 sep 2004 13:44 (CEST)

Okke, nu begin jij te leren, de volgende keer val mijn overlegpagina niet lastig. doe het in zijn overlegpagina.Yuba 21 sep 2004 12:14 (CEST)


Hey Amarant, nu jij je schuld toekent, geef ik je je reactie terug:

Tertullianus[brontekst bewerken]

Beste Yuba, als samenvatting van je wijziging van zonet (anti-Romeinen-politiek van Tertullianus) schrijf je: de onderdrukte informaties worden herschreven. Dat lijken me onjuiste woorden. Ten eerste heb je iets toegevoegd, niet herschreven. Ten tweede, en dat is het belangrijkste, wek je hiermee de indruk dat je meent dat bepaalde informatie bewust wordt achtergehouden. Heb je daar concrete aanwijzigen voor? Het feit dat bepaalde informatie (nog) ontbreekt wil niet zeggen dat die 'onderdrukt' wordt. Je hebt al vaker dit soort uitdrukkingen gebruikt en ik denk dat dat onterecht is. Mijn verzoek aan jou is om dit soort dingen niet meer te zeggen, tenzij je duidelijk bewijs hebt dat er bewust informatie over de Imazighen wordt achtergehouden. Vriendelijke groet, Amarant 16 sep 2004 14:56 (CEST)

Als jij ze ter misverstand verdedigt. terwijl ik met citaten niet verdedigd kan worden door jou, Maar ik moet het zelf schrijven, dan vind ik het niet nodig je kwaadaardige vergissingen in mijn overlegpagina te posten, Wanneer jij voor iedereen zou zijn, dan mag jij in mijn pagina je onschuldige vergissingen posten.Yuba 21 sep 2004 13:35 (CEST)

Ach....ik geloof echt dat je aan vakantie toe bent. Amarant 21 sep 2004 23:01 (CEST)


dan word jij maar de kleine amarant, die op de meerderheidlozen reageert, en zo blijf jij de groten respecteren. Ik hoop dat jij ooit op vakantie zou gaan. een beetje eer op vakantie, toch!Yuba 22 sep 2004 12:55 (CEST)

ott>ovt[brontekst bewerken]

Ik vind het mooi dat je in historische artikelen het gebruik van de tijd verandert. Ik stoor me ook aan het gebruik van de tt in dit soort stukken, maar het lijkt een onuitroeibaar fenomeen. Die strijd had ik opgegeven, maar nu ik zie dat jij er ook aan werkt, wil ik me er ook wel weer eens mee bezighouden. Ad 22 sep 2004 00:00 (CEST)

Dank je, het doet me goed, een complimentje na al dat gedoe. Ik stoor me er altijd aan, zeker als er twee tijden onnodig door elkaar gebruikt worden. Maar je maakt de fout ozo gauw, dus als het mij ook overkomt, zie ik je correctie graag tegemoet. Trouwens, door op 'bewerken' naast de kop boven deze paragraaf te klikken krijg je dus die gewenste grijze lettertjes...Groeten, Amarant 22 sep 2004 00:06 (CEST)
Ik zal mij bij dit hernieuwde initiatief aansluiten .... O E P 22 sep 2004 00:11 (CEST)
welkom bij het ovété-comité, O Eé Pé! ;-) Amarant 22 sep 2004 00:15 (CEST)

Amarant, graag je argumenten waarom je in een artikel de o.t.t. omzet in o.v.t.? Anders draai ik het terug, ook zonder overleg, en dan krijgen we een prachtig edit-oorlogje :-) Ik weet ook wel dat die dingen in het verleden gebeurden maar in de literatuur bestaan er, zoals ook op wikipedia, tal van voorbeelden van. En ik vind het ook prettiger om lezen. Groeten. Donderwolk 26 sep 2004 21:00 (CEST)

Er zijn meer medewerkers die ott wijzigen in ovt (voorbeeld? Kijk hierboven maar eens), dat gebeurt dikwijls, en zelf doe ik het al jaren zonder dat daar ooit problemen over gemaakt zijn. Maar ok, mijn argumenten: a. het is algemeen gebruikelijk en logisch dat wat in het verleden gebeurd is in de verleden tijd te zetten b. de verteltoon à la Jaap ter Haar die je krijgt door de o.t.t. te gebruiken in historische artikelen hap wel lekker weg, maar is niet geschikt voor een encyclopedie; c. Het gebruik van o.t.t. is verwarrend als in het artikel ook de huidige toestand of actuele ontwikkelingen worden beschreven, die wel in de o.t.t moeten staan. Soms worden de twee tijden onnodig door elkaar gebruikt. d. literatuur heeft een andere functie dan geschiedkundige beschrijvingen.
Je bedoelde 'ook zonder overleg' en 'draai ik het terug, ook zonder overleg' als grap toch? Want ik heb eerlijk gezegd m'n buik meer dan vol van oorlogjes en overleg is bij series kleine wijzigingen helemaal niet nodig. Groeten, Amarant 26 sep 2004 21:35 (CEST)
Tuurlijk als grap. Heb ook genoeg van die dingen gegeten. Toch bedankt voor je argumentatie waar ik me kan in vinden. Ken Jaap ter Haar niet maar ik wil misschien :-) niet op hem lijken. Dus... Groeten. Donderwolk 26 sep 2004 21:48 (CEST)
Sorry, Donderwolk. Ik las met het baalgevoel nog in de benen, vandaar, maar daar kan jij niets aan doen. Bij herlezing vind ik het leuk :-). Jaap ter Haar heeft onder meer een dikke pil over de Geschiedenis van de Lage Landen gescheven, inderdaad, in de verhaalvorm. Groeten, Amarant 26 sep 2004 21:55 (CEST)
Heb me helemaal nergens aan gestoord. Nu wil ik toch weer op Jaap lijken. De Lage Landen en vooral het hoger gelegen gedeelte ervan boeit me :-). Doei. Donderwolk 26 sep 2004 22:17 (CEST)

Wolfert VI van Borsele[brontekst bewerken]

Groet

Ik heb zojuist een artikel over wolfert VI van Borsele toegevoegd doch zie dat het artikel enkele minuten later genomineerd is voor verwijdering; ik kan niet achter de rede hiervoor komen! Wat nu? Hoe werken jullie? gaarne bericht clerv-at-wxs.nl

clerv-at-wxs.nl

Dit bericht gaat over het artikel Wolfert VI van Borselen en heeft geen enkel relatie met Amarant. E-mail verzonden met toelichting naar Clerv. Walter 7 nov 2004 13:20 (CET)

crossmedia[brontekst bewerken]

Hallo Amarant,

Vandaag getracht een pagina aan te maken over crossmedia (communicatie). Dit werd op de te verwijderen pagina's gezet omdat men vermoedt dat auteursrecht geschonden is. Maar het is mijn eigen definitie, die door diverse onderzoekers binnen de communicatie en ICT gemeenschap gehanteerd wordt. Beetje te snelle conclusie, denk ik? zie: ,......./crossmedia

Onduidelijke status afbeeldingen[brontekst bewerken]

Sommige van jouw fotos hebben een twijfelachtige copyrightstatus, meer specifiek: Afbeelding:Aristotle.jpg Kan je die verduidelijken? Het is niet enkel van belang wie de eigenaar is, maar ook wat de licentie (gebruiksovereenkomst) is voor deze fotos. Anders lopen ze het risico verwijderd te worden. HennaBot 27 jun 2005 01:33 (CEST) (laat iets weten op Overleg_Gebruiker:Henna

geweldig[brontekst bewerken]

geweldig te zien dat je nog steeds actief bent :-))) hartelijke groet, oscar 17 jul 2005 17:05 (CEST)

Nou, dank je Oscar! Ja, deze ouwe taaie kreeg het opeens weer op de heupen :-) . Voor hoe lang weet ik niet, hoor, maar ik vind het weer even leuk. Hartelijke groet en jij ook nog veel wikiplezier! Amarant 17 jul 2005 17:40 (CEST)

Bosje bloemen.png

Dank je wel voor je aardige woorden. Erg leuk dat je er weer eens bent. Elly 17 jul 2005 20:32 (CEST)

Een bloemetje is altijd welkom :-) Amarant 17 jul 2005 20:43 (CEST)

charmedvideos[brontekst bewerken]

geachte meneer,mevrouw

ik ben heel erg fan van charmed en ik wil alle filmpjes zien op internet is dat mogelijk

met vriendemijke groeten

claire

Hilversum[brontekst bewerken]

Beste Amarant, in het artikel Hilversum voegde je op 23 september 2003 hetvolgende toe: De Botanische tuin Dr. Costeris werd begin 20-er jaren van de 20e eeuw aangelegd en beslaat 1200 m3. De tuin bevat onder meer exotische planten en sequoia's..
Ik ben echter, via iemand die er net geweest is, te weten gekomen dat er geen mammoetbomen staan, dat heeft een daar werkzame mevrouw hem ook bevestigd. Weet je toevallig nog waar je die info vandaan hebt? Groeten, Tbc 18 dec 2005 22:22 (CET)

Mediaster[brontekst bewerken]

Dag Amarant,

Ik ben zo vrij geweest je de Mediaster uit te reiken voor je interview in het februarinummer van Computer!Totaal van dit jaar! Poets je 'm regelmatig even? :-) Groeten, Tjipke de Vries 13 jan 2006 23:54 (CET)

genomineerd![brontekst bewerken]

🙂 van heel harte proficiat beste amarant! zie deze permalink, voor het geval eea alweer gearchiveerd is :-P groetjes, oscar 31 jan 2006 01:32 (CET)

Helaas ben je niet doorgedrongen tot de shortlist :( Had t je wel gegunt :) Effe iets anders 14 mrt 2006 12:28 (CET)

Problemen met afbeeldingslicentie[brontekst bewerken]

Hallo Amarant,

Met een of meerdere van de door u geüploade afbeeldingen is/zijn problemen rondom de licentie. Zie de pagina Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen om welke afbeelding(en) het gaat.

Zou u de licentiestatus van deze afbeelding(en) duidelijk kunnen aangeven? Anders zijn wij genoodzaakt deze afbeelding(en) te verwijderen. Zie voor meer informatie Wikipedia:Beleid voor gebruik van media en Wikipedia:Sjablonen voor het aangeven van de licentiestatus van media voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht op Overleg gebruiker:WebBoy.

Met vriendelijke groeten,

WebBoy Jelte

Gaarne reactie op de opmerking op de biometrie wiki[brontekst bewerken]

Beste Amarant,

Graag zou ik een reactie hebben op mijn commentaar op de huidige biometrie pagina. Is er een mogelijkheid om het een en ander te veranderen?

Ga naar: overleg:Biometrie

Stinos 26 dec 2007 19:32 (CET)

Verwijderingsnominatie Shaich[brontekst bewerken]

Beste Amarant, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Shaich. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080105 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 6 jan 2008 01:02 (CET)

Eigen pagina in een boek[brontekst bewerken]

Hoi Amarant, je hebt nu een eigen pagina in een boek op Wikibooks --Vangelis 2 jan 2009 17:20 (CET)

Verwijderingsnominatie Goochelaar (artiest)[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Goochelaar (artiest) dat is genomineerd door Handige Harrie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091109 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 10 nov 2009 01:11 (CET)

« God zij met ons Suriname » in Portugees[brontekst bewerken]

Hallo, het spijt me, ik spreek geen Nederlands. I'm not speak Nederlandes.

I need help.

I created and I'm espanding the page about « God zij met ons Suriname», in Portuguese. I based myself in your text in Dutch Wikipedia. For charity, could you tell me what your references were to create the page « God zij met ons Suriname» ? I need to quote them on the page in Portuguese.

Het u bevalt, kunt u berichten sturen in het Italiaans, Spaans, Portugees of alleen in het Engels.

Tank you, Grazie, Dankzij

--Sônico 18 dec 2010 00:53 (CET)

Kroegdiscussie[brontekst bewerken]

Beste Amarant,

Ter informatie, op dit moment loopt er een discussie in de Kroeg over uw moderatorschap.

Met vriendelijke groet, BlueKnight 18 okt 2011 08:09 (CEST)

Stemming inactiviteitsregel[brontekst bewerken]

Geachte Amarant,

Op deze pagina is het voornemen om een stemming te starten betreffende de inactiviteitsregel voor moderatoren waar u op dit moment een uitzonderingspositie voor heeft. In deze stemming trachten wij te bepalen of deze uitzonderingspositie behouden dient te blijven.

Groeten, JetzzDG (overleg) 18 okt 2011 20:26 (CEST)

Bij deze wil ik u melden dat de stemming beëindigd is. Geconstateerd is dat er een ruime meerderheid is voor het behoud van de eerder genoemde uitzonderingspositie. Ik hoop u voldoende te hebben geinformeerd. Groeten, JetzzDG (overleg) 15 nov 2011 01:06 (CET)

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Ik heb van moderator MoiraMoira een waarschuwing gekregen, die volgens mij onterecht was, omwille van uitgelokt in een conflcit met haar. Ook haalt ze argumenten boven in een tweede discussie en had de waarschuwing dus eigenlijk niets te maken met wat ze aanhaalt als argumenten in de waarschuwing. Ik had graag dat u dit conflict beoordeelt en de waarschuwing ongedaan maakt. Indien u volgens u banden heeft met MoiraMoira had ik graag dat u dit laat weten. Dan vraag ik een andere moderator. Details over de waarschuwing op mijn OP. Akadunzio (overleg) 23 nov 2011 16:04 (CET)

Hall of Fame[brontekst bewerken]

Bij deze ben je in de Hall of Fame opgenomen, vanwege je bijdragen, op de meest uiteenlopende gebieden, in de tijd dat de nl-wiki zelf nog een beginnetje was. Gefeliciteerd! FakirNLoverleg 8 jan 2012 02:07 (CET)

(aller)laatste bijdrage[brontekst bewerken]

De meest recente die ik heb gevonden is

  • deze (februari 2009).
Overweeg alsjeblieft om ook hier weer terug te komen.  Klaas `Z4␟` V:  21 mei 2016 10:38 (CEST)