Overleg gebruiker:Banquo

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

met name...[bewerken]

Dag Banquo, ik dacht dat ik best even langs kon komen voor we in een wat onnozele edit war verwikkeld geraken. In een artikel stond de zin "Ze is met name bekend als Shakti Yoni." Welnu, in dit geval is 'met name' puur bladvulsel en volstrekt redundant. Je zegt toch niet 'Ik heet met name Banquo? Wat ik wil zeggen is dat "met name" goed Nederlands is, maar dat het nogal eens ondeskundig (en te veelvuldig) wordt gebruikt terwijl er goede alternatieven voor bestaan. En soms, zoals hier het geval is, mag het zelfs gewoon weggelaten worden. Voor het ogenblik wordt deze kwestie overigens in het Taalcafé besproken, je bent natuurlijk welkom om eens binnen te springen en je mening te zeggen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Taalcaf%C3%A9#Smurftaal_rukt_op Met vriendelijke groet, Beachcomber (overleg) 10 mrt 2011 13:47 (CET)

Arbcom[bewerken]

Goedemiddag,

hoewel ik me inmiddels heb teruggetrokken van de Arbcomverkiezingen, toch hartelijk bedankt voor uw voorstem en het vertrouwen!

Vriendelijke groet, VR-Land - (Overleg) 20 mrt 2011 12:10 (CET)

Hoogsensitief persoon 'Meer literatuur' verwijdering[bewerken]

Waarom heb je mijn toevoegingen aan de literatuurlijst verwijderd? De toegevoegde boeken hebben allen direct betrekking op het onderwerp van dit artikel...– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Danielbaars (overleg · bijdragen)

Checkuser[bewerken]

Dag Banquo,

Uit de uitkomst van deze checkuser is gebleken dat u en Torvik hetzelfde IP-adres hebben gebruikt om te stemmen. Gezien de manier van bijdragen was er in het verzoek ook de mogelijke relatie tussen u, Torvik en Puls genoemd. Hieruit blijkt Puls geen connecties te hebben, maar Torvik daarentegen wel. Zou u kunnen uitleggen hoe het kan dat er 2 keer vanaf dit IP-adres wordt gestemd? Met vriendelijke groet, Jarii94Overleg 26 apr 2011 15:05 (CEST)

Geen idee, ik heb nog nooit van Puls en Torvik gehoord. Het zijn ook gebruikers met nauwelijks meer dan 100 edits. Ik weet niet wat de overeenkomst is tussen de gebruikersbijdragen van Puls, Torvik en mijzelf. Puls schrijft over geografische lemma's, Torvik is een soort one-issue gebruiker (Webstek) en ik schrijf over allerhande onderwerpen. Volgens mij hebben enkele honderden pc's hetzelfde IP als mijn PC en hebben enkele duizenden gebruikers toegang tot de openbare PC's die ook onder dit IP vallen. Ik zie het probleem niet zo. Banquo (overleg) 27 apr 2011 12:25 (CEST)

Dat probleem ziet Banquo dus niet bij zichzelf, maar wel bij sommige andere gebruikers tegen wie hij dan maar lukraak met modder gaat smijten, zie [1]. Is het misschien mogelijk dat er behalve Banquo zelf en Torvik nog meer WP-contribuanten zijn die niet dezelfde persoon zijn maar wel hetzelfde I.P.-adres gebruiken? De Wikischim (overleg) 28 apr 2011 13:51 (CEST)

Mocht je dat willen weten, dan kan je dat beter op de checkuser pagina opvragen dan hier, Ik heb namelijk niet de bevoegdheid om een CU te doen. Lijkt mij ook best interessant om te weten. Banquo (overleg) 28 apr 2011 14:22 (CEST)
Ik geloof wel dat u geen sokpoppen hebt gebruikt ,hoor, alleen, Beachcomber en anderen is in het verleden dus hetzelfde overkomen als u nu. Daar wilde ik u alleen maar even op attenderen. De Wikischim (overleg) 28 apr 2011 20:43 (CEST)
Daar heb je wel een raak punt Wikischim. Point taken. Banquo (overleg) 2 mei 2011 09:12 (CEST)

Geblokkeerd voor het misbruik maken van sokpoppen[bewerken]

Overleg gebruiker:Cumulus/blockmsg2