Overleg gebruiker:J.G.G.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Beachcomber)
Naar navigatie springen Jump to search
Rond portaalhoekje linksboven.GIF  GP Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  OP Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Literatuur Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Filosofie Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Geschiedenis Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Westerse esoterie Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Kunst-Muziek Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF   Rond portaalhoekje linksboven.GIF  Andere Rond portaalhoekje rechtsboven.GIF  

archief 1 archief 2 archief 3 archief 4 archief 5 archief 6 archief 7 archief 8 archief 9 archief 10 archief 11 archief 12 archief 13 archief 14 archief 15 archief 16 archief 17 archief 18 archief 19 archief 20 archief 21


Giorgio Vasari[bewerken]

Hallo J.G.G. Ik weet niet zeker of de ping werkte, maar ik heb een bericht achtergelaten op de overlegpagina van YoWKP over de reden van onze terugdraaiingen. Als je daar nog iets aan toe wilt voegen: graag. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 13 jan 2018 22:28 (CET)

Dat heb je prima gedaan, JanCK, bedankt. Ik heb er nog wat aan toegevoegd. Het is immers belangrijk dat nieuwe gebruikers niet meteen de moed verliezen! mvg, J.G.G. (overleg) 14 jan 2018 09:42 (CET)
Bedankt! Zowel voor je toevoeging aan de overlegpagina als voor het compliment. Met vriendelijke groet, JanCK Sinnbild Radfahrer, StVO 1992.svg (overleg) 14 jan 2018 11:12 (CET)

Stéphane Grappelli[bewerken]

Bedankt voor aanpassingen in de infobox. Ik heb ze in wikidata gezet. In mijn optiek is een wijziging aanbrengen bij de bron meer doeltreffend, maar die visie is aanvechtbaar. https://tools.wmflabs.org/reasonator/?&q=206244 groet, Ldhank (overleg) 27 jan 2018 15:51 (CET)

Jubileumster 10 jaar[bewerken]

Voor mensen die zich al 10 jaar of langer inzetten voor Wikipedia. Aangezien u nog altijd actief bent, dan is deze ster hier wel op zijn plaats. Rode raaf (overleg) 28 jan 2018 18:02 (CET)

Hartelijk dank! J.G.G. (overleg) 28 jan 2018 18:25 (CET)

Aradia[bewerken]

Hallo J.G.G., ik kwam zojuist het artikel Aradia tegen via Triquetra. Ik weet eigenlijk niet goed wat ik met het artikel moet. Ik vind dat er te weinig duiding is, en dat het onderwerp beter behandeld kan worden onder een artikel Aradia, or the Gospel of the Witches. Mede ook omdat Aradia volgens mij geen Italiaanse godin is, maar (uitsluitend?) volgens Leland een godin zou zijn. Ik heb niet de indruk dat het om een wijdverbreid religieus-cultureel fenomeen gaat, maar om een obscuur randverschijnsel. Secundaire bronnen vind ik niet of nauwelijks. Zie ik iets over het hoofd? Wat denk jij ervan? Groeten, Kiro Vermaas Alchemic circle FMA alt black-white-transparent.svg 16 feb 2018 15:53 (CET).

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:33 (CEST)

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)

Anna Bijns[bewerken]

Hallo, op deze pagina heb je in de inleiding weer teruggezet dat Bijns geen lid van de rederijkers was omdat ze vrouw was. Mijns inziens is een inleiding enkel voor hoofdzaken en hoeft dit daarom niet in de inleiding genoemd te worden. Belangrijk voor Bijns is dat ze dichtte in rederijkersstijl; niet dat en waarom ze geen lid was van dat genootschap. Dat kan de lezer verderop wel vinden wat mij betreft. Maar blijkbaar denk jij daar anders over? Encycloon (overleg) 15 mei 2018 16:26 (CEST)

Dag Encycloon, ik vond nu net dat de introductie aan de magere kant was. Een inleiding van een artikel moet inderdaad hoofdzaken bevatten, maar kun je ook beschouwen als een samenvatting, een voorafspiegeling van wat volgt (iets voor luie lezers dus :) Tenminste, zo heb ik het voor mijn artikelen steeds opgevat, en bij etalageartikelen is dat eveneens het geval. mvg, J.G.G. (overleg) 15 mei 2018 17:06 (CEST)
Duidelijk, dan laat ik het zo. Encycloon (overleg) 15 mei 2018 17:52 (CEST)

De Storm[bewerken]

Geachte J.G.G., dat je specifiek wil vermeld houden dat de protagonist in het toneelstuk verblijft op een Bermudaans eiland, lijkt me dat je teveel belang hecht aan de invloed van het verhaal van William Strachey. Gezien de anti-protagonisten (en de protagonist) als figuren te situeren zijn als Italiaans en onder meer het eiland passeren na een huwelijksfeest in Tunis, zou het beter zijn gewoon (zoals ook in andere wikipedia's) te spreken van een verlaten eiland zonder verwijzing naar Bermuda. Met hartelijke groeten, Vakevos (overleg) 1 jun 2018 11:57 (CEST)

U heeft gelijk. Het ligt veel meer voor de hand dat het eiland ergens in de Middellandse Zee ligt (tussen Napels en Tunis, de weg die het schip volgt). Shakespeare vermengt wat hij heeft gelezen in het verslag over de schipbreuk van de Sea Venture en de beschrijving van exotische eilanden met de locatie waar de actie zich afspeelt. Zo commandeert Prospero de luchtgeest Ariël vanuit de Bermudas ("From the still-vexed Bermoothes", Act I, scene 2) wat het voor de lezer erg ambigue maakt. Uw oplossing is dus de beste. mvg, J.G.G. (overleg) 1 jun 2018 13:40 (CEST)


vraagje[bewerken]

N.a.v. het verwijderen van mijn voor-stem bij de verwijderprocedure etalage: waar staat het dat iemand die voordraagt niet zelf mag stemmen? --Also sprach Friedrich! (overleg) 17 jul 2018 19:56 (CEST)

Beste, dat kun je hier vinden: Wikipedia:Etalage/Richtlijnen voor nominatie. mvg, J.G.G. (overleg) 17 jul 2018 21:19 (CEST)
Ah, ok, een richtlijn dus, geen voorschrift. Op de betreffende OP heb ik al mijn twijfel over de gewraakte passage gegeven. --Also sprach Friedrich! (overleg) 17 jul 2018 21:32 (CEST)