Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Brian Nackaerts

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Brian Nackaerts, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.726 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Succes! Gr, Diamant | ? 10 mrt 2010 18:47 (CET)Reageren

Racing Mechelen[brontekst bewerken]

Het stadion werd geopent met 1.900 zitplaatsen en Salvador Necochea is niet de voorzitter van Racing Mechelen.

Veel plezier met de perfectie.

Mijnheer, mijn bron is ik ben zelf Racing supporter en de jeugdafdeling secretaris & bestuurslid, Jozef Verbruggen heeft zelf tegen mijn persoonlijk gezegt dat Salvador Necochea niet de voorzitter is van Racing Mechelen hij is enkel sponser, ook hangt de samenwerking met Salvador op de heling het Racing bestuur wilt de samenwerking stopzetten.

Feit: Salvador Necochea is niet de voorzitter van Racing Club Mechelen.

Feit: Racing advocaten zijn bezig met de stopzetting van de samenwerking met Cesifut de voetbalschool van Salvador Necochea.

Mijn mening: Van waar is u Bron?

Hoi Brian, ik vermoed dat dit een antwoord is op je verandering bij Racing Mechelen? Ik googelde even en vond nergens dat hij afgezet was als bestuurder, vandaar dat ik je verandering teniet deed. Als hij natuurlijk nooit voorzitter is geweest bestaan er geen zo'n bronnen en is je wijziging zeker terecht! Bedankt voor de verheldering!vriendelijke groeten --Narayan 23 nov 2009 23:55 (CET)Reageren

Hopelijk neemt u dit niet persoonlijk op, bij de Racing supporters ligt dit op het momment zeer gevoelig met het overlijden van Edmond Phlips.

Veel mensen hebben hier al voor hun klachten bij mij gedaan.

Ik apprecieer dat u zo veel moeite hebt gedaan voor dit artikel en hoop dat u dat zal blijven doen.

Met grtjes Brian Nackaerts


Mijn antwoord van mijn laatste wijzigingen staat op het tabblad Overleg van Racing Mechelen.

Oscar Van Kesbeeck[brontekst bewerken]

Hey. Ik heb de afbeelding die je probeerde in te voegen (maar dat lukte niet) op Oscar Van Kesbeeck even ingevoegd voor je. Dennis P:TW 8 apr 2010 20:14 (CEST)Reageren

Beker van België[brontekst bewerken]

Hallo Byl, Met Brian Nackaerts ik werk voornamelijk op 't artikel van Racing Mechelen en ik was nog eens aan 't kijken door de beker van belgie en zag dat je nog maar net iets nieuw had bijgevoegd, den BVB 1913-1914 en ik had als vraag ben je die een voor een aant bijmaken? als dat zo is heb je alvast mijn dank. mvgjes Brian Nackaerts

Dat is de bedoeling maar dat zal wel een "zeer-lange-termijn" project worden. Voel u vrij om mee te helpen, 't is nogal veel opzoekwerk en een hoop uitslagen om in te geven :). mvg -- Byl 30 jul 2010 12:26 (CEST)Reageren
PS:
In het vervolg kan je op overlegpagina's beter ondertekenen met 4 tildes, dit dus : ~~~~
Die 4 tildes is een ondertekening met je wikipedia-accountnaam en een datum/tijdstip. Maakt het gemakkelijker voor iedereen te zien wie en wanneer er gereageerd heeft.
mvg -- Byl 30 jul 2010 12:26 (CEST)Reageren

Yves Van Borm[brontekst bewerken]

Zie ook:
  • Nieuwkomersinfo
  • Snelcursus
  • Wat WikiPedia niet is
  • Uitleg
  • Opmaak
  • Conventies
  • Regels
  • Licentie
  • Uitleg verwijderingsnominatie
  • Relevantie
  • Hoi Brian,

    Ik breng je door middel van dit bericht op de hoogte, dat ik je artikel Yves Van Borm heb genomineerd voor verwijdering. Dit komt omdat ik het een erg mager begin vind voor een artikel. Tevens worden tussenvoegsels van namen zonder hoofdletters geschreven. Graag verneem ik jouw mening op WP:TVP.

    Groeten, Machro / Overleg 26 aug 2010 14:29 (CEST)Reageren

    Hoi Brian,

    Ik dag dat je het {{weg}}-sjabloon van de pagina had verwijderd. Dergelijke sjablonen mogen alleen worden verwijderd als de pagina niet meer op de nominatie staat om te worden verwijderd.

    Groeten, Machro / Overleg 27 aug 2010 09:47 (CEST)Reageren

    Hallo Machro,
    Ik wou me excuseren voor 't verwijderen van 't {{weg}}-sjabloon, ik dacht dat ik het mocht verwijderen na 'n paar aanpassingen van het artikel van Yves Van Borm. Wat het artikel zelf betreft ben ik nog bezig met wat details op te zoeken over zijn geschiedenis bij Lyra en ook hoogstwaarschijnlijk zal hij dit seizoen met Racing Mechelen kampioen spelen want dat is 'n derde á :tweede klasse ploeg in Belgie.
    Met vriendelijke groeten, Brian Nackaerts
    Als je denkt dat je artikel dusdanig is aangepast kun je dat hier melden. - Machro / Overleg 27 aug 2010 18:03 (CEST)Reageren

    Hallo Machro,

    Mijn kennis over wikipedia is maar beperkt, dus ik probeer alleen maar kleine bijdragen te doen. Als u van mening bent dat mijn artikel verwijderd dient te worden, moet u misschien eens een kijkje gaan nemen op het artikel van Regi Van Acker. Dit artikel is niet mijn werk en er staat ook maar matige informatie op. Ik wil er zeker moeite voor doen om er nog iets bij te voegen zodat het groot genoeg is. Ik was zelfs nog aan het opzoeken, dus helemaal nog niet klaar.

    Met vriendelijke groeten, Brian Nackaerts

    Beoordelingsnominatie Tweede Provinciale Antwerpen 1906-07 (voetbal België)[brontekst bewerken]

    Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Tweede Provinciale Antwerpen 1906-07 (voetbal België) dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20160505 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

    N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 6 mei 2016 02:02 (CEST)Reageren