Overleg gebruiker:Dutch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ter informatie[bewerken]

Beste Dutch,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. 6 nov 2005 17:41 (CET)


[bewerken]

het uploaden van logo's zonder toelichting is niet toegestaan. Op de Engelse wikipedia wel onder fairuse principe, maar die accepteren we niet op de NL wiki. Dus geen logo's uploaden als je geen uitdrukkelijke toestemming hebt of een link kan geven waar deze toestemming te lezen valt. Michiel1972 6 nov 2005 17:45 (CET)

Overleg[bewerken]

Hoi het wordt niet zo gewaardeerd wanneer je overleg leeg haalt. Je kan wel eventueel een archief aanmaken, vandaar mijn herstel.. Dolfy 16 mrt 2006 11:02 (CET)

RFC Union Luxembourg[bewerken]

Je hebt gelijk, de club bestaat pas sinds 2005, ik was ietsjes te overmoedig. FvS | Overleg 5 apr 2006 12:46 (CEST)

Welkom[bewerken]

Hallo Dutch, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.958.114 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
Signature button.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Mbch331 5 apr 2006 22:56 (CEST)

Umaglesi Liga en zo...[bewerken]

Leuk dat er eindelijk iemand is die meewerkt aan dat soort competities, dan hoef ik ze uiteindelijk niet aan te maken :). Ben je nog wel van plan er wat meer informatie bij te zetten? Ze zijn nu wel erg mager die artikelen, maar ik kan me voorstellen dat je ze eerst een voor een wil aanmaken en daar vervolgens verdere info bij voegt. Groeten en succes ermee, FvS | Overleg 27 apr 2006 00:37 (CEST)

Ik zal inderdaad eerst proberen alle competities toe te voegen. Later zal ik proberen bij zoveel mogelijk competities extra informatie te te voegen, zoals de kampioenen. Nog beter zou het natuurlijk zijn wanneer een ander zich geroepen voelt dit laatste te doen ;). Dutch 27 apr 2006 17:02 (CEST)
Het staat zeker op mijn verlanglijstje, maar die is nogal groot aangezien het hele sportgebeuren mijn interesse heeft en er nog maar relatief weinig mensen hier zijn die zich met sport bezighouden. Dus ik zal er best eens mee kunnen beginnen, maar wanneer daar heb ik nog geen idee van. FvS | Overleg 27 apr 2006 21:53 (CEST)
Ik zal de komende dagen in ieder geval de competities uit het sjabloon toevoegen. Ik probeer dan ook wat extra informatie er bij te zetten, want ik denk dat weinig mensen zin hebben om de laatste kampioenen van de Faeroër Eilanden of Noord-Ierland op te zoeken :P. Veel succes nog met het toevoegen van de informatie over de sport. Ik hoop sowieso dat er wat meer aandacht voor komt op Wikipedia. Groeten, Dutch 28 apr 2006 00:35 (CEST)
De kampioenen van de Faeroër en die van Noord-Ierland ?? Nee ik denk niet dat er iemand is die dat wil opzoeken ;) Misschien als je er op klikt dat ze verschijnen ? Ik heb geen idee :-) FvS | Overleg 28 apr 2006 00:49 (CEST)
Inderdaad, de kampioenen staan er op! Alleen nog maar de juiste leestekens op de plaats van de vraagtekens zetten :). Er staat trouwens nog iets moois bij het kampioenschap van 1944: 'no competition due to lack of balls under British occupation'. Dutch 28 apr 2006 01:04 (CEST)
Haha dat is inderdaad wel apart ja. Bij mij staan er overigens geen vraagtekens. Bij de kampioenenlijst zijn het eigenlijk alleen Í's die je op de plaats van de vraagtekens dient te zetten. Alleen wanneer je de volledige namen gaat gebruiken (dus naam van de stad/het dorp erachter), dan kom je andere tekens tegen, zoals ø ð en ó. FvS | Overleg 28 apr 2006 01:39 (CEST)

Etzella Ettelbrück[bewerken]

Hallo,

Een tijd terug (om precies te zijn: 4 april van dit jaar) had ik in het sjabloon Nationaldivision de naam/club Etzella Ettelbruck veranderd in 'Etzella Ettelbrück'. Dat was volgens jou niet terecht en zette het weer terug. Ik nam aan dat ik fout zat, maar ik heb onlangs enkele aanwijzingen gekregen waarin mijn eerdere vermoeden wordt bevestigd. Op verschillende sites van Luxemburgse voetbalclubs staat toch echt Ettelbrück, mét Umlaut. Ook op de Duitse wiki en bijv. ook nog op VI.nl. Dus ik denk dat het weer omgezet moet worden...

Met vriendelijke groet, Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © do 25-5-2006 00:46u CET

Ik zou het eerlijk gezegd niet meer weten. Overal waar ik zoek staat weer iets anders. Op veel Luxemburgse clubsites wordt inderdaad een umlaut gebruikt, maar op de officiële website van Etzella is nergens een umlaut te vinden, net als op de Engelse wiki. De UEFA-website zegt weer dat het wel moet.
De belangrijkste reden voor mij om aan te nemen dat de umlaut er niet hoort, is dat de naam van de club in 1940 veranderd werd in FV Ettelbrück, maar na de Duitse bezetting vanaf 1944 weer hernoemd werd naar FC Etzella Ettelbruck, zoals de club in 1917 werd opgericht.
De stad Ettelbruck staat in de Nederlandse wikipedia trouwens ook zonder umlaut. Gebruikter:Waterloo1974.

Europacup I[bewerken]

Hallo, ik heb gezien dat ge Europacup I 1970/71 gemaakt hebt. Ik heb zonet na heel wat werk alle seizoenen van de Europacup II ingevoerd (duurde wel enkele dagen). Ik neem aan dat ge net als ik van de Engelse wikipedia kopieert. Ik heb wel enkele foutjes ontdekt, die kunt ge dan in de toekomst misschien vermijden. Floriana staat met FC achter (dat heb ik al veranderd). Als ge de club in het rood ziet staan dan kunt ge misschien eens op de engelse klikken en kijken of er misschien toch een nederlandse versie bestaat. Verder geeft de Engelse wikipedia de naam van vandaag aan, dus FC Parma, Újpest FC, Honvéd enzoverder. Ge kunt natuurlijk niet alles gaan controleren, maar zeker bij Oost-Europese clubs zou ik even controleren wat de naam was bij oude Europacups. Oh ja, voor oude vlaggen bestaan ook gewoon sjablonen, ES-1939-VLAG, BG-1947-VLAG, RO-1947-VLAG, enzoverder. Kijk maar eens bij Europacup II als ge twijfelt want op de engelse wikipedia gebruiken ze ook niet altijd de juiste vlag. Ik hoop dat ge wat zijt met deze informatie en veel plezier ermee. Gebruiker:Waterloo1974

Stedenband Utrecht[bewerken]

Zie [1]. Het is wel zo duidelijk als "sinds kort" wordt vervangen door een konkrete datum. Weet je die ook misschien? Op zijn minst een jaartal. Taka 29 sep 2006 17:20 (CEST)

Ik heb alleen de link naar Kinshasa verbeterd. Informatie over de stedenband had ik nog niet nagezocht. Op de website van de gemeente Utrecht heb ik overigens niets gevonden over een band met Kinshasa, misschien klopt het wel helemaal niet...Dutch 29 sep 2006 18:54 (CEST)
Ik zie het. Mijn excuses, ik lette niet op en meende dat je alle informatie over de stedenband had neergezte. Taka 29 sep 2006 19:42 (CEST)

Sjabloon:Infobox_South_Park_season_10_episode_list[bewerken]

Wat voor zin heeft het een gedeelte van een tabel in een sjabloon te plakken? «Niels» zeg het eens.. 4 nov 2006 02:10 (CET)

Geen idee.. Ik heb alleen de nieuwe afleveringen toegevoegd. Dutch 4 nov 2006 11:55 (CET)

Polen[bewerken]

Hallo, ik weet niet of ge het gezien hebt, maar ik ben bezig met in de Poolse eerste klasse alle clubs te zetten met het aantal seizoenen dat ze in de hoogste klasse hebben gespeeld. Ik heb gezien dat gij al een heel aantal van die clubs aangemaakt hebt, dus als ge zit te denken, welke club zou ik nu eens pakken dan kijkt ge maar naar de rode clubs in de lijst :') Gebruiker:Waterloo1974

Hallo Waterloo, ik heb het inderdaad gezien. Goed werk. Ik vraag me alleen af of je clubs die een andere naam hebben gekregen als aparte club moet zien, bijvoorbeeld KKS Poznań (tegenwoordig Lech Poznań). Gebruiker:Dutch
Ik heb het ook maar van een site overgenomen die getallen, als er nog dingen veranderd of verbeterd moeten worden dan moogt ge dat gerust doen hoor. Dan heb ik nog een vraag, zoals ge blijkbaar ook al gezien hebt ben ik bezig alle Europese wedstrijden bij elke club te zetten, een werk van lange adem. Ik heb gezien dat ge Górnik Zabrze hebt afgewerkt, is die helemaal af? dan weet ik dat ik daar in het vervolg over moet kijken en hebt ge nog Poolse clubs gedaan? Gebruiker:Waterloo1974 3 dec 2006
De tabel van Górnik Zabrze is helemaal af. Ik heb de toevoeging 'deze tabel wordt nog aangevuld' dan ook weggehaald. Bij andere Poolse clubs heb ik geen Europese tabellen aangevuld of gemaakt. Dutch 4 dec 2006 00:28 (CET)
oké, bedankt. Ik zie dat ge ook een beetje Pools kent, ik heb in totaal 5 Poolse clubs toegevoegd, (Polonia Bytom, Szombierki Bytom, Zaglebie Walbrzych, Gwardia Warschau en Warszawianka Warschau) misschien kunt ge daar nog dingen aanvullen die ik niet kon vertalen, als ge dat wilt hè. Gebruiker:Waterloo1974 4 dec 2006 08:08
Ik zal wel een keer naar die clubs kijken, hoewel ik zie dat sommige nu al uitgebreider zijn dan de Poolse versie ervan. Ik moet sowieso eigenlijk nog een keer wat toevoegen aan Poolse voetbalclubs, waar er ik een tijdje geleden een aantal van heb aangemaakt. Dutch 4 dec 2006 17:50 (CET)

Verwijderingsnominatie Bestand:Grzegorz Lato.jpg[bewerken]

Beste Dutch, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Bestand:Grzegorz Lato.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 11 dec 2006 12:53 (CET)

Sportcafé[bewerken]

Hallo zou ge op Wikipedia:Sportcafé even uw mening willen geven over het onderwerp van de Europese resultaten. Er is een gebruiker die het helemaal anders wil aanpakken maar ik vind dat niet echt een goede methode. Gebruiker:Waterloo1974

Verwijderingsnominatie Bestand:Stadion gks belchatow.jpg, Bestand:Raciborz Wapen.PNG en Bestand:Powiat raciborski.jpg[bewerken]

Beste Dutch, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Bestand:Stadion gks belchatow.jpg, Bestand:Raciborz Wapen.PNG en Bestand:Powiat raciborski.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 9 jan 2007 14:22 (CET)

Verwijderingsnominatie van o.a. Bestand:Polska bel.JPG[bewerken]

Beste Dutch, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Bestand:Polska bel.JPG, Bestand:Polska gdynia.JPG, Bestand:Polska lodz.JPG, Bestand:Polska wisla.JPG, Bestand:Polska wars.JPG, Bestand:Polska poznan.JPG, Bestand:Polska odra.JPG en Bestand:Polska wronki.JPG, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070328 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze afbeelding is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 29 mrt 2007 03:09 (CEST)

Fantastisch...[bewerken]

Ik ben even onder de indruk...ik vindt 't fantastisch dat je zelfs in het Pools vrij kundig bent! Super. Het is een keer iets anders dat die eeuwige "toestand" met die Polen. Ga vooral zo door. Met mijn hartelijke groet,

Claudia

Hallo Claudia, dankjewel dat je mijn bijdragen waardeert. Ik zal er zeker mee doorgaan! Groeten, Dutch 2 sep 2007 18:18 (CEST)

Scotty Nguyen[bewerken]

Hallo, Zou u omwille van de unformiteit voortaan de geboorteplaats willen laten voorafgaan aan de geboortedatum. Bij Scotty Nguyen heb ik het al even rechtgezet. Vriendelijk dank. We El 5 nov 2007 22:27 (CET)

externe links bij Pokerspelers[bewerken]

Moi Dutch, bij het controleren van nieuwe lemma's kom ik regelmatig lemma's tegen over pokerspelers, de lemma's zijn meestal ok. Alleen je plaats er steeds een flink aantal externe links bij, de meeste van die links gaan echter naar commerciële sites. Zou je in het vervolg iets kritischer willen zijn bij het opnemen van zulke links. De links die ik tegenkom gaan allemaal in de prullenbak. Peter boelens 5 dec 2007 09:46 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Dutch, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:39 (CET)