Overleg gebruiker:Kenneth van Bosse

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Woodcutterty in het onderwerp Beoordelingsnominatie FOCWA
Hallo Kenneth van Bosse, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.957 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".


Deukweg.nl[brontekst bewerken]

Beste Kenneth, welkom op Wikipedia. Je artikel over Focwa heb ik zojuist bekeken en er wat dubbelingen uitgehaald. Omdat FOCWA wel een breed bekende vereniging is, past het wel in de Encyclopedie die Wikipedia wil zijn. Naar mijn mening geldt dat niet voor Deukweg.nl. Dit lijkt op reklame voor een website/bedrijf. De relevantie voor de encyclopedie wordt mij niet duidelijk, daarom heb ik het aangedragen voor verbetering, maar waarschijnlijk betekent dat het verwijdert wordt. Dat is natuurlijk een beetje spijtig voor het werk dat jij erin gestoken hebt. Met jouw kennis over garage en onderhoud kan je misschien nog meeschrijven aan andere onderwerpen hopelijk. In het kader hierboven staan allerlei tips. Met vriendelijke groet, Elly (overleg) 7 dec 2015 22:55 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie FOCWA[brontekst bewerken]

Beste Kenneth van Bosse,

Anders dan mijn collega hierboven ben ik van mening dat het door u aangemaakte artikel FOCWA in de huidige vorm nog niet voldoet aan de eisen die je aan een encyclopedisch artikel mag stellen. Informatie over de vereniging die er echt toe doet in een encyclopedie, zoals geschiedenis en werkzaamheden, ontbreken in het geheel. Ik heb het artikel daarom ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap. Dit betekent dat twee weken de tijd gegund wordt om het artikel dusdanig te verbeteren dat het wel voldoet, en/of argumenten tegen verwijdering aan te voeren op de beoordelingslijst. Ik nodig u bij dezen ook uit om dat te doen. Na veertien dagen zal een moderator het artikel beoordelen en besluiten of het behouden kan blijven, of verwijderd moet worden.

Met vriendelijke groet,

Woodcutterty|(?) 8 dec 2015 01:00 (CET)Reageren

Beste, ik heb dit artikel van de lijst van te beoordelen pagina's afgevoerd. Groet, Woodcutterty|(?) 21 dec 2015 01:43 (CET)Reageren

Beoordelingsnominatie Tom Roetgering[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Tom Roetgering dat is genomineerd door 77roel. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20151207 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 8 dec 2015 01:02 (CET)Reageren